Klemoň Odesláno 17. červenec 2017 Odesláno 17. červenec 2017 Hele @Pepito už bys tam měl přestat chodit, nebo ti začnou vyplácet zaměstnaneckou mzdu . Ikdyž asi nic moc nebude, protože jestli tě někdo viděl jak se voziš "v pracovní době" na káře , tak ti to zase strhnou Citovat
MotoMoto Odesláno 19. červenec 2017 Odesláno 19. červenec 2017 Pepito, že ty tam máš babu? Jsi tam pomalu každou chvíli. To není jen tak. Tak s pravdou ven. To mě také mrzí že někteří na které jsem se těšil tam nebudou. Zrovna když já to dávám časově. Citovat
Pepito Odesláno 19. červenec 2017 Autor Odesláno 19. červenec 2017 Tak teď jsi mě Michale odhalil Mám přítelkyni v Lošticích,proto byla vybrána tato lokalita Navíc jsem byl už delší dobu ukecáván Radimem a spol,udělat sraz na Moravě. I já jsem už delší dobu o pořádání srazu přemýšlel,jen jsem asi potřeboval nakopnout,což se stalo na posledním Radimově srazu Citovat
Pepito Odesláno 31. červenec 2017 Autor Odesláno 31. červenec 2017 Dnes to v kempu u bazénu žije Citovat
ChouLu Odesláno 31. červenec 2017 Odesláno 31. červenec 2017 Fotky hezké, ale kde mám mnou požadovaný seznam registrovaných? Citovat
Pepito Odesláno 31. červenec 2017 Autor Odesláno 31. červenec 2017 @ChouLu,to je nějaký vtípek? V sobotu jsem se vrátil ze zahraničí a dnes měl cestu do Mohelnice a navštívil kemp nad rámec připrav srazu. Mám ještě týden dovolenou. Nevybavuju si,že jsi po mě něco takového chtěl Seznam a počet přihlášených je ve vláknu "Rozdělení ubytování" Citovat
ChouLu Odesláno 31. červenec 2017 Odesláno 31. červenec 2017 To myslím zcela vážně.. byl o to požádán Radim a bylo přislíbeno, že je to zařízeno Ano v ubytku je to hezké, ale k ničemu mnoha lidem při rozhodování, zda na sraz pojedou pomáhá, když na první pohled vidí kdo je přihlášen... takže ideálně do prvního příspěvku přihlašovadla hezky vypsat vč. souhrnu... xxx dospělých, xx dětí, xx psů... atd Děkuji Citovat
Pepito Odesláno 31. červenec 2017 Autor Odesláno 31. červenec 2017 (upraveno) Lidi se rozhodují dle lokality,termínu,ceny atd... Ale když to tak hezky požaduješ... Ale až příští týden,nejsem na PC Upraveno 31. červenec 2017 uživatelem Pepito Citovat
ChouLu Odesláno 31. červenec 2017 Odesláno 31. červenec 2017 Ano rozhodují, ale i nezanedbatelným ukazatelem je počet přihlášených a jakých OK v pohodě počkám Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. srpen 2017 Odesláno 1. srpen 2017 před 16 hodinami, ChouLu napsal: Fotky hezké, ale kde mám mnou požadovaný seznam registrovaných? Kde mam ja odpoved na mou SZ??? Cekam na ni uz nejaky tyden, stacilo napsat "seznam uz nemam", treba...... před 14 hodinami, Pepito napsal: @ChouLu,to je nějaký vtípek? V sobotu jsem se vrátil ze zahraničí a dnes měl cestu do Mohelnice a navštívil kemp nad rámec připrav srazu. Mám ještě týden dovolenou. Nevybavuju si,že jsi po mě něco takového chtěl Seznam a počet přihlášených je ve vláknu "Rozdělení ubytování" Pepito v klidku si to pripravuj a ver, ze kdo chce, si ty informace ve vlakne o ubytovani najde. Nicmene nejaky souhrn neni na skodu, to je pravda. Zrovna xx dospelych, x deti a x psu je informace clenum skoro k nicemu, spis pro tebe kvuli financim, ale vzdy se rad mrknu kdo jede, koho znam, koho poznam před 14 hodinami, ChouLu napsal: To myslím zcela vážně.. byl o to požádán Radim a bylo přislíbeno, že je to zařízeno Ano v ubytku je to hezké, ale k ničemu mnoha lidem při rozhodování, zda na sraz pojedou pomáhá, když na první pohled vidí kdo je přihlášen... takže ideálně do prvního příspěvku přihlašovadla hezky vypsat vč. souhrnu... xxx dospělých, xx dětí, xx psů... atd Děkuji Tohle byste si hosi meli resit pres soukrome zpravy a ne ve vlakne o srazu..... to je ciste organizacni vec před 12 hodinami, Pepito napsal: Ale když to tak hezky požaduješ... vyslovene mile pozadani, vid Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. srpen 2017 Odesláno 1. srpen 2017 Pepito, chces to zpracovat? Mam jeste ted tyden volno, ale ve ct. odjizdim. