Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 4 hodinami, Péťa napsal:

To je stejné, jako tady s fórem ;) Prostě změna, která je vynucena...

Třeba mě (na rozdíl od fóra) ta změna firefoxu vyhovuje :P

Mě nejde ani tak o funkcionalitu, jako o ten vzhled. Určitě to bývalo šlo nepřekopávat i vzhledově nebo aspoň udělat skin na původní vzhled... 

BTW, kam se mi tu poděl "blijící smajlík" :myslim 

Odesláno
V 21. 11. 2017 at 7:22, MJSytic napsal:

Abyste nezakrněli dědci :D 

Pivo je pořád stejný. Jen vám ho dali do jiného půllitru a hospodu vymalovali :aut 

A dneska mi pro jistotu vymalovali i na druhem kompu kde jsem jim automaticke aktualizace zakazal. Asi je cas zmenit hospodu.

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Nebudu zakladat nove tema ale zda ci nezda se me ze je zase zmenena komplet grafika na FireFoxu ....??
Vse mame malicke driv byla stranka zmensena na cca 90% ted naopak zvetsujeme na cca 130% .....

Proboha co to zase JE???
Jeste doplneni pozoruju to na SEZNAM.CZ

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Ja nevim ale  treba mail mame na 90% a vse ostatny bylo taky tak ale od vcera mame min na +110 -130% a prijde me i styl pisma jiny....
Na druhem notasu "do lesa" tak tam to mame zase diky neuveritelne nepovedenemu displeji na 60% jinak si listujeme jako na mobilu - tam je W10

Na nasem doma jsou W7 - nevim ostatni stranky mame asi Ok ....

No jsem odpurcem vsech techto zmen a podrizovat se patlaci platforme to je uplne OUT pro me ....
Nu coz stejne to nezmenim tak si asi mesic zanadavame na ty IT tykve a pak si "zviknu" .....:(

Odesláno

Tož to jsme dva ...,navíc jsem nikde nic navíc neinstaloval a opak neodinstaloval - proste jsem zapnul notas "a ....."

A teď to  máme už i tady na foru maličké - dříve cca 90% teď 130% abych to nějak přečetl ....
Dle mě prohlížeč ....

Resetnic neřeší stale stejne - že by nějaký záškodník v noťasu ....?

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Nebudu zakladat nove tema jen upozornim ze se me po aktualizaci zmenilo barevne jejich LOGO - ze by to ti dovedove napsali ze je to OK nikde nic.
A pak si mam byt jist ze jsem na tom pravem .... spravnem prohlizeci !!
Viz nedavna prihoda s "chromiem"
Vsechny ty aktualizace si strcte  .... me to dostava do neuveritelneho "rozcileni" .....

Dekuji za muj projeveny nazor - to je tak cele co s tim muzu udelat   ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...