Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Myslim, ze vidiet to bude. Kvalitnu foliu viem kupit za 20 eur, je to Air Free, cize sa nebudu pri lepeni tvorit bubliny a nalepit to viem s kamaratom sam, cize investicia do toho je minimalna

Odesláno

Prisli LED ziarovky w16w do spiatockoveho svetla, zatial bohuzial iba v ciernej farbe, ale su na ceste aj bez toho a este vykonnejsie.

Porovnanie klasickej ziarovky a LED, zatial fotene na svetle, vecer spravim este dalsiu fotku

3.JPG

2.jpg

1.jpg

Odesláno (upraveno)

Zostalo mi este dost polepovej folie, tak som ju nalepil na prahy dveri a z odrezku aj na madlo kufrovej roletky, ale tu asi prelepim, aby isiel vzor takym istym smerom ako vzor roletky

DSC_0048.JPG

DSC_0050.JPG

DSC_0049.JPG

Upraveno uživatelem TomasARN
Odesláno (upraveno)

Vcera ma napadlo, ze rezervu mam na plechovom disku a sroby na elektrone maju rovnu dosadaciu plochu, cize na plechovy disk nepasuju, tak som 1,5 mesiaca jazdil bez srobov k rezerve a vtedy ma este napadlo, ze to iste mam na P308, cize s P308 som jazdil 7 rokov bez srobov, nastastie som za tu dobu nemal defekt :D

Odesláno (upraveno)

Ake disky kupit? Titanova seda alebo klasika strieborna? Vzor je zatial orientacny. Aj ked tie sede su viac menej rovnake s tym, co som pozeral

received_1602183716469034.jpeg

received_1602183723135700.jpeg

Odesláno (upraveno)

Za originalne nevedia co pytat. Taketo su cca za 80 eur. Potrebujem disky na zimne pneu a nechcem plechove

Odesláno (upraveno)

Anotherone, tie su pekne.

Aj tie na druhom obrazku som pozeral/chcel, ale ked to vidim na aute, tak sa mi zdaju tmave, nevyniknu, tak, ako strieborne

Screenshot_20170802-233816.png

Screenshot_20170802-233645.png

Odesláno

Tak 80 -90 eur za kus a original 140 - 170 za kus je slusny rozdiel. Musim mysliet aj na to, ze musim na druhe auto este zimne pneu kupit a prave ten rozdiel su zimne pneu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...