Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tohle krásný auto jsem zakoupil před měsícem s nájezdem (prý) 120tis a po 4300 km mě dneska, bohužel, nechalo na holičkách. Ztráta výkonu, cukání až zhasnutí motoru. Na dálnici D11 mě nechalo stát jak troubu. Nechal jsem tedy auto odtáhnout do Peugeotu na černý most. A teď se dostávám k dotazu: máte někdo osobní zkušenost s tímto servisem? Byla to dobrá volba, nebo u autorizaku je to už jako že jedno?

Odesláno

Je pravda, že z Prahy je to asi nejlepší, ostatní (Federal a Kopecký je hrůza z osobní zkušenosti) ale i tak jsem si s nimi docela užil. Výměna gufera mezi automatem a motorem asi 14 dní a mělo to být jen cca. 2 dny, auto vrátily s olejem na minimu a chladící byla asi -1,5l, a to to tam šlo ok. No a nakonec mi nutily v průběhu opravy výměnu převodového oleje a docela urputně (určitě jim vytekl jak to asi položily a nechtěli aby to šlo za nima) za 12 000 Kč, z mé strany nezájem. Nakonec cena kolem 11 000 Kč za opravu a jel jsem jinam, aby se mi mrkly na stav oleje (cca. 500 Kč), takže relativní spokojenost, jen to chce jako jinde hlídat. Od té doby najeto asi 30-40t a ok, nic neteče.

Odesláno

No to je hezký.. teď jen jak to z Trutnova v tý Praze pohlídat? Snad to bude jen nějaký čidlo (vačka, klika, plynový pedál..). To by se mohlo obejít bez nějakých habaďur

• O 3 týdny později...
Odesláno

To je to prvé čo ma teraz pri čítaní napadlo. Bratovi na 307 sa stalo to isté, akurat že on ma egr zaslepené a prepálila sa tá záslepka. Motor naštartovať išiel ale s pridaním plynu sa viac a viac dusil až zdochol. Pomohla plechovka od piva na zaslepenie :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...