Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 13 hodinami, Miroslav Ráček napsal:

poradí mě někdo se sazemi v koncovce výfuku když mám podle dia funkční fap.

Nemusí byť všetko pravda čo ti píše diagnostika......a vyzerá to , že ani nie je.

Odesláno
V 3. 11. 2017 at 8:18, ferinko2 napsal:

Nemusí byť všetko pravda čo ti píše diagnostika......a vyzerá to , že ani nie je.

nechal jsem mechanicky vyčistit fap a od té doby to poruchu fapu nepíšej ako předtím.a saze a saze.

Odesláno

Áno,deravý FAP môže byť,treba pomerať cez diag diferenciálny tlak FAPu a bude všetko jasné

Odesláno
před 15 hodinami, ferinko2 napsal:

Áno,deravý FAP môže byť,treba pomerať cez diag diferenciálny tlak FAPu a bude všetko jasné

Odpojil jsem egr a hadičku podtlaku zaslepil.Tak uvidím co to udělá.Akorát nevim jestli se to nemusí upravit v ŘJ.

Odesláno

no EGR chce spis zaslepit podlozkou a pak hlavne vypnout v ECU, pac pak ECU pocita se vzduchem, kterej tam nejde a pak to i vic kouri. Navic to takhle jen tak odpojeny muze hazet chybu

• O 5 týdnů později...
Odesláno (upraveno)

V neděli jsem jel z ĆB podřadil jsem na 3 a začal  předjíždět.Auto mělo super zátah,ale za mnou nebylo vidět.To přece nemůže dělat funkční fap.Poradí někdo.

Upraveno uživatelem Miroslav Ráček
Odesláno

No dieťa moje krásne,čo ešte chceš radiť. Nič z toho čo ti tu radili si neurobil....či áno?

Tu od PC nikto nezistí stav tvojho FAPu a tobôž nie stav celého motora.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...