popest Odesláno 12. říjen 2016 Odesláno 12. říjen 2016 A staré forum mělo stejné problémy? Řekl bych, že ne... Buď je tato verze fóra nedodělek nebo ten kdo to instaloval to neumí. Mimochodem ten odkaz co jsem sem dával, stále nefunguje. Citovat
Přema Odesláno 12. říjen 2016 Odesláno 12. říjen 2016 před 29 minutami, Radek Hurvajz napsal: Haha, tohle je věc mezi nebem a zemí kam asi já nedosáhnu. Jinak Schreeku jak jsi to nasimuloval, mě ti to po restartu prohližeče zustava přihlašený, ale prostě po nějaký době, nebo nevim co proběhne, tak jsem odhlašený. Jinak Firefox 49.0.1 čili poslední verze Sem myslel že máš delší prsty Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. říjen 2016 Odesláno 12. říjen 2016 před 3 hodinami, popest napsal: A staré forum mělo stejné problémy? Řekl bych, že ne... Buď je tato verze fóra nedodělek nebo ten kdo to instaloval to neumí. Mimochodem ten odkaz co jsem sem dával, stále nefunguje. Odkaz tady - http://www.peugeot-club.com/topic/104339-novy-klic-s-doý-klíč-s-do/ nefungoval proto protože ho tam neumíš dát, vložil jsi ho tam jako media, nikoliv jako odkaz. Forum není bez chyby, to je fakt, ale o tom že někdo něco neumí bych tu nepsal aniž bych znal souvislosti. Citovat
popest Odesláno 12. říjen 2016 Odesláno 12. říjen 2016 Akorát že jsem mluvil o odkazu v tomto vlákně, co jsem dával.... Konkrétně: http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=25794&page=1#pid28263 Nevím o žádném odkazu ve vlákně, které jsme založil ohledně DO, že by něco nefungovalo... Jaké souvislosti neznám? Přechodem na nové fórum jste zničili část obsahu tj. to nejcennější co fórum tvoří. Toto opravdu nedokážu pochopit. Citovat
radim.1008 Odesláno 12. říjen 2016 Odesláno 12. říjen 2016 A co konkrétně se zničilo, co ti chybí? Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Schreek Odesláno 12. říjen 2016 Autor Odesláno 12. říjen 2016 Nic se nezničilo, odkazy se opraví, nic nejde hned! Popest evidentně ani netuší o čem mluví, vzhledem k jeho datu registrace staré forum ani nezažil a jelikož nám s tím pomoct asi nechce, tak jej poprosím, ať přestane rejt, děkuji... Citovat
parizov Odesláno 12. říjen 2016 Odesláno 12. říjen 2016 před 11 hodinami, Přema napsal: IE11 Taky mám a zatím bez problémů. Odhlášen jsem jen pokud použiju jednou za čas CCleaner na vyčištění PC. Na mobilu mám Tapatalk a vlastně taky OK. Jen se někdy těžko zbavuju přečtených příspěvků v "Nepřečtených". Aktualizuju (několikrát) a většinou nic nebo jich zmizí jen pár... Citovat
popest Odesláno 12. říjen 2016 Odesláno 12. říjen 2016 Staré forum jsem samozřejmě zažil, sice jen pár měsíců ale pokud vím, vše fungovalo správně. V srpnu jsem upozorňoval na ten nefunkční odkaz. Dnes máme říjen... Rád se nechám poučit abych tušil o čem tedy mluvíš. Hlavně tu na mě zase nevytahujte pohádky o DNS serveru v USA... V PHP jsem programoval skoro před 7 lety, takže už si toho moc nepamatuji, ale jak jsem už psal. Fórum neumí korektně zpracovat php dotaz tj. zobrazit vlakno s id=25794 stranka=1 V čem je konkrétně problém? Nevíte jak to řešit nebo jen není čas? Omlouvám se za to rejpání, ale připadá mi prostě absurdní, že kvůli nějakému vzhledu a pár uživatelsky příjemných vylepšení došlo k znepřístupnění některých vláken, která můžou obsahovat cenné informace. Už je to delší doba, ale narazil jsem na to, že po přechodu na nové fórum i google vrací odkazy, které nejdou otevřít. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. říjen 2016 Odesláno 12. říjen 2016 Staré forum na XMB platformě jsi nezažil, prostě říkáš staré tomu před tímto, ale to bylo toto stejné jen předchozí verze. Víš houby o tom kolik to stálo práce, času a usilí To staré vypadalo takhle Citovat
popest Odesláno 12. říjen 2016 Odesláno 12. říjen 2016 ok, tak tomu budu říkat předchozí verze. Předchozí verze fungovala dobře. Jaký byl důvod přechodu na verzi novou? Citovat
ozzy56 Odesláno 13. říjen 2016 Odesláno 13. říjen 2016 včera kolem 22 hodiny jsem se normálně odhlásil a teď ráno jsem se nemusel vůbec přihlašovat , to je super, todle Citovat
FrantaCV Odesláno 13. říjen 2016 Odesláno 13. říjen 2016 Odhlásil - tedy regulérně přes ikonku vpravo nahoře nebo jsi jen zavřel okno prohlížeče? Asi hloupá otázka, ale člověk občas udělá něco automaticky. Jinak je docela možné, že sis zvolil uložení přihlašovacích údajů pro snadnější přístup, např. OPERA to umí a nabízí. Pokud tuto - mimochodem hodně riskantní - volbu zvolíš, tak si Tě pamatuje a i když se regulérně odhlásíš, tak Tě přihlásí automaticky. Z hlediska bezpečnosti je tato funkce hodně diskutabilní. Citovat
