P607Olda Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Původně zaslal: malypeto A ako funguju ventilatorove chladnicky do auta?Na principe prudenia vzducu ktory ochladzuje kus hlinika .... Peltierův článek - průchod proudu vyvolá rozdíl teplot na tom tělese (vypadá jako kus hliníku) a když tu teplejší část chladíš (ventilátorem), tak ta chladnější část je tím víc chladnější, tedy pod teplotu okolí. [upravil dne 24.1.06 P607Olda] [upravil dne 24.1.06 P607Olda] Citovat
rimmer Odesláno 24. leden 2006 Autor Odesláno 24. leden 2006 Původně zaslal: malypeto A ako funguju ventilatorove chladnicky do auta?Na principe prudenia vzducu ktory ochladzuje kus hlinika .... OMG no to me poser...panove...myslel jsem, ze blbost teda existuje, ale ze je natolik rozsirena a prakticky o ni zakopavam vsude, a na tomhle foru se to teda hemzi...ofukovani kusu hliniku...to sou veci to sou veci pane berka....jak rika olda, peltieruv clanek..ale marna snaha neco vysvetlovat... Citovat
Austin Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 no ja se fakt musim smat :D:D a takovym lidem dali ridicak ? zkus napsat nejakym vyrobcum chladicu na CPU treba dostanes za tvuj prulom v oblasti fyziky nobelovku [upravil dne 24.1.06 Austin] Citovat
ALFWORKS Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Původně zaslal: rimmer Původně zaslal: malypeto A ako funguju ventilatorove chladnicky do auta?Na principe prudenia vzducu ktory ochladzuje kus hlinika .... OMG no to me poser...panove...myslel jsem, ze blbost teda existuje, ale ze je natolik rozsirena a prakticky o ni zakopavam vsude, a na tomhle foru se to teda hemzi...ofukovani kusu hliniku...to sou veci to sou veci pane berka....jak rika olda, peltieruv clanek..ale marna snaha neco vysvetlovat... Presne tak Peltierov clanok Kto neveri, nech pouzije google Podla mna to uz neriesme ... kto neveri nech necha auto cez noc vonku, prilepi nan teplomer a potom nech ide na dialnici 130 ......... a teplota stupne, lebo cez den sa zohreje vzduch :D:D Citovat
ALFWORKS Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Původně zaslal: Austin no ja se fakt musim smat :D:D a takovym lidem dali ridicak ? zkus napsat nejakym vyrobcum chladicu na CPU treba dostanes za tvuj prulom v oblasti fyziky nobelovku [upravil dne 24.1.06 Austin] BTW: Peltierov clanok sa pouziva aj na extremne chladenie procesorov Citovat
Austin Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Původně zaslal: ALFWORKS Původně zaslal: Austin no ja se fakt musim smat :D:D a takovym lidem dali ridicak ? zkus napsat nejakym vyrobcum chladicu na CPU treba dostanes za tvuj prulom v oblasti fyziky nobelovku [upravil dne 24.1.06 Austin] BTW: Peltierov clanok sa pouziva aj na extremne chladenie procesorov ja to vsechno znam.. sam sem chvili pouzival.. tohle mi tvrdil uz kamos, nekdy pred 2 rokama na stredni ve druhaku proste sem nedokazal pochopit, jak clovek ktery chodi na elektrotechniku, muze rict takovou naprostou kravinu jeste mi tvrdil ze kdyby bylo v pocitaci vakuum tak je procesor super studeny a obhajoval to tim, ze ve vesmiru je vakuum a je tam prece taky zima a aby bylo taky neco k tematu tak 406tku HDi 2.0 sem startoval tak na 6x.... melo to tezke problemy.. ale kapalina zmrzla nebyla.. Citovat
stembi Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Pokud si vzpomínám z fyziky, při změně skupenství se může stát, že teplota klesne. p1*V1/T1 = p2*V2/T2. To je tuším druhej termodynamickej zákon. Kdykoliv tedy polejete jakýkoliv předmět a začnete na něj foukat, ochladí se, protože se z něj začne odpařovat voda. To znají milovníci pivního moku, kdy si v pařáku v létě omotají lahváče mokrým hadrema a ejhle, pivo se vychladí. Musí ale foukat vítr. To tedy vysvětluje, že jakékoliv suché předměty, a? na ně foukáte jak chcete, neochladíte pod teplotu okolí. Stačí, aby se z nich mohlo cokoliv odpařovat - například vlhkost zkondenzovaná na autě, která se vzápětí po ohřátí odpařuje a teplota může být výrazně nižší než je teplota okolí. Odpařovaná tekutina ale musí mít poměrně nízký bod tuhnutí. Toho využívá například lednička, kde na jednom místě se chladivo stlačuje kopresorem a tím se ohřívá (zadní strana lednice), stlačený se prožene chladičem na zadní straně lednice (proto ty žbra vzadu na ledničce hřejí) kde se částečně ochladí a pak se pustí do mrazáku v lednici kde expanduje do většího prostoru, a kde tudíž dochází k jeho prudkého ochlazení. Tak, snad jsem taky přispěl svou troškou do mlýnice. Je hezké, že se na Peugeot klubu vedou takové odborné debaty )))))))) [upravil dne 24/1/06 stembi] Citovat
