Radek Hurvajz Odesláno 27. říjen 2019 Odesláno 27. říjen 2019 před 4 minutami, StibTo napsal: @Radek Hurvajz Mno tak pokud by mě měli někde na videu tak prosím A jinak textově - ano, jel jsem více jak povolených 130km/h. Za to jistě půjdu do pekla a Satan mě bude do konce věčnosti prdat do mrdele Tak měl to byt spiš vtip, ale asi se teda nepovedl inoxing ohodnotil 1 Citovat
inoxing Odesláno 27. říjen 2019 Odesláno 27. říjen 2019 Já jsem dneska jel 170 Kč/h (slovy: Korun Českých za hodinu) s C2 60hp po dalnici z kopce. Citovat
Guest StibTo Odesláno 30. říjen 2019 Odesláno 30. říjen 2019 Trochu jsem pátral a ta lišta by mělo být toto - https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3t08543275ap-lista-koncova-leva-skoda-18033.html Příští týden auto nechám zkontrolovat v Porsche Praha a bude-li třeba vymění se lišty rovnou obě. Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. listopad 2019 Odesláno 1. listopad 2019 (upraveno) Minimum cest po dálnici udělá své... Upraveno 1. listopad 2019 uživatelem StibTo Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. listopad 2019 Odesláno 1. listopad 2019 nejen u skodovek vyssi spotrebu hodne dela delsi volnobeh na startu, takove to nastartujes a das cigo dve pred cestou, nebo i dalkove starty Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. listopad 2019 Odesláno 1. listopad 2019 nastartovat, nechat 10 vterin nez se vsude dostane olej a pomalu se rozjet.... na vse ostatni mam vyhrivane sklo a bufika Citovat
ozzy56 Odesláno 1. listopad 2019 Odesláno 1. listopad 2019 nemám vyhřívané sklo ani bufíka, ale dělám to úplně stejně luky30 ohodnotil 1 Citovat
John_Ice Odesláno 4. listopad 2019 Odesláno 4. listopad 2019 V 30.10.2019 at 11:03, StibTo napsal: Příští týden auto nechám zkontrolovat v Porsche Praha a bude-li třeba vymění se lišty rovnou obě. aby ti nevyměnili místo lišty, AUTO za auto 911 , to bych nebral. Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. listopad 2019 Odesláno 4. listopad 2019 @Scratch u 3.6 je to jednoduchý - studenej start (v garáži) znamená, že otáčky na volnoběh vyskočí mezi 1.000 a 1.500, po několika málo sekundách (10 max) se to začne uklidňovat a klesat pod 1.000. V ten moment řadím "D" a vyjíždím z garáže. A jestli to zvyšuje spotřebu tak ať - raději budu cálovat benzín než nový motor Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. listopad 2019 Odesláno 5. listopad 2019 (upraveno) EDIT: reupload - auto přes noc venku, teplota okolí při startu asi +8C Upraveno 6. listopad 2019 uživatelem StibTo Citovat
agresssor Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 (upraveno) Ja tu v6ku proste zeru .... Upraveno 6. listopad 2019 uživatelem agresssor Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 @agresssor Pořád po ní pokukujes? Citovat
agresssor Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 2 stibto: Jop. Porad je to proste pecka rodinny auto a splnuje vse co hledam. Jen si nejsem jistej spotrebou d9 budoucna pri najezdu vic jak 15 tkm za rok kdyz budu delat v cr. Ale to uz je muj boj Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 (upraveno) Já mám auto rok a půl a najelo se zatím 27.000... Co Ti mám povídat leze to do peněz A to ještě čepuju 100-oktan. Jinak souhlas, občas si postesknu že by to mohlo mít lepší výbavu, ne jen Ambition Plus, ale v zásadě mi nic konkrétního nechybí. Prostoru je fůra, praktičnost interiéru kufru apod parádní a motor není třeba komentovat Reuploadoval jsem cold start video v garáži to přecejen nemá tolik vypovídající hodnotu. To brumlání je super, syrový kovový zvuk prvních pár sekund taky a je hezky vidět jak rychle se V6 uklidní. Z těch cca 850 otáček to ještě po zahřátí oleje padá dál normální volnoběh je asi 650ot/min. Upraveno 6. listopad 2019 uživatelem StibTo Citovat
agresssor Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 No me to pri pocitani vychazelo neco na ccca 1500-2000 km mesicne na dojizdeni do prace a ostatni. K tomu cenu paliva a dostal sem se docela do zavratnych vysin a i presto ze bych to moc chtel uz musim myslet i na cenu v porovnani s tdi (pokid budes zvracet vem si kos :D). No prave ze ta veljkost je bozi no a 4 kola a priste vsechno dohromady no. Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 Já si vedu pečlivě záznamy u všech aut takže pokud bys chtěl mít přesnou představu mohu Ti něco hodit do SZ PHM mám jen odhad, prostě kilometry odečet "teď" mínus kolik mělo při koupi, spotřeba taky +- zprůměrovaná to samé ceny PHM. Píšu to všude nehodlám řešit že na vedlejší benzínce je Natural o halíř levnější a když tam přejedu ušetřím pár šušní. U V6 to skutečně nemá cenu. Ale co do servisních nákladů je auto velmi příjemné, samozřejmě pokud se nepodělá něco na motoru či snad ještě hůř na tom DSG. Poctivý pravidelný servis je základ a kdo moje vlákna sleduje ví, že autům rád "dopřeju". Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 (upraveno) @agresssor - ještě jsem si to tak po sobě četl a když píšu, že mi občas tu a tam něco chybí (jako třeba polokozene nebo kožené sedačky) napíšu taky co mi nechybí a jsem rád, že to tohle auto nemá (mnohdy na konto toho, že daná věc je typická poruchovosti u starších vozů): - nemá to elektrické kur_vítko místo ruční brzdy - nemá to Start-Stop - nemá to bezklíčkový vstup - nemá to alarm - nemá to naftu - nemá to turbo, EGR,... Upraveno 7. listopad 2019 uživatelem StibTo Citovat
Návštěvník Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 Vše super, jen to DSG, to je jediná věc, kterou bych (hlavně) u ojetého auta nesnesl (ale to je můj problém) Citovat
John_Ice Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 V 26. 4. 2018 at 13:44, StibTo napsal: Já nevím zatím mi to nevadí Psal jsem to hned v úvodu - dotyčný si zjevně nakonfiguroval auto tak, jak chtěl a asi tam byl nějaký strop. Upřímně stejně budu většinu času tím asi jezdit sám tak mě manuální posuv sedačky spolujezdce nemusí nějak drbat. Výhřev mají ale všechny 4 (to trochu kontrastuje, no ) Nicméně vzadu třeba nejsou ani boční ani zadní roletka, opět - pokud dotyčný vycházel z předpokladu, že 9x z 10 případů pojede sám, či jen ve dvou dává to smysl. Dlouho ti to nevydrželo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.