Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak ve středu odešlo čerpadlo v nádrži a v pátek přišla nová sestava plováku tak jsem dal komplet new VDO :) a už zase jezdime

Odesláno

Proč jsi nedal vědět, že něco honíš.... Na 106 tady toho mám mraky z dárce, co měl namotáno okolo 80000km....

Odesláno (upraveno)

Tohle jsem zrovna chtěl nový, nechci to za pul roku řešit znova .. víš jak :D se mi tu smali sousedi že u panelaku vynadavam plovák .. :D  

Ale díky za info :) 

Ještě dodám že jsou na cestě kolečka z gtička 14" :) 

Upraveno uživatelem Háček
Odesláno

Teda zrovna plovák už je prodaný.... Ale proč se smáli sousedi, když je přístup pod zadním sedákem :myslim  Leda bys kvůli tomu vyndaval zbytečně celou nádrž.... :D

Odesláno

no jasně že sem to tahal vrchem, nejsem žádnej ten, amater xD .. ale smali se mi protože bylo vedro a ja byl nachcipanej tak sem byl v mikině , ze mě teklo jako prase :D nejdřiv jeden soused ,,dobrý den " tak sem mu odpověděl , za asi 10minut druhej .. oba vysmátý :D se jim taky vysměju až jim zas nepojedou ty jejich vw koncerny :D , samozřejmě otevřenou ventilačku vzadu, zadní sedák hozenej na střeše , všude smrděl benzín  :D . idealní stav u panelaku .. :D 

Odesláno

vím že se dá koupit jen čerpadlo, ale když jsem to moje vyndaval tak upadl drátek od plováku, takže jsem to musel napájet zpatky, do čerpadla jsem klepnul kladivkem a rozběhlo se, ráno už zase nešlo, objednal jsem to komplet protože rozdíl v ceně byl asi 400kč .. tak asi tak :) 

Odesláno

Tak to jo. Nekde je rozdil ale znatelnej, kdy cela ta jednotka stoji pres 3K a cerpadlo jenom 600Kc (kdyz beru stejnou znacku ekvivalent originalu- Bosch, Hitachi).

Odesláno

jasný no, ja pravě pak sehnal stejnej díl od VDO co tam puvodně byl s pežotí značkou tak jsem to tam dal co tam vydrželo do teď 

• O 2 týdny později...
Odesláno

dneska dorazily nové pneu na 14" speedliny :) 185/55 r14 

zitra to vezu do bestdrive na nazutí :) 

IMG_20200916_153216_113.thumb.jpg.953a62850b6686458d4448f2118b1631.jpg

Odesláno

Zima nám pomalu klepe na dveře tak mi to nedalo, nazul jsem nové letní :) 185/55 r14 Speedline z gti a sport verzí :) 

WhatsApp Image 2020-09-18 at 16.30.11.jpeg

• O 4 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Došel jsem k závěru že 106 pujde do světa, pokud se najde ženich, nějak už nemam energii a chut se v tom vrtat , jede pěkně, jízdní vlastnosti taky jsou super, je to dostupná silniční motokára s relativně nízkým povinným ručením . 

v pondělí jsem pod to lehnul s tim že se mrknu na tu rez na podlaze u řidiče ,  a nezustal jsem jen u koukani .. Vyvařeno , přetmeleno a po zimě bude na prodej, po zimě seženu něco novějšího, našel jsem celkem slušnou 206RC  tak uvidim jestli bude ještě k mání .:roker

WhatsApp Image 2020-10-24 at 20.17.59.jpeg

WhatsApp Image 2020-10-24 at 20.17.59 (1).jpeg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Abych náhodou neměl bezproblémový nový rok , tak 106 si usmyslela žrát vodu a vařit takže hlava dole a čekám na těsnění a nový termostat .. Starline termostat nic moc .. 

WhatsApp Image 2021-01-01 at 11.09.15.jpeg

Odesláno

Motor téměř poskládaný , bohužel neni čas ani moc počasí .. v liberci nám celkem chumelí , ještě zbývá pír drobností a modlim se aby to bylo jen tísko , dal jsem nový termostat a těsnění zase od Reinz, hlava už je na svém místě výfuk také, motor už i běžel, bez vody ale běžel. Zítra se k tomu snad dostanu a dám další info :) jinak jezdím yarisem do prace nebo 405kou po liberci, ta 405ka je fakt nezmar :) 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...