Trundik Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 A nyní chvilka hudební výchovy: Zpívá se na známou melodii Mládka Ivana (nikoliv Rudolfa, jak by se mnozí mohli domnívat) Z Ostravy, z Ostravy jede Pinďa do Prahy všichni mají obavy kam dnes dojede. Nestaví, nestaví, skoro nikde nestaví, ale když sám zastaví dál už nejede. Z topení, ze dveří, z motorů se blýská strojvůdce bezmocně do kompjútru tříská Ten kdo k nám nastoupí dobrodružství podstoupí a než v cíli vystoupí moc zážitků získá. 2. sloka Náhradní soupravy do Ostravy do Prahy jezdí dnes bez obavy a bez zpoždění. Neklopí, neklopí, zato v zimě zatopí, na wécé vám nebrání, ani z něho ven. Talián s úsměvem pokutičku platí, režisti jásají: "Režijka zde platí" *) Substráte otravný když chceš jet do Ostravy neznič nám poslední kus - máš žlutý Autobus!!! Citovat
Péťa Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 Mě to ani nepřijde k smíchu. Ty, kteří pendolína koupili by měli přitlouct na jejich čelní skla a vrátit i s vlakem do Itálie. Kdyby se mě zeptali, tak bych jim poradil, aby italský křápy nebrali Citovat
Emiš Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 Původně zaslal: Fusion jj me to prislo mejlem, s podtitulkem: Softwarovy problem odstranen Citovat
Fusion Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 Původně zaslal: Peta Mě to ani nepřijde k smíchu. Ty, kteří pendolína koupili by měli přitlouct na jejich čelní skla a vrátit i s vlakem do Itálie. Kdyby se mě zeptali, tak bych jim poradil, aby italský křápy nebrali Ono těmdle příběhům z Kocourkova se už dá jenom smát. Nefunkční stíhačky, vlaky, nejspíš i dálniční poplatkovej systém... by mě zajímalo z jakýho sekáče to všechno kupujou. Ty zahraniční firmy z toho musí mít prdel největší. To je jak kdyby se vyváželi do anglie Šádovky Távie bez brzd a Pilsner s příchutí kofoly Citovat
Dave_k Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 Původně zaslal: Fusion Ono těmdle příběhům z Kocourkova se už dá jenom smát. Nefunkční stíhačky, vlaky, nejspíš i dálniční poplatkovej systém... by mě zajímalo z jakýho sekáče to všechno kupujou. Ty zahraniční firmy z toho musí mít prdel největší. To je jak kdyby se vyváželi do anglie Šádovky Távie bez brzd a Pilsner s příchutí kofoly Ono jde o to, že to může bejt šmejd jakej chce, ale pokud pošleš správnej počet kapříků na správný místa tak to i výhodně prodáš. :D:D Citovat
Péťa Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 Původně zaslal: Fusion nejspíš i dálniční poplatkovej systém... Antimonopolní úřad potvrdil Kapsch... Citovat
Pinďa Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 Původně zaslal: Trundik A nyní chvilka hudební výchovy: Zpívá se na známou melodii Mládka Ivana (nikoliv Rudolfa, jak by se mnozí mohli domnívat) Z Ostravy, z Ostravy jede Pinďa do Prahy všichni mají obavy kam dnes dojede. Nestaví, nestaví, skoro nikde nestaví, ale když sám zastaví dál už nejede. Z topení, ze dveří, z motorů se blýská strojvůdce bezmocně do kompjútru tříská Ten kdo k nám nastoupí dobrodružství podstoupí a než v cíli vystoupí moc zážitků získá. 2. sloka Náhradní soupravy do Ostravy do Prahy jezdí dnes bez obavy a bez zpoždění. Neklopí, neklopí, zato v zimě zatopí, na wécé vám nebrání, ani z něho ven. Talián s úsměvem pokutičku platí, režisti jásají: \"Režijka zde platí\" *) Substráte otravný když chceš jet do Ostravy neznič nám poslední kus - máš žlutý Autobus!!! Trundo: Já ale nejezdím z Ostravy, ale z Přerova do Prahy. Co ty na to. [upravil dne 27/1/06 Pinďa] Citovat
Trundik Odesláno 27. leden 2006 Autor Odesláno 27. leden 2006 Já to nevymyslel, já to jen sem umístil Citovat
Crack Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 Básen dobrá trapas pro itali taky dobrej:P Citovat
uulik Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 A ještě uvidíme čím nahradí naše OTčka. Citovat
Marda106 Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 NO jo pendolino co by jste po takove frasce mohli chtit vzdyt cim se ta preprava do prahy urrychlyla?? jen tim ze to nezastavuje nikde jen v ostrave olomouc a tusim az praha ja osobne jezdil chvili vlakem do prahy a obycejnej rychlik kdyby nezastavoval skoro vsude je tam stejne rychle mozna i rychlej nez pendolino...... A kdyz jsem tak u toho nezhudebnime tu pisnicku :D Citovat
Pája Rybišár Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 No teda Trundíku chválim tvoje muzikansky střevo!:DNo jo kdyby byly Pendolina tak spolehlivy jako Peugeoti tak tu jezdí vesele a v pohode dalších 60let!!!!!:D:D:papa ps:ja bych teda Pendolinem nikdy nejel za ty prachy!!:papa:papa:papa Citovat
Trundik Odesláno 28. leden 2006 Autor Odesláno 28. leden 2006 Já to nesložil, na to nemám buňky. Manželce to přišlo mejlem, tak jsem to sem jenom umístil. Citovat
Fx Odesláno 28. leden 2006 Odesláno 28. leden 2006 V pohodě, prostě tam dali jenom vadný kurvítko, který to zničilo moc brzo:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. leden 2006 Odesláno 28. leden 2006 Jde babička kolem trati a jede zrovna Pendollino. Strojvedoucí zastaví, stáhne okénko a ptá se babičky: \"Babi, nechcete svézt?\". A babička odpoví:\" Kdepak panáčku, já dneska pospíchám!\" :D:D Citovat
Marty Odesláno 28. leden 2006 Odesláno 28. leden 2006 Původně zaslal: Fx V pohodě, prostě tam dali jenom vadný kurvítko, který to zničilo moc brzo:D Kurvítko není vadné. Jak je vidět, tak funguje dobře. Jenom špatně nastavili odpočet..... Citovat
Kubis Odesláno 28. leden 2006 Odesláno 28. leden 2006 Ahoj,u nás se tomu říká kundolíná....... Citovat
jvelisek Odesláno 28. leden 2006 Odesláno 28. leden 2006 Ja jenom nechapu, proc nestaci dat reset a ze by to jelo dal... Me kdyz lehne treba telefon, tak mu vyndam baterku a zas ji tam zandam a uz zas frci . Jenze vono asi stehovat baterku z pendolina - to bude asi fuska :-). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.