Guest Miro406 Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Zdravim, vie ze sa tu uz o tom pisala, nechcel som zakaldat novu temu, ale v starom prispevku mi na moju otazku nikto neodpovedal. Mam V 406 2.0HDi namontovany Magicar 3000, a chcem sa opytat ako to mate zpojeny vy? Napr. mne pri starte necaka na kontrolku zhavenia iba prednastaveny casovy interval cize ako je napr. teraz v zime doba zhavenia 4-8sekund tak to nestihne nazhavit a zasne startovat pre teplotach okolo 0 je to OK, len teraz ked je tu aj -25 tak to zhavy trosku dlsie. Ten co mi to montoval ma na tuto vec upozornil, ze to neviem zapojit na kontrolku zhavenia, tak sa chcem opytat ako to mate vy. Dakujem za odpovede, a ospravedlnujem za zalozenie noveho thematu. PS: uz nech sa otepli Brrrrrrrr Citovat
Vvitty Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 jestli ono to nebude tim, ze tu prakticky nikdo takoveto one bazmeky nepouziva... Citovat
ROpa Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 mam 9000B a robil som si to sam, treba jeden drot pripojit na kontrolku zhavenia ale ser sa do pristrojovky koli tomu... nezapojil som to, ked je menej ako -14 aj tak to nechyti na prvy pokus takze to v takejto zime nepouzivam, kasli na to. ROpa Citovat
Guest Miro406 Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: ROpa mam 9000B a robil som si to sam, treba jeden drot pripojit na kontrolku zhavenia ale ser sa do pristrojovky koli tomu... nezapojil som to, ked je menej ako -14 aj tak to nechyti na prvy pokus takze to v takejto zime nepouzivam, kasli na to. ROpa cize ti to taktiez necaka na zhavenie, iba vopred stanoveny casovy interval??? Preco by ti to nechytilo ked je pod -14 ??? Mne auto chyta, ale iba manualne, neskusam DS koli tomu ze mi to nedozhavi tak samozrejme ze nechyti? Na ten kabel sa neda dostat inak iba z pristrojovky? ??? dik @Vvitty - vidis ze taketo \"bazmeky\" ludia pouzivaju, a ked si pozres poriadne forum tak uvidis kolko ludi to pouziva, je to vec na nezaplatenie. [upravil dne 25.1.06 Miro406] Citovat
mk405 Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: Vvitty jestli ono to nebude tim, ze tu prakticky nikdo takoveto one bazmeky nepouziva... počkej až si to přečte Garfield.... :D:D jinak to jsou fajnové věcičky ROpa: 9000B byly nějaké problémi s instalací? taky se na to chystám Citovat
-=Michal=- Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: Miro406 Původně zaslal: ROpa mam 9000B a robil som si to sam, treba jeden drot pripojit na kontrolku zhavenia ale ser sa do pristrojovky koli tomu... nezapojil som to, ked je menej ako -14 aj tak to nechyti na prvy pokus takze to v takejto zime nepouzivam, kasli na to. ROpa cize ti to taktiez necaka na zhavenie, iba vopred stanoveny casovy interval??? Preco by ti to nechytilo ked je pod -14 ??? Mne auto chyta, ale iba manualne, neskusam DS koli tomu ze mi to nedozhavi tak samozrejme ze nechyti? Na ten kabel sa neda dostat inak iba z pristrojovky? ??? dik @Vvitty - vidis ze taketo \"bazmeky\" ludia pouzivaju, a ked si pozres poriadne forum tak uvidis kolko ludi to pouziva, je to vec na nezaplatenie. [upravil dne 25.1.06 Miro406] Tak to já mám v 2.0 HDi 80kW nové žhavičky od Vašendů +Bishop Original aditivovanou naftu a v -24 v pondělí ráno na horách na první škrtnutí. Žhavilo to sice kapánek dýl, ale výsledek výměny žhaviček se dostavil Citovat
Vvitty Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Vvitty jestli ono to nebude tim, ze tu prakticky nikdo takoveto one bazmeky nepouziva... počkej až si to přečte Garfield.... :D:D jinak to jsou fajnové věcičky ROpa: 9000B byly nějaké problémi s instalací? taky se na to chystám sorry, nejak jsem si to spletl s bazmekem podobneho jmena, ktery prestavoval delku vstrikovacich pulsu... asi uz jsem spal Citovat
Guest Miro406 Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Musi tocit, ked nieje ztuhnuta nafta, je dobra bat, a zhavice tak musi tocit ci manualne alebo na dialkovy strat. Ved je to o tom istom, nakoniec ved na to je DS. Mal som problem s baterkou, dnes som objednal novu, zhavice som menil minuleho roku, aj pri -25C startujem na prvy krat ale nie na moju bat. Objednal som Bannerku 80-tku so 740startovacim prudom. Ze vraj su dobre. tak uvidime, Nikto nevie ako sa dostat na kontrolku zhavenia, aby som nemusel rozoberat pristrojovku??? Meral niketo odber z bat. pri vypnutom a zamknutom vozidle? ja mam 0,2A vraj je to OK. dakujem Citovat
P607Olda Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Miro: 0,2A je moc, kdyz to odstavis na tyden (na horach) tak je prazdna. Co tam proboha muze tolik zrat? Prijimac na prijmu atd. se musi vejit do asi 5 mA. Citovat
Dave_k Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Taky nad tímhle zařízením přemýšlím, akorát jsem zatím nezjistil jak odblokovat imobilizér (klávesnice) kvůli dálkovýmu startu. Jen tak na okraj při dálkovém startu by měl být neutral a zatažená ručka. A při -25°C zatahovat ručku je podle mě docela nerozumné. Citovat
