Klemoň Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 A tak já vím kde jsou Horoušany, ale nevím kam tam . . . Citovat
Guest StibTo Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 (upraveno) před 3 hodinami, Scratch napsal: Auto ma nastesti mechanickou rucku, ta automaticka je humus (ma to ale pro blbecky asistenta rozjezdu do kopce... ) Já Ti dám blbečka ... ale vím, že asi mluvíš o Mondeu. Můj Sup má klasickou ruční brzdu, žádný pojebaný tlačítko a asistent rozjezdu do kopce to má taky. Náhodou fajn věc Upraveno 30. červenec 2018 uživatelem StibTo Citovat
Guest StibTo Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 (upraveno) @Vena garážmistr OK děkuji první v pořadí mi nevadí jen mi hoď taky prosím do SZ čas a místo (adresu). Shánět teda nic nemusím - instrukce psal MilanF1 a ty záslepky v prazích předpokládám půjdou po vyjmutí zase použít (?) Trochu si pohrávám s myšlenkou nebýt tam celý den, když budu "na řadě" hned poránu, ale zase rád pomohu, třeba i s těma brzdama - jenže to by znamenalo po "zákroku" odjet a přijet až někdy odpoledne/večer Navíc se u nás na baráku bude čachrovat s ústředním topením ten den a je taky možný, že bude vyžadována moje přítomnost... Upraveno 30. červenec 2018 uživatelem StibTo Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 (upraveno) a hele, uz zacinaj prvni vymluvy o reozjezdu s asistentem do kopce by nam k tomu mohla dat instruktaz @Weri 605 @Vena garážmistr ok, tec si zaridim @Klemoň z namesti musis jet podle much , coz mi tak pripomina, ze v sobotu bychom mohli udelat vecer najakej gril s Kustkou??? Upraveno 30. červenec 2018 uživatelem Scratch Citovat
Klemoň Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 Taky jsem si říkal , že dělat grilování u smradu z "asfaltu" není to pravé. Nicméně nabídka jednorázových grilů stále platí . . . Tedy pokud bude zájem. A to večerní s Kůstkou se dá domluvit Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 tak se vecer doma domluvime ju? pokud nechcete gril u asfaltu, tak si zabalte z domova rizky a chleba Citovat
Guest StibTo Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 Ad grilovani ci co .... No vzhledem k tomu, ze se to strikani rysuje uz nejakou dobu jako celo-sobotni aktivita uprimne jsem myslel ze bychom mohli dat treba ve 12h pauzu a zajit ci zajet nekam na normalni obed? Ale jestli kazda hodina "dobra" tak bud neco spichnout tam a tim padem gril pripada v uvahu nebo nam holt kazdemu drahe polovicky nabali rizky sebou jak pise Scratch Citovat
Klemoň Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 Já také, ale rozhodněte se rychle. Já se najíst musím, jinak je mi zle a jsem hodně nepříjemnej (kromě toho, že jsem bílej víc než obyčejně) Citovat
Guest StibTo Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 A to mi pripomina ..... Doufam, ze tam nekde je k dispozici WC ? Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 on muze, on je moderator, tak keca do vseho Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 nepojede nekdo do kelly ze byste me vzali ten tec? Citovat
Milan+ Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 Co budeš robit s Tecem,palivový systém? Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 palivovy system a chtel jsem to nalit i do oleje Citovat
Milan+ Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 (upraveno) Jenže ten na palivo se neleje do nádrže, na něj to musíš nechat běžet samostatně. A do oleje pokud se nepletu se dává těsně před výměnou a nechá se klapat na volnoběh. Ještě si to na tuty zjisti. Upraveno 30. červenec 2018 uživatelem Milan+ Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 me to popisoval @Pe.Tr, s tim palivem vim, ze to nejde do nadrze, tam to musim jeste pprozkoumat, jinak ten olej je jasnej. A jeste mi Pe.Tr rikal at prvni dam ten nebo ten, to taky musim jeste proverit. Se holt po pate na blbce petra zeptam na fotbalku a uz si to konecne nekam ulozim Citovat
Péťa Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 Hodil by se návod do "Udělej si sám" Citovat
Weri 605 Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 před 3 hodinami, Scratch napsal: o reozjezdu s asistentem do kopce by nam k tomu mohla dat instruktaz @Weri 605 to si piš... do dneška to neumim... krám jeden blbej zbytečnej.....!!! (a to sem slušná - protože to tady hlídá Péťa a za slovo ssss....prostý by mě huboval ) Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.