Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 12. 6. 2020 at 14:01, Mayki napsal:

Díky za návod, dnes jsem to aktivoval na mé 5008 SUV a vše funguje dle očekávání. Netuším proč to nedělají hned prodejci, když si auto přebírám...

Tak je to stejné, jako když si koupíš počítač, telefon, nebo televizi. Taky ti to automaticky nikdo nenastaví a nevytvoří účet apod. :myslim

Jinak to, že mají Frantíci náš trh na háku, je bohužel fakt, takže házet všechno na neschopnost importu není úplně fér. Ona ta domluva není jednoduchá :nevim 

• O 1 měsíc později...
Návštěvník
Odesláno

Mám novou 508 s NAC Wave4 a nedá se připojit k wifi hotspot na mém Galaxy Note 10+. Na jiné telefony se připojit dá. Dělal jsem už dokonce hard reset telefonu a kompletní nastavení znova. Výsledek stejný. Auto normálně najde hotspot, při připojování chce heslo které zadám, připojuje se a po chvíli chce heslo znova. Tak je to pořád dokola. Když udělám aby byl hotspot otevřený bez hesla, připojuje se a nakonec napíše nepřipojeno. Nemáte někdo tip kde může být zakopaný pes? Jiné telefony fungují s autem i mým telefonem. Nerozumím. Zítra zkusím udělat update NAC ale kdyby měl někdo nějaký nápad tak si ho rád poslechnu. Díky 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím ve spolek. 
na Peugeotu se asi něco stalo a do konce roku 2020 prý budou TomTom Live služby oficiálně v ČR

———————————-

Oficiální podpora služeb TomTom Live je v ČR plánovaná na cca konec letošního roku. Tedy, ano, očekáváme uvedení této služby již v relativně krátké době. Registrace bude následně možná přes webové stránky.

S pozdravem,

Ondřej Vlach
Customer service
PEUGEOT/CITROEN/DS/OPEL
  • O 2 měsíce později...
Odesláno
V 3. 8. 2020 at 17:47, HanysR napsal:

Mám novou 508 s NAC Wave4 a nedá se připojit k wifi hotspot na mém Galaxy Note 10+. Na jiné telefony se připojit dá. Dělal jsem už dokonce hard reset telefonu a kompletní nastavení znova. Výsledek stejný. Auto normálně najde hotspot, při připojování chce heslo které zadám, připojuje se a po chvíli chce heslo znova. Tak je to pořád dokola. Když udělám aby byl hotspot otevřený bez hesla, připojuje se a nakonec napíše nepřipojeno. Nemáte někdo tip kde může být zakopaný pes? Jiné telefony fungují s autem i mým telefonem. Nerozumím. Zítra zkusím udělat update NAC ale kdyby měl někdo nějaký nápad tak si ho rád poslechnu. Díky 

Mám naprosto totožný problém, Traveller, Wave2, Galaxy S10e. Vyřešil jste to nějak?

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem úspěšně aktualizoval firmware a mapy na 3008 II (2017) NAC Wave 2
- před zahájením instalace je nutné vypnout Start/Stop systém 
- automobil byl připojen k wifi (není tak nutné kopírovat soubory licence, pouze rozbalit 1 soubor a 1 adresář do rootu)
- soubory nakopírovány na USB flash disk (formátováno FAT32) 

Dobu instalace jsme neměřil, ale trvalo to věčnost (skoro hodinu).

Instrukce (anglicky):

Firmware update (ver. 21.08.84.12_NAC-r0):
WAREZ

Map update (ver. 18.0.0-r0):
http://download.tomtom.com/OEM/PSA/MAP/PSA_map-eur_18.0.0-r0-NAC_EUR_WAVE2.tar 

maps.jpg

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
před 7 hodinami, Ssob napsal:

Mám naprosto totožný problém, Traveller, Wave2, Galaxy S10e. Vyřešil jste to nějak?

Ahoj, vyřešil jsem to tak, že jsem koupil jiný telefon a už to funguje skvěle. Celkem tomu nerozumím ale je to tak. 

Odesláno

2 humca.  Jakou verzi map jsi měl před aktualizací? Někce jsem četl, že se musí mapy aktualizovat verzemi následujícími po sobě.

Odesláno (upraveno)

Verze před aktualizací (viz. foto)

Verze systému: 21.07.67.32_NAC-r0
Databáze map: 16.0.0-r0

pg.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

2 humca.  Mě se nedaří ani FW 21.08.84.12_NAC-r0. Stáhl jsem to už několikrát, různé flešky, zfornátované, samozřejmě license a vždy stejná hláška "verze není kompatibilní s hardware". Povedly se jen mapy na verzi 16 (na fotce je ještě 15), ale také až na několikátý pokus.

EDIT: tak FW se povedl aktualizovat s autem připojeným k internetu. Musel jsem použít manželky mobil, můj se záhadně nepřipojí, jak píše HanysR výše.  Na mapy 18 si moc netroufám, když Peugeot ofiko nabízí teprve 16. Mám Traveller 2017 s WAVE2. FW je stejný jako u tebe, tak snad by ty mapy 18 mohly jít, co myslíš?

