Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

VW Crafter vs stojící kamion v rychlosti 67km/h


Recommended Posts

Snad mě neukamenujete - nejedná se o Peugeot nebo něco spojeného s Peugeotem, ale dost mě to překvapilo - vzhledem k tomu že jel 67km/h. Doporučuji si přečíst popis pod videem přímo na Youtube. Jsou to jen fotky, kamera kterou vždy vozil nepřežila nehodu. Je opravdu velké štěstí že on sám to přežil "víceméně" bez následků. Jeho kanál sleduju už nějakou dobu, pohybuji se i v té komunitě. Chvíli to s ním vypadalo hodně špatně, naštěstí se z toho dostal a teď už zase jezdí mezi námi :) Za to má mou poklonu, po takové nehodě by mě za volant dostávali asi hodně dlouho..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem zkouknul několik jeho videí. Řekněme že nechci soudit z obsahu těch videí ale upřímně na Pražských silnicích jsem strávil posledních 13 roků za volantem busu MHD a celou dosavadní kariéru jsem se držel hesla že mi není vůbec nic potom proč to nebo tamto auto jede na  " rozsvícenou modrou " . Ale to co posledních x měsíců předvádí tyhle týpci s různejma fabiema a podobnejma verkama který jezdí pro různý laboratoře a sváží krevní vzorky od praktických lékařů na rozbory do laborky tak to je svým způsobem do nebe volající. A přiznám se že se začínám tvrdě hlásit k tomu aby těmto (laboratorním firmám) a dopravním zdravotním službám bylo  VRZ odebráno. Nejsem žádný odborník na zdravotnictví ale myslím si že tak moc urgentních transportů ať už pacientů nebo různých zdravotních materiálů se mezi nemocnicemi neodehrává aby to výrazně zatěžovalo kapacity ZZSHMP která by měla mít jediná právo použití VRZ v tomto sektoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Přidám to sem, ať nezakládám nové vlákno. Jsou to taky dodávky, Boxer s Transporterem. https://www.novinky.cz/krimi/461981-dodavka-pri-nehode-vjela-zezadu-do-vozu-ceske-posty.html

Nový zajímavý kříženec Boxporter. :myslim[emoji3]

 

659372-top_foto2-3urke.jpg.044e107b0216e84ca45e1deea3d34eec.jpg

 

 

Upraveno uživatelem radim.1008
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...