Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Scratch napsal:

Auto ma nastesti mechanickou rucku, ta automaticka je humus (ma to ale pro blbecky asistenta rozjezdu do kopce... :D )

Já Ti dám blbečka ... ale vím, že asi mluvíš o Mondeu. Můj Sup má klasickou ruční brzdu, žádný pojebaný tlačítko a asistent rozjezdu do kopce to má taky. Náhodou fajn věc :roker

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno (upraveno)

@Vena garážmistr   OK děkuji první v pořadí mi nevadí jen mi hoď taky prosím do SZ čas a místo (adresu). Shánět teda nic nemusím - instrukce psal MilanF1 a ty záslepky v prazích předpokládám půjdou po vyjmutí zase použít (?)

Trochu si pohrávám s myšlenkou nebýt tam celý den, když budu "na řadě" hned poránu, ale zase rád pomohu, třeba i s těma brzdama - jenže to by znamenalo po "zákroku" odjet a přijet až někdy odpoledne/večer :myslim   Navíc se u nás na baráku bude čachrovat s ústředním topením ten den a je taky možný, že bude vyžadována moje přítomnost...

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno (upraveno)

a hele, uz zacinaj prvni vymluvy :D :D :D :D :D 

o reozjezdu s asistentem do kopce by nam k tomu mohla dat instruktaz @Weri 605 :D :D :D :D 

@Vena garážmistr ok, tec si zaridim

@Klemoň z namesti musis jet podle much :D :D :D :D, coz mi tak pripomina, ze v sobotu bychom mohli udelat vecer najakej gril s Kustkou???

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

Taky jsem si říkal , že dělat grilování u smradu z "asfaltu" není to pravé.   Nicméně nabídka jednorázových grilů stále platí . . .   :super    Tedy pokud bude zájem.  A to večerní s Kůstkou se dá domluvit  :papa

Odesláno

tak se vecer doma domluvime ju? :D 

pokud nechcete gril u asfaltu, tak si zabalte z domova rizky a chleba :D 

Odesláno

Ad grilovani ci co .... No vzhledem k tomu, ze se to strikani rysuje uz nejakou dobu jako celo-sobotni aktivita uprimne jsem myslel ze bychom mohli dat treba ve 12h pauzu a zajit ci zajet nekam na normalni obed? Ale jestli kazda hodina "dobra" tak bud neco spichnout tam a tim padem gril pripada v uvahu nebo nam holt kazdemu drahe polovicky nabali rizky sebou jak pise Scratch :D

Odesláno

Já také, ale rozhodněte se rychle.  Já se najíst musím,  :(   jinak je mi zle a jsem hodně nepříjemnej (kromě toho, že jsem bílej víc než obyčejně)

Odesláno (upraveno)

Jenže  ten na palivo se neleje do nádrže, na něj to musíš nechat běžet samostatně.

A do oleje pokud se nepletu se dává těsně před výměnou  a nechá se klapat na volnoběh.

Ještě si to na tuty zjisti.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

me to popisoval @Pe.Tr, s tim palivem vim, ze to nejde do nadrze, tam to musim jeste pprozkoumat, jinak ten olej je jasnej. A jeste mi Pe.Tr rikal at prvni dam ten nebo ten, to taky musim jeste proverit. Se holt po pate na blbce petra zeptam na fotbalku a uz si to konecne nekam ulozim :D 

Odesláno
před 3 hodinami, Scratch napsal:

o reozjezdu s asistentem do kopce by nam k tomu mohla dat instruktaz @Weri 605 :D :D :D :D

to si piš... do dneška to neumim... :D :D :D krám jeden blbej zbytečnej.....!!! (a to sem slušná - protože to tady hlídá Péťa a za slovo ssss....prostý by mě huboval :D )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...