Přejít na obsah

Austin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Austin's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Austin

    Maximálka 2,0 HDi 80 kW Break

    tak to je docela málo... s 90 ps sem jel kolem 200
  2. Austin

    CD na Clarionu, 406 new

    mno, tak sem to rozebral, a ale k te cocce neni moc dobry pristup, to jde jen tak videt z boku skrz takovou diru, no nic moc, a cele komplet se mi to teda rozebirat nechtelo, nicmene sem to posmodrchal nejakou okenou na alkoholove bazi a hodil zpet. teda, cekal sem od toho vic, mam smulu, zrovna nak extra to nepomohlo, ale nejaka zmena tam je, uz to aspon po startu jede sice obcas to taky zatuhne, ale je to lepsi nez predtim..
  3. Austin

    CD na Clarionu, 406 new

    Tak tohle me taky trapi posledni pulrok..uz sem taky uvazoval o tom to rozdelat a kuknout na to, tohle me aspon utvrdilo jen by me zajimalo, jestli ste to vytahovali uplne i z napajeni, pac pokud se to vytahne z napajeni, tak by se to melo zablokovat ne ? a pak je na to potreba ten kod, ktery ja bohuzel nemam tak abych si pak poslech aspon to radio pazout je z bazaru, a ten kod se mi nak nedostal do ruky [upravil dne 29.5.06 Austin]
  4. Austin

    Zamrzla mi kapalina ?

    ja bych spis rekl, ze ta tabulka znaci subjektivni dojem teploty na cloveka pri ruznych rychlostech vzduchu... asi tak..
  5. Austin

    Zamrzla mi kapalina ?

    BTW: Peltierov clanok sa pouziva aj na extremne chladenie procesorov ja to vsechno znam.. sam sem chvili pouzival.. tohle mi tvrdil uz kamos, nekdy pred 2 rokama na stredni ve druhaku proste sem nedokazal pochopit, jak clovek ktery chodi na elektrotechniku, muze rict takovou naprostou kravinu jeste mi tvrdil ze kdyby bylo v pocitaci vakuum tak je procesor super studeny a obhajoval to tim, ze ve vesmiru je vakuum a je tam prece taky zima a aby bylo taky neco k tematu tak 406tku HDi 2.0 sem startoval tak na 6x.... melo to tezke problemy.. ale kapalina zmrzla nebyla..
  6. Austin

    Zamrzla mi kapalina ?

    no ja se fakt musim smat :D:D a takovym lidem dali ridicak ? zkus napsat nejakym vyrobcum chladicu na CPU treba dostanes za tvuj prulom v oblasti fyziky nobelovku [upravil dne 24.1.06 Austin]
×
×
  • Vytvořit...