P607Olda Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 stembi:super \"Odborná debata\": proto taky když silničáři nasolí tak teplota té kaše klesne - energie se spotřebuje na změnu skupenství. Kdysi jsem četl ve staré kuchařce z první republiky, že když má zmrzlina zmrznout, musí se do ledu v kbelíku dodat sůl. To mi nešlo do hlavy... Citovat
P607Olda Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 stembi: vysvětlit kompresorovou ledničku, to je brnkačka. Ale vysvětlit absorpční:D:D kde žádný motor není. Funguje např. na hořící svíčku:D:D:D: Nevěříte??? Věřte!!! [upravil dne 24.1.06 P607Olda] Citovat
DJJD Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Je to tak, jak říká stembi, ta tabulka může také nejspíš platit, ale je neůplná, jelikož u ní nejsou připojeny podmínky měření, typoval bych to na měření při poměrně značné vzdušné vlhkosti (dle teploty) např. na čelním skle automobilu (zevnitř) a to ještě po oplachu lihovou lázní (směs do ostřikovačů). V těchto podmínkách opravdu dochází ke stejnému efektu jako v ledničce. Pro nevěřící je tu malá demonstrace : Zkuste vyjet v tomto mraze autem a počkat až se vám zapotí nějaké místo čelního skla, poté za jízdy požijte ostřikovače (s nemrznoucí směsí) a uvidíte, že co bylo zapocené zmrzne (tam kam zvenku dopadne směs z ostřikovačů). Extrémější je, že vám může obdobně zmrznout i směř do ostřikovačů (-40°C), na předním skle při jízdě 140km/h po dálnici, když je venkovní teplota -25°C. Jo fyzika je mrcha. :papa:papa Citovat
Austin Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 ja bych spis rekl, ze ta tabulka znaci subjektivni dojem teploty na cloveka pri ruznych rychlostech vzduchu... asi tak.. Citovat
stembi Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Původně zaslal: P607Olda stembi: vysvětlit kompresorovou ledničku, to je brnkačka. Ale vysvětlit absorpční:D:D kde žádný motor není. Funguje např. na hořící svíčku:D:D:D: Nevěříte??? Věřte!!! [upravil dne 24.1.06 P607Olda] Jojo, zlatá absorbční lednička. Tichá. Ale zato málo účinná. Pokud si vzpomínám, tam se používá směsi vody a plynu, kterej po průchodu chladičem zkapalní. Ale nějak se mi o tom dál neche přemejšlet. Teď mě tak napadá. Mají s těma mrazama problémy i motory na plyn? Nevíte o někom? Citovat
P607Olda Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Absorpční bych nevysvětlil... a to ne proto že bych nechtěl... ale je tam prázdno... v hlavě Citovat
stembi Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Původně zaslal: P607Olda Absorpční bych nevysvětlil... a to ne proto že bych nechtěl... ale je tam prázdno... v hlavě Zkus třeba tenhle odkaz. http://cs.wikipedia.org/wiki/Ledni%C4%8Dka Citovat
-=Michal=- Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: oddie On je spíš problém v tom, že se vám klidně podaří ohřát samotný motor s malým okruhem (a případně by-passem když je ucpaný radiátor topení), ale v chladiči to zůstane ztuhlé, a i když se otevře termostat, ta horká voda se tam nemá jak dostat, když je chladič tou ztuhlou směcí ucpaný. Takže na to, že to rozmrazíte jízdou leda zapomeňte. Jinak vy těm autům teda dáváte, jen co je pravda. To je tak strašnej problém mít tu chladící kapalinu v pořádku? Hlavně že tu řada lidí v létě vedla diskuze o tom, jak raděj náplň chladiče neměnit... Von je taky problém v tom, že v servise nevidíš jestli ti to skutečně změřej nebo né. Rimmer to taky na začátku píše, že mu v servise řekli OK máte to do -25 a přitom to evidentně nebyla pravda. A mě se stalo nemejch to samé u minulého auta. Servisman říká : Jasný, měřil jsem to a je to OK. Ráno příjdu k autu (kontroloval jsem to, protože bylo podezření na prasklé těsnění pod hlavou a hlídal jsem, zda se kapalina nešpiní) no a ejhle. Po otevření nádržky byl v -15ti na vrchu led. Takže zanedbáním kontroly to z mé strany nebylo..... Citovat
-=Michal=- Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: ALFWORKS Dave .. ty tomu veris, ze ked ti bude teplomer ukazovat 10° a zacne fukat vietor, tak zamrzne voda? .. lebo podla tej tabulky sa tam ochladi -2°? Nezmrzne (i když za určitých podmínek... např. teplota vody), ale určitě se ochladí na míň jak 10°C. Tu tabulku jsem si z prstu nevycucal. [upravil dne 23/1/06 Dave_k] Ta tabulka je marketingový matroš k textýlii Gore-Tex (nebo něčemu podobnému) a dávaj to ke každý bundě nebo rukavicím. Jedná se tam o poci?ovaný chlad lidského těla při určité rychlosti a venkovní teplotě :D:D a oblíknutím jejich matrošů ti má bejt tepleji ......takže chyba lávky, na auto to neoblíkneš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.