Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

občas nejde zvuk z reproduktorů


brixtr

Recommended Posts

Auto:  Citroen c5 I 2.0hdi

Radio: neoriginál Pioneer

a teď k problému :D  Poslední dobou se mi občas stane že zapnu rádio a jediný zvuk který slyším je ze subwooferu který jsem před jakou dobou dával do kufru.

Nevím zda je to náhoda či ne, ale včera když jsem jel na Slovensko tak bylo opět po dešti(tak jako minule když to blblo)  a opět to nehrálo takže docela na pytel..Po ujetí cca 200km jsem zastavil abych si dal kafe a pak když jsem znovu nastartoval tak po strčení klíčku do zapalování jen basy, ale po nastartování už začalo normálně hrát. Pak jsem zjistil že nehrají dveře spolujezdce ale to s tím asi souvislost nemá( nedávno jsem sundaval tapce a ten konektor na repráku byl vcelku dobře uvolněný tak tipuji že se to stalo opět).

Nenapadá někoho čím by to mohlo být? Budu vděčný za každou radu

P.S. po připojení jiného rádia to také blblo takže rádio bych vyloučil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, 

"určitě to bude tím subwooferem.." každopádně k věci jestli máš origo rádio zkusl bych na něm zda funguje jak má.. a taky konektory jelikož máš aftermarket tak budeš mít určitě převodku z Fakra most na ISO nebo podobný konektor jinak může být problém v rádiu.. 

@mmartinkovic určitě na RCA konektorech v rádiu většina lidí si dává aftermarket právě kvůli tomuhle nebo USB/jack 

Upraveno uživatelem kemox
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zapojený to mám nevím jak, v tomhle jsem se nikdy moc neorientoval..Od baterky do kufru červený drát s pojistkou do zesilovače.. od rádia do zesilovače 2 kabely.. ze zesilovače do subwooferu..originál rádio už nemám. Co jsem zkoušel sony tak tam to hrálo uplně stejně resp nehrálo :D  po odpojení subwooferu žádná změna neproběhla to mě taky právě napadlo :( Dneska jsem zjistil že levé dveře hrají když povytáhnu rádio ven z místa uložení takže tam to bude nějaký kabel na iso kostce ale furt mě zaráží to že když to začné blbnout tak slyším basy z kufru ale z origo repráků ani hláska

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Dvojice kabelů (8 kabelů, tedy 4 dvojice) se nesmí nikde spojit, protože jsou všechny živé a nesou různé signály. Koncové stupně pak jdou navzájem do zkratu a vnitřní ochrana je odepíná - v závislosti na tom, jak jsou jejich signály shodné či rozdílné. Je možné, že přemontováním konektorů jsi tu chybu (propojení) odstranil.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 roky později...

Zdravim. Mam problem s Partnerom 2006. Po oprava motora kde bol asi dlhšie odpojený akumulátor mi neide zvuk z reproduktorov. Je tam rádio Panasonic ktoré funguje ale zvuk neide. Pripojil som aj iné rádio a tiež funguje ale bez zvuku. Konektory vyzeraju byt OK aj s kabelazou ktore skm videl po vysunuti radia. Je tam na repraky nejaká poistka ale o co by som mal skontrolovať resp kde hľadať chybu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ted právě řeším, Partner 2006. Autoradio Panasonic namontované před prodejem v autosalonu, přestal jít zvuk. Oba repráky Panasonic ve dveřích jsou mrtvý, když připojim jinej tak hraje. Takže objednaný Hertz X 165 a hraje se dál.
 

Tak jestli prostě u tebe není problem taky v reproduktorech. Vyzkoušej tam připojit jiný
Nebo špatný spoj na ISO konektoru, pomuže rozpojit a zase spojit, ale to se mi uplně nezdá

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...