pajado Odesláno 20. listopad 2017 Odesláno 20. listopad 2017 Dobrý den, můžete prosím někdo poradit, mám model 2008 , 1,2 Puretech, najeto cca 2000 km, nákup dubnu 2017. Již 3. den svítí kontrolka SERVICE (jiná kontrolka nesvítí) . Olej zkontrolován, vše ok. Je nutné servis navštívit ? Je to má první zkušenost s autem, tudíž dotaz pro mnohé hloupý - budu něco platit nebo je vše v rámci záruky? Děkuji předem P. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. listopad 2017 Odesláno 20. listopad 2017 Jasně že je nutné navštívit servis, a ano je to na zaruku. Přeci nechceš přijít o tu záruku pokud by jsi to nechal být. Citovat
MJSytic Odesláno 20. listopad 2017 Odesláno 20. listopad 2017 Kontrolka "servis" je spojena s bližší informací v palubním počítači. Doporučuji nejdříve zkontrolovat seznam hlášení (bližší info v manuálu k vozu). Může to být taky jen nedostatek kapaliny v ostřikovačích Laďa a ferinko2 ohodnotil 2 Citovat
ferinko2 Odesláno 20. listopad 2017 Odesláno 20. listopad 2017 Aký vážny dôvod by mal na čítanie manuálu?? Má predsa mobil,nie? Laďa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. listopad 2017 Odesláno 20. listopad 2017 před 1 hodinou, MJSytic napsal: Kontrolka "servis" je spojena s bližší informací v palubním počítači. Doporučuji nejdříve zkontrolovat seznam hlášení (bližší info v manuálu k vozu). Může to být taky jen nedostatek kapaliny v ostřikovačích Jako fakt? Nizka hladina v ostřikovačích rozsvítí kontrolku servis? No to jdu najit v manualu, to vymysleli skvěle teda. Edit: Tak ostřikovače fakt ne. Ale každopadně by to mělo být doprovazeno hlaškou či jinou kontrolkou. V každým případě, když navštíví ten servis tak mu poradí, případně ho odkažou na ten manuál. Citovat
MJSytic Odesláno 20. listopad 2017 Odesláno 20. listopad 2017 Tak já to bral podle 508. Tam ti palubák hodí hlášku, a pak ti svítí "Service", dokud problém neodstraníš. Samozřejmě to může mít u 2008 jinak, ale proto jsem psal, ať použije manuál a podívá se, co auto hlásí, že mu chybí Každý má ten postup jinak. Někdo jezdí hned do servisu, někdo si nejdříve přečte manuál a někdo se zeptá na fóru Citovat
ozzy56 Odesláno 20. listopad 2017 Odesláno 20. listopad 2017 ani bych se nedivil--dnes chtějí automobilky natáhnout kupce co nejdříve do servisu , takže proč mu nedolít kapalinu do ostřikovačů za hezký peníz (kapalina je mimo záruku) Citovat
ferinko2 Odesláno 20. listopad 2017 Odesláno 20. listopad 2017 Dovolím si tu vložiť príslušnú časť manuálo o význame kontroliek 2008 manuál.pdf Citovat
Ajap Odesláno 22. listopad 2017 Odesláno 22. listopad 2017 Omlouvám se za OT, tohle vlákno mně připomnělo vtip z IT pravěku: Volá chlap na infolinku: A: Ten váš program nefunguje, jen nám pořád píše "vložte disketu!" B: A zkusili jste ji vložit? A: Ha, tak to nás nenapadlo... Laďa a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.