Marda106 Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 Jo kazdej dostane obrovskou cedulku ze svym nickem na prsa :D:D:D:D a nebo taky moznost se kazdej bude hlasit porad na celej kruh svym nickem dokud si ho vsichni nezapamatujou :D:D A nebo taky sedet nekde v koutku a tichonce aby si ho nikdo nevsiml:D:D Citovat
aka Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 Původně zaslal: ZILA Netopýrka ale v Šebetove auta byli přece pojmenovane nickama to sice jo, ale to porad neresi, ze nevis kterej ksicht k tomu autu patri, i kdyz uz ho umis pojmenovat......takze muzem auta popsat a zustat v nich zalezly celou dobu a bude to. Citovat
Dave_k Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: ZILA Netopýrka ale v Šebetove auta byli přece pojmenovane nickama to sice jo, ale to porad neresi, ze nevis kterej ksicht k tomu autu patri, i kdyz uz ho umis pojmenovat......takze muzem auta popsat a zustat v nich zalezly celou dobu a bude to. Každej dostane placku se svým nickem a bude ji nosit na viditelném místě. Něco tohoto stylu: [upravil dne 10/2/06 Dave_k] Citovat
Zipík Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 Tak to vypadá na další pořádný srazík na kterém bych neměl chybět;).Potvrzuji svoji účast a jestli bude chtít jet i ségra tak ji možná přivezu sebou:).Držím organizátorů.Už teď se nemůžu dočkat:aut Citovat
aka Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 dave dik, presne neco takoveho bych si predstavovala :-) protoze jinak by treba hrozilo, ze by se zas fixou popsala auta a pak i na celo lidi.......:D Citovat
Petr 406 red Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 Snad mi to vyjde a taky tam za vámi přijedu Citovat
Petr 406 red Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 Jinak pěkná placka Je to dobrej nápad, jak si jinak má člověk zapamatovat tolik lidí Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 11. únor 2006 Autor Odesláno 11. únor 2006 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: aka Původně zaslal: ZILA Netopýrka ale v Šebetove auta byli přece pojmenovane nickama to sice jo, ale to porad neresi, ze nevis kterej ksicht k tomu autu patri, i kdyz uz ho umis pojmenovat......takze muzem auta popsat a zustat v nich zalezly celou dobu a bude to. Každej dostane placku se svým nickem a bude ji nosit na viditelném místě. Něco tohoto stylu: [upravil dne 10/2/06 Dave_k] Tak toto přesně jsem měl v plánu Dave, a s tvým dovolením to použiju, chceš? Mě totiž taky rozčiluje, že si tykám a povídám s lidma o kterých nevím, jak se jmenují . Udělal bych to pro každýho. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 11. únor 2006 Autor Odesláno 11. únor 2006 Jinak jsem vymyslel super ceny pro vítěze :super . Fakt památka na 14 a přitom i 1 sraz Peugeot clubu v Moravským krasu. :papa Citovat
Péťa Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Jinak jsem vymyslel super ceny pro vítěze :super . Fakt památka na 14 a přitom i 1 sraz Peugeot clubu v Moravským krasu. :papa Hlavně se nenech ukecat a nevyzradit!!! Citovat
Medvěd Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Taky radím - SNAŽ SE MAXIMUM LÁKADEL UDRŽET ZA ZUBY, mám rád překvápka (ideál je naznačit a pak držet jazyk za zuby) Citovat
Tommy306 Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Původně zaslal: Dave_k Každej dostane placku se svým nickem a bude ji nosit na viditelném místě. Něco tohoto stylu: [upravil dne 10/2/06 Dave_k] dobrej nápad s tou plackou, jen si myslím, že místo nic neříkajícího ID by tam mohlo byt třeba skutečné jméno (některé nicky se přeci jen špatně vyslovují nebo skloňují ) Citovat
Medvěd Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Já se třeba taky skloňuju špatně (je to hlavně kvůli pupíku a tvrdím, že s tím nemám problém jen já, že jo, kocoure) Citovat
Netopýrka Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 No spíš než ID tam dát Nick + jméno. Netopýrka i Léňa se skloňují ok Citovat
Dave_k Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 2 DODO & Tommy306 & Netopýrka: Byla to jen taková rychlovka splácaná během 5i minut, úpravám se meze nekladou. Jinak by to stačilo nechat vytisknout jako samolepka, kterou lípneš na hadry nebo kam je libo na tělo. :D:aut [upravil dne 11/2/06 Dave_k] Citovat
Petr 406 red Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 A nebo než aby byla lepící tak udělat na připínací sponu. Jelikož nebudeš chodit jen v jednom tričku tri dni tak aby jsi to nemusel porad přelepovat Citovat
Dave_k Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 To už by záleželo na každým jednotlivci co s tím provede. Třeba přilepý na tvrdej kartón a připne na ošacení. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 11. únor 2006 Autor Odesláno 11. únor 2006 Měl by někdo zájem o potištěné tričko s logem 14 srazu Peugeot clubu v Moravském krasu a třeba i nickem ? Toto logo je ve výrobě (snad se Vám bude líbit ) Ještě jsem nějak intenzivně nesháněl nějakou firmu, která by to zajiš?ovala, ale co jsem našel na internetu, tak by bílé tričko s potiskem vel A4 vyšlo v rozmezí 155-185 Kč podle gramáže látky toho trika. Pokud by zájem byl, \"výrobu\" těchto triček bych podmínil Vaší objednávce. Prosím o napsání i velikosti a gramáže látky trika. V nabídce bývají 3 a to 130, 155 nebo 190 g/m2. Pokud by jste chtěli na triku i svůj nick, tak to taky napište:aut Jinak pokud někdo z Vás tu možnost potisku triček má, tak by jsme se mohli domluvit. Zaslal bych vše potřebné. [upravil dne 11/2/06 Autoškolič Dodo] Citovat
Guest Masinka Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Měl by někdo zájem o potištěné tričko s logem 14 srazu Peugeot clubu v Moravském krasu a třeba i nickem ? Toto logo je ve výrobě (snad se Vám bude líbit ) Ještě jsem nějak intenzivně nesháněl nějakou firmu, která by to zajiš?ovala, ale co jsem našel na internetu, tak by bílé tričko s potiskem vel A4 vyšlo v rozmezí 155-185 Kč podle gramáže látky toho trika. Pokud by zájem byl, \"výrobu\" těchto triček bych podmínil Vaší objednávce. Jinak pokud někdo z Vás tu možnost potisku triček má, tak by jsme se mohli domluvit. Zaslal bych vše potřebné. [upravil dne 11/2/06 Autoškolič Dodo] ja i martina ano [upravil dne 11/2/06 Masinka] Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 11. únor 2006 Autor Odesláno 11. únor 2006 Původně zaslal: Masinka ja i martina ano Už jsem upravil ten příspěvek pro ostatní, ale tebe se musím zeptat specielně. Budeš tam chtít i nick, nebo jen logo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.