FrantaCV Odesláno 13. říjen 2016 Odesláno 13. říjen 2016 před 9 hodinami, popest napsal: ok, tak tomu budu říkat předchozí verze. Předchozí verze fungovala dobře. Jaký byl důvod přechodu na verzi novou? Říkej tomu jak chceš, na věci to nic nemění. Na téma důvodu přechodu na novou verzi fóra je tu celé vlákno - jen pro osvěžení paměti, na 1. místě byla a je bezpečnost a ochrana před útoky zvenčí. A pro úplnost a podporu Radka - Je opravdu "Hodnotná" kritika od odborníka, který ani neumí vložit odkaz do příspěvku a pak si stěžuje na nefunkčnost. Citovat
popest Odesláno 13. říjen 2016 Odesláno 13. říjen 2016 (upraveno) Můžeš mi prozradit jaký odkaz neumím vložit? Já se za žádného odborníka nepovažuji a ani jsem to nikdy neřekl... Upraveno 13. říjen 2016 uživatelem popest Citovat
ozzy56 Odesláno 13. říjen 2016 Odesláno 13. říjen 2016 před 37 minutami, FrantaCV napsal: Odhlásil - tedy regulérně přes ikonku vpravo nahoře nebo jsi jen zavřel okno prohlížeče? Asi hloupá otázka, ale člověk občas udělá něco automaticky. Jinak je docela možné, že sis zvolil uložení přihlašovacích údajů pro snadnější přístup, např. OPERA to umí a nabízí. Pokud tuto - mimochodem hodně riskantní - volbu zvolíš, tak si Tě pamatuje a i když se regulérně odhlásíš, tak Tě přihlásí automaticky. Z hlediska bezpečnosti je tato funkce hodně diskutabilní. nene Franto, regulérně--vždycky se dívám, zda odhlášení proběhne...,proto jsem dnes ráno hleděl, jak to, že jsem přihlášený, ale tak, nikdo není dokonalý Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. říjen 2016 Odesláno 13. říjen 2016 před 2 hodinami, popest napsal: Můžeš mi prozradit jaký odkaz neumím vložit? Já se za žádného odborníka nepovažuji a ani jsem to nikdy neřekl... Ten co jsem ti upravil na ten Aliexpres, puvodně to vyhodilo ruskou verzi aliexpresu a ani ne přímo na ten klíč ale na uvodní stranu, protože jsi to nejspiše vložil jako media a nikoliv jako odkaz, psal jsem ti to výše, puvodně jsem myslel že tou nefunkčností odkazu myslíš toto. Ale to bych tady nepitval, to se netýká problemů fora jako takovýho a ty se to časem naučíš. Jen opravdu by bylo dobré pročíst si podrobnosti a pak kritizovat, tohle co se tady řeší jsou jen maličkosti které jsou vidět uživateli, ale zbytek který je v jádru fora tady vidět není, a tam bylo a stale je spousta práce. Citovat
Schreek Odesláno 13. říjen 2016 Autor Odesláno 13. říjen 2016 před 18 hodinami, popest napsal: Staré forum jsem samozřejmě zažil, sice jen pár měsíců ale pokud vím, vše fungovalo správně. V srpnu jsem upozorňoval na ten nefunkční odkaz. Dnes máme říjen... Rád se nechám poučit abych tušil o čem tedy mluvíš. Hlavně tu na mě zase nevytahujte pohádky o DNS serveru v USA... V PHP jsem programoval skoro před 7 lety, takže už si toho moc nepamatuji, ale jak jsem už psal. Fórum neumí korektně zpracovat php dotaz tj. zobrazit vlakno s id=25794 stranka=1 V čem je konkrétně problém? Nevíte jak to řešit nebo jen není čas? Omlouvám se za to rejpání, ale připadá mi prostě absurdní, že kvůli nějakému vzhledu a pár uživatelsky příjemných vylepšení došlo k znepřístupnění některých vláken, která můžou obsahovat cenné informace. Už je to delší doba, ale narazil jsem na to, že po přechodu na nové fórum i google vrací odkazy, které nejdou otevřít. Já se na DNS v USA vymlouvat neumím Jde o to, že se s novou verzí změnil formát adresy jednotlivých vláken, má to nějakou spojitost s googlem, aby se mi v tom lépe orientovalo nebo co (ani já na tohle nejsem odborník), proto se teď už vlákno nevyvolává přes id a stránku. před 17 hodinami, popest napsal: ok, tak tomu budu říkat předchozí verze. Předchozí verze fungovala dobře. Jaký byl důvod přechodu na verzi novou? Máme tu přes 50 tisíc registrovaných lidí, denně okolo 5tis. návštěvníků, a proto zůstat na softwaru, který už x-let nikdo neaktualizuje by bylo dost nezodpovědné, nehledě na to, že staré forum nás v mnoha ohledech už omezovalo svými omezenými možnostmi. Ve své době to bylo výborné forum.... Citovat
popest Odesláno 16. říjen 2016 Odesláno 16. říjen 2016 ok, chápu. Dá se s těma starýma odkazama něco dělat? Je nějaká možnost jak bych já osobně mohl pomoct? Citovat
Přema Odesláno 17. říjen 2016 Odesláno 17. říjen 2016 V 12.10.2016 at 9:25, Schreek napsal: Tak to odhlašování se mi podařilo nasimulovat, ale po promazání cookies už mě to neodhlašuje, zkoušeli jste to u Vás? Prosím jak to s tím odhlašováním vypadá..... pořád blbne ...... dokola se musím přihlašovat.... :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.