Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo kazdej dostane obrovskou cedulku ze svym nickem na prsa :D:D:D:D:D a nebo taky moznost se kazdej bude hlasit porad na celej kruh svym nickem dokud si ho vsichni nezapamatujou :D:D:D

A nebo taky sedet nekde v koutku a tichonce aby si ho nikdo nevsiml:D:D

Odesláno
Původně zaslal: ZILA

Netopýrka

ale v Šebetove auta byli přece pojmenovane nickama

to sice jo, ale to porad neresi, ze nevis kterej ksicht k tomu autu patri, i kdyz uz ho umis pojmenovat......takze muzem auta popsat a zustat v nich zalezly celou dobu a bude to.

Odesláno
Původně zaslal: aka

Netopýrka

to sice jo, ale to porad neresi, ze nevis kterej ksicht k tomu autu patri, i kdyz uz ho umis pojmenovat......takze muzem auta popsat a zustat v nich zalezly celou dobu a bude to.

Každej dostane placku se svým nickem a bude ji nosit na viditelném místě. ;)

Něco tohoto stylu:

placka.jpg

[upravil dne 10/2/06 Dave_k]

Odesláno

Tak to vypadá na další pořádný srazík na kterém bych neměl chybět;).Potvrzuji svoji účast a jestli bude chtít jet i ségra tak ji možná přivezu sebou:).Držím :super organizátorů:).Už teď se nemůžu dočkat:aut

Odesláno

dave dik, presne neco takoveho bych si predstavovala :-) protoze jinak by treba hrozilo, ze by se zas fixou popsala auta a pak i na celo lidi.......:bojim:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Původně zaslal: aka

Netopýrka

Něco tohoto stylu:

placka.jpg

Tak toto přesně jsem měl v plánu Dave, a s tvým dovolením to použiju, chceš?:aut Mě totiž taky rozčiluje, že si tykám a povídám s lidma o kterých nevím, jak se jmenují :myslim. Udělal bych to pro každýho. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Jinak jsem vymyslel super ceny pro vítěze :super :super :super. Fakt památka na 14 a přitom i 1 sraz Peugeot clubu v Moravským krasu. :aut:papa

Hlavně se nenech ukecat a nevyzradit!!!

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Něco tohoto stylu:

placka.jpg

dobrej nápad s tou plackou, jen si myslím, že místo nic neříkajícího ID by tam mohlo byt třeba skutečné jméno (některé nicky se přeci jen špatně vyslovují nebo skloňují :myslim)

Odesláno

2 DODO & Tommy306 & Netopýrka: Byla to jen taková rychlovka splácaná během 5i minut, úpravám se meze nekladou. ;)

Jinak by to stačilo nechat vytisknout jako samolepka, kterou lípneš na hadry nebo kam je libo na tělo. :D:D:aut

[upravil dne 11/2/06 Dave_k]

Odesláno

Měl by někdo zájem o potištěné tričko s logem 14 srazu Peugeot clubu v Moravském krasu a třeba i nickem :myslim? Toto logo je ve výrobě (snad se Vám bude líbit :mad: ) Ještě jsem nějak intenzivně nesháněl nějakou firmu, která by to zajiš?ovala, ale co jsem našel na internetu, tak by bílé tričko s potiskem vel A4 vyšlo v rozmezí 155-185 Kč :mrk podle gramáže látky toho trika. Pokud by zájem byl, \"výrobu\" těchto triček bych podmínil Vaší objednávce. Prosím o napsání i velikosti a gramáže látky trika. V nabídce bývají 3 a to 130, 155 nebo 190 g/m2.:super Pokud by jste chtěli na triku i svůj nick, tak to taky napište:aut :D

Jinak pokud někdo z Vás tu možnost potisku triček má, tak by jsme se mohli domluvit. Zaslal bych vše potřebné.

[upravil dne 11/2/06 Autoškolič Dodo]

Guest Masinka
Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Měl by někdo zájem o potištěné tričko s logem 14 srazu Peugeot clubu v Moravském krasu a třeba i nickem :myslim? Toto logo je ve výrobě (snad se Vám bude líbit :mad: ) Ještě jsem nějak intenzivně nesháněl nějakou firmu, která by to zajiš?ovala, ale co jsem našel na internetu, tak by bílé tričko s potiskem vel A4 vyšlo v rozmezí 155-185 Kč :mrk podle gramáže látky toho trika. Pokud by zájem byl, \"výrobu\" těchto triček bych podmínil Vaší objednávce. :aut:D

Jinak pokud někdo z Vás tu možnost potisku triček má, tak by jsme se mohli domluvit. Zaslal bych vše potřebné.

[upravil dne 11/2/06 Autoškolič Dodo]

ja i martina ano

[upravil dne 11/2/06 Masinka]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...