Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, můžete prosím někdo poradit, mám model 2008 , 1,2 Puretech,  najeto cca 2000 km, nákup  dubnu 2017. Již 3. den svítí kontrolka SERVICE (jiná kontrolka nesvítí) . Olej zkontrolován, vše ok. Je nutné servis navštívit ? Je to má první zkušenost s autem, tudíž dotaz pro mnohé hloupý - budu něco platit nebo je vše v rámci záruky?

Děkuji předem

P.

Odesláno

Kontrolka "servis" je spojena s bližší informací v palubním počítači. Doporučuji nejdříve zkontrolovat seznam hlášení (bližší info v manuálu k vozu). Může to být taky jen nedostatek kapaliny v ostřikovačích ;) 

Odesláno
před 1 hodinou, MJSytic napsal:

Kontrolka "servis" je spojena s bližší informací v palubním počítači. Doporučuji nejdříve zkontrolovat seznam hlášení (bližší info v manuálu k vozu). Může to být taky jen nedostatek kapaliny v ostřikovačích ;) 

Jako fakt? Nizka hladina v ostřikovačích rozsvítí kontrolku servis? No to jdu najit v manualu, to vymysleli skvěle teda.

Edit: Tak ostřikovače fakt ne. Ale každopadně by to mělo být doprovazeno hlaškou či jinou kontrolkou.

V každým případě, když navštíví ten servis tak mu poradí, případně ho odkažou na ten manuál.

Odesláno

Tak já to bral podle 508. Tam ti palubák hodí hlášku, a pak ti svítí "Service", dokud problém neodstraníš. Samozřejmě to může mít u 2008 jinak, ale proto jsem psal, ať použije manuál a podívá se, co auto hlásí, že mu chybí :myslim 
Každý má ten postup jinak. Někdo jezdí hned do servisu, někdo si nejdříve přečte manuál a někdo se zeptá na fóru :D 

Odesláno

ani bych se nedivil--dnes chtějí automobilky natáhnout kupce co nejdříve do servisu :D, takže proč mu nedolít kapalinu do ostřikovačů za hezký peníz (kapalina je mimo záruku)

Odesláno

Omlouvám se za OT, tohle vlákno mně připomnělo vtip z IT pravěku:

Volá chlap na infolinku:

A: Ten váš program nefunguje, jen nám pořád píše "vložte disketu!"

B: A zkusili jste ji vložit?

A: Ha, tak to nás nenapadlo...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...