Guest Miro406 Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: Dave_k Taky nad tímhle zařízením přemýšlím, akorát jsem zatím nezjistil jak odblokovat imobilizér (klávesnice) kvůli dálkovýmu startu. Jen tak na okraj při dálkovém startu by měl být neutral a zatažená ručka. A při -25°C zatahovat ručku je podle mě docela nerozumné. Uz druhu zimu zatahujem rucnu brzdu a zatial (poklopat) sa mi nestalo aby som niekde primrzol. (Nastastie) @P607olda : nikdy nestoji auto dlsie ako cez noc, autoelektrikar ktory mi to meral vravel ze je to Ok, mam tam napojene autoradio + subwofer + Nokia Carcit 91 vsetko mam od zapalovaca lebo je tam staly prud. Lebo radio mi nedrzalo pamat, ked neboli kluce v zapalovani. Citovat
Guest Miro406 Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 ale zajtra striham kabel na subwofer, lebo ide prec. (nezmestim do kufra kociar) Citovat
P607Olda Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Miro406: 0,2 A je moc, ten elektrikář by se měl víc snažit. Tady je schema ISO konektoru ten žlutý A4 je pro zachování paměti a žere pod 0,1 mA! Ještě ti něco žere ten dálkový start, ale celkově je 0,2 A moc. V sekci 406 čtu že kupuješ novou baterku, ale nevím jestli to pomůže. Přesně tak jsem dopad s naším Boxerem, žral trvale asi 0,2 A, nikdo to netušil, a jak se dva týdny nejelo (autobazar - prodej) tak baterka kaput. Koupil jsem novou a taky za dva týdny kaput. Tak jsem našel tu závadu a pochopil, že jsem tu původní baterku vyhodil zbytečně! Citovat
mk405 Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 žrát ti může jen pamět rádia, sub a zesík ne pokud je vypnutej Citovat
Guest Miro406 Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: P607Olda Miro406: 0,2 A je moc, ten elektrikář by se měl víc snažit. Tady je schema ISO konektoru ten žlutý A4 je pro zachování paměti a žere pod 0,1 mA! Ještě ti něco žere ten dálkový start, ale celkově je 0,2 A moc. V sekci 406 čtu že kupuješ novou baterku, ale nevím jestli to pomůže. Přesně tak jsem dopad s naším Boxerem, žral trvale asi 0,2 A, nikdo to netušil, a jak se dva týdny nejelo (autobazar - prodej) tak baterka kaput. Koupil jsem novou a taky za dva týdny kaput. Tak jsem našel tu závadu a pochopil, že jsem tu původní baterku vyhodil zbytečně! Dakuejm P607Olda, vidim ze rozumies tomu co pises. Moje auto nestoji viac ko 10-12h. cez noc cize to robi tak 2-3A za noc, a problemy som mal aj pri teplote 0C, teraz by som sa nedivil. Poriesim to radio, odpojim sub. a zmeriam a hodim info. dakujem pekne. Apropo: nemas ICQ? Citovat
Guest Miro406 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Cize napisal som nespravnu info o meranaich odberov, cize nie 0,2A ale 0,2mA. Som bol dnes zakladat novu baterku a pytal som sa na tie hodnoty, cize je to OK? Citovat
Guest Miro406 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Zajtra idem prerabat elektriku co sa tyka napajania radia, HF, a odstranit subwoofer. Nema niekto obrazky ako pekne rozobrat stredny pristrojovy panel , aby som to tam pekne poskladal? Mam novy model, mechanicku klimu. Dakujem pekne. Citovat
ROpa Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 k tomu Magicaru... ano necaka mi to na zhasnutie zhavenia, je tam len urcity timeout a po nom to zacne startovat... montoval som to v lete vtedy to nezhavi vobec a na jesen ked uz zhavi par sekund tak, sa to do toho timeoutu voslo... ale myslim ze teraz ked je -14 a menej tak to zhavi asi 5s a to uz bude viac ako timeout takze to nedozhavi do konca... moje auto ma problem nastartovat a hlavne ist pri teplotach nizsich ako -17 takze teraz dialkovy start nepouzivam... (problem s filtrom http://www.skrat.sk/auta/206 ) Inak si myslim ze by sa to dalo pripojit na tu kontrolku zhavenia ale ako vravim bud rozobrat budiky alebo dohladat ten kabel inde ale nechcelo sa mi s tym zaoberat... Co sa tyka montaze magicaru do 206 tak je to strasna pakaren... najma pripojit sa na central a prinutit ho aby sa nechal magicarom ovladat... a dalej je problem v s dvernymi snimacmi ktore su integrovane v zamkoch dveri... teda pokial nechces do kazdych dveri pridavat dalsi snimac... ked to das na stropne svetlo tak bordel ti tam bude robit to automaticke stmievanie... K tym odberom 0.2A je moc to sa ti moze stat ze po vikende to nenatocis... 200mA a 2mA je sakra rozdiel [upravil dne 27.1.06 ROpa] Citovat
Guest Miro406 Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 ROpa: dakujem za prispevok k tomu zhaveniu, musim to nieko poriesit. Mam nieke tie EL. schemy v PC, len sa moc do toho nerozumiem. Nova baterka mi rano auto nastratovala ! (som az podrastol 5cm ) Sice som 2x pre istou zhavil a pri stratovani mi resetlo pamat hodin a datumu. Ale hold, nech resetuje, ved -22C bolo cez noc. Uvidim ci to bude robit aj pri teplotach okolo 0C lebo stara resetovala pamat aj pri teplote okolo 0C. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.