20201109_141448.jpg

Upraveno uživatelem Ssob
Odesláno (upraveno)

Vzhledem k tomu, že jsem aktualizoval poprvé, tak jsem měl větší obavy z aktualizace firmware (systémové soubory), proto jsem nejprve aktualizoval mapy (datové soubory). Obě aktualizace proběhly úspěšně na první pokus. S autem jsem zaparkoval na zahradu před wifi vysílač, abych měl silný signál a předešel výpadku wifi. iCockpit tak byl připojen k wifi napřímo. Po aktualizaci jsem doposud nezaznamenal žádné problémy.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Necituj těsně přecházející příspěvky!!!
Odesláno (upraveno)

Samozřejmě je na každém, aby zvážil riziko toho, že se mu aktualizace nezdaří a následně bude muset investovat vyšší částku do výměny zamrzlého hardware. Sdílel jsem zde pouze informaci o tom, že jsem úspěšně aktualizoval. Vzhledem k tomu, že se zabývám počítači, tak je pro mě jednodušší instalovat nový software než vyměňovat mechanické díly. Do fóra jsem se registroval z důvodu, abych se něco dozvěděl. Nejsem tu od toho, abych tu ostatní uživatele napadal. 

PS: Auto parkuji v garáži a je pojízdné 😉

Upraveno uživatelem humca.
Odesláno
před 3 hodinami, Péťa napsal:

Koukám, že auto stojí na zahradě pořád a nehýbe se :D Jel jsem okolo v pátek, neděli i dnes ;)

Však píše, že aktualizuje :D

• O 7 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Peugeot ČR má již registraci. Fungují mi registrační údaje z francouzského webu. Vidím své auto i předplatné Traffic TomTom

https://services-store.peugeot.cz/

EDIT 08.03.22: Tak jsem si myslel, že spolu se spuštěním služeb i v ČR budu moci objednávat službu napřímo, ale platí pouze pro nové vozy. Uplynuly mi bezplatné 3 roky v rámci registrace auta v UK, takže jsem využil jejich nabídky na předplacení na další 3 roky. V autě vše funguje bez problému, služba se nově jmenuje Connected Navigation Pack a obsahuje i výstrahy včetně radarů.

Upraveno uživatelem PetrZe
  • O 9 měsíců později...
Odesláno

Zdravím, tak jsem úspěšně nahrál za jízdy Únorovou verzi map 22.0.0-r0 ( zaplé wifi TETHERING v mobilu) 40-50minut času

Vloni proveden update z verze 8.0.0. přímo na verzi 21.0.0. při jízdě z flešky, takže není nutno updatovat po 1, ale klidně přímo na aktuální verzi

Dotaz: nemám v autě SOS tlačítko a tak mi v peugeot aplikaci píše:   Váš vůz nemá nárok na žádnou z našich konektivních služeb. Pokud si myslíte, že se jedná o chybu, kontaktujte nás pomocí níže uvedeného odkazu.

Tak si nemohu radary zakoupit do svého vozu ( přitom prý stačí mít zaplý mobil a DATA a tím s eobejde nutnost SOS talčítka a radary pak fungují)

Odesláno (upraveno)

Podporu nehledej u českého zastoupení Peugeot, na starší modely prý nemají licenci, tj. objednat lze jen pro nové vozy asi od poloviny 2021.

Udělej si registraci na Peugeot stránkách jiného státu (já mám třebas zde https://services-store.peugeot.co.uk/) a podle VIN přiřazeného auta dostaneš info, jestli je tvoje auto podporováno nebo ne (mám 308 rv 2017 bez SOS panelu a funguje mi jak dopravní info tak i radary). Po vybrání služby normálně uhradíš kartou a v autě se mi to aktivovalo samo.

Upraveno uživatelem PetrZe
řádkování
Odesláno

Ahoj,

mám s navigací (Citroen SpaceTourer 2020) problém. Používám navigaci s dopravními informacemi od TomTomu, ale navigace se chová, jako bych jel nákladním autem. Viz přiložené fotky. Není to jen na této cestě, která je omezena pro nákladní auta nad 12t, ale například na cestě z Frýdlantu na Bílou, která je v zimě pro nákladní auta uzavřena.

Hledal jsem nějaké nastavení, ale bohužel jsem nic nenašel. Nesetkal se někdo s tímto problémem?

Děkuji

IMG_20220401_170137.jpg

IMG_20220401_170141.jpg

IMG_20220401_170355.jpg

IMG_20220401_170401.jpg

Odesláno (upraveno)

Jak moc navigace zobrazuje 3D? Mám aktivní 3D zobrazení, ale nevidim skoro žádný rozdíl mezi 2D a 3D zobrazenim. Myslela jsem, že při prujezdu zástavbou bude okoli v 3D, ale neni. Jak vypada vase 3D?

Upraveno uživatelem Sysi
Odesláno

@Sysi 2D neboli isometricky pohled je pohled zhora. 3D je pohled pod uhlem (tedy k horizontu) nic to nerika o "plasticite". Vy chcete zapnout zobrazování budov a reliefu, pokud vase verze navigace podporuje, jsou tyto dve volby v nastavení navigace

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...