Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele @Pepito  už bys tam měl přestat chodit, nebo ti začnou vyplácet zaměstnaneckou mzdu :papa.

Ikdyž asi nic moc nebude, protože jestli tě někdo viděl jak se voziš "v pracovní době" na káře , tak ti to zase strhnou :aut

Odesláno

Pepito, že ty tam máš babu? Jsi tam pomalu každou chvíli. To není jen tak. Tak s pravdou ven.

To mě také mrzí že někteří na které jsem se těšil tam nebudou. Zrovna když já to dávám časově.

Odesláno

Tak teď jsi mě Michale odhalil :D

Mám přítelkyni v Lošticích,proto byla vybrána tato lokalita :super

Navíc jsem byl už delší dobu ukecáván Radimem a spol,udělat sraz na Moravě. I já jsem už delší dobu o pořádání srazu přemýšlel,jen jsem asi potřeboval nakopnout,což se stalo na posledním Radimově srazu :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

@ChouLu,to je nějaký vtípek? :myslim

V sobotu jsem se vrátil ze zahraničí a dnes měl cestu do Mohelnice a navštívil kemp nad rámec připrav srazu. Mám ještě týden dovolenou. Nevybavuju si,že jsi po mě něco takového chtěl :myslim

Seznam a počet přihlášených je ve vláknu "Rozdělení ubytování" :papa

Odesláno

To myslím zcela vážně.. byl o to požádán Radim a bylo přislíbeno, že je to zařízeno ;) Ano v ubytku je to hezké, ale k ničemu ;) mnoha lidem při rozhodování, zda na sraz pojedou pomáhá, když na první pohled vidí kdo je přihlášen... takže ideálně do prvního příspěvku přihlašovadla hezky vypsat vč. souhrnu... xxx dospělých, xx dětí, xx psů... atd ;) Děkuji

Odesláno (upraveno)

Lidi se rozhodují dle lokality,termínu,ceny atd... :roker

Ale když to tak hezky požaduješ... :roll

Ale až příští týden,nejsem na PC :papa

Upraveno uživatelem Pepito
Guest Scratch
Odesláno
před 16 hodinami, ChouLu napsal:

Fotky hezké, ale kde mám mnou požadovaný seznam registrovaných? :myslim 

Kde mam ja odpoved na mou SZ??? Cekam na ni uz nejaky tyden, stacilo napsat "seznam uz nemam", treba......

před 14 hodinami, Pepito napsal:

@ChouLu,to je nějaký vtípek? :myslim

V sobotu jsem se vrátil ze zahraničí a dnes měl cestu do Mohelnice a navštívil kemp nad rámec připrav srazu. Mám ještě týden dovolenou. Nevybavuju si,že jsi po mě něco takového chtěl :myslim

Seznam a počet přihlášených je ve vláknu "Rozdělení ubytování" :papa

Pepito v klidku si to pripravuj a ver, ze kdo chce, si ty informace ve vlakne o ubytovani najde. Nicmene nejaky souhrn neni na skodu, to je pravda. Zrovna xx dospelych, x deti a x psu je informace clenum skoro k nicemu, spis pro tebe kvuli financim, ale vzdy se rad mrknu kdo jede, koho znam, koho poznam :D

před 14 hodinami, ChouLu napsal:

To myslím zcela vážně.. byl o to požádán Radim a bylo přislíbeno, že je to zařízeno ;) Ano v ubytku je to hezké, ale k ničemu ;) mnoha lidem při rozhodování, zda na sraz pojedou pomáhá, když na první pohled vidí kdo je přihlášen... takže ideálně do prvního příspěvku přihlašovadla hezky vypsat vč. souhrnu... xxx dospělých, xx dětí, xx psů... atd ;) Děkuji

Tohle byste si hosi meli resit pres soukrome zpravy a ne ve vlakne o srazu..... to je ciste organizacni vec ;)

před 12 hodinami, Pepito napsal:

Ale když to tak hezky požaduješ... :roll

vyslovene mile pozadani, vid :D

Guest Scratch
Odesláno

Pepito, chces to zpracovat? Mam jeste ted tyden volno, ale ve ct. odjizdim. Nicmene ti muzu udelat tu sumarizaci, dospely, skorodospely, deti, psi kocky pavouci a muzes si to tam pak postnout pres mobil.....

Odesláno

Já jezdím na srazy nejen poznávat nové lidi,pokecat se "starými pardály",ale poznávat nové lokality a jejich okolí (zámky,hrady,přírodu...).

Jsme s Kubou soutěživý,proto rádi jezdíme orienťáky a hrajeme soutěže.

Je toho víc,proč na srazy jezdíme a proto se mi nelibí,když si někdo vybírá srazy podle toho,jestli se mi tam někdo líbí nebo nelíbí :roll:papa

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Scratch napsal:

Tohle byste si hosi meli resit pres soukrome zpravy a ne ve vlakne o srazu..... to je ciste organizacni vec ;)

S tímto názorem se dá souhlasit, ale na druhou stranu je to názorná ukázka, že ujmout se pořádání srazu není "procházka růžovým sadem" a problémy nemusí pocházet jen z venku a na náladě určitě nepřidá, když se pořadatel ze strany klubu místo podpory dočká kritiky. 

Upraveno uživatelem FrantaCV
Guest Scratch
Odesláno

takhle otevrene jsem to napsat nechtel :D, nicmene je to tak. Dalsi veci je, ze toto je zrovna kravina, kazdy normalni clovek si to dokaze najit v rezervaci ubytovani, protoze kolikrat lidi i hledaj nekoho, vedle koho chtej byt....... ale budiz.

Odesláno

Já nevím, že se tady v poslední době z každého komára dělá obrovský velbloud :(

Pepito pořádá sraz poprvé a i přes to si vede velmi dobře, věřím, že se mu občasné rady hodí a dokáže si z nich sám vybrat co smysl má a co ne. Na jeho sraz se těším, uvidíte sami jaká překvapení si pro vás připravil ;)

Odesláno (upraveno)

Tak bezva - držkování už stačilo, všichni řekli co chtěli a moudrý si z toho vybere jen to hezké :aut.

Mě to těšení na sraz nezkazilo. Akorát jsem ještě @StibTo a @KoudaK nekoupil ty ucpávky do uší :roker

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno
před 12 hodinami, Schreek napsal:

uvidíte sami jaká překvapení si pro vás připravil ;)

A jéje.. :D:D:D

Odesláno
před 10 hodinami, Klemoň napsal:

Tak bezva - držkování už stačilo, všichni řekli co chtěli a moudrý si z toho vybere jen to hezké :aut.

Mě to těšení na sraz nezkazilo. Akorát jsem ještě @StibTo a @KoudaK nekoupil ty ucpávky do uší :roker

Ty chrápeš ?? :) V tom případě to bude chtít 4 sady špuntíků do uší :P

Odesláno
před 13 hodinami, StibTo napsal:

Ty chrápeš ?? :) V tom případě to bude chtít 4 sady špuntíků do uší :P

No když se upravím, tak zcela jistě. :mad:   Teď jsem si to vyzkoušel o víkendu na svatbě. :roll  Možná bych měl zajistit těch sad více, vedlejší chatky stojí dost blízko  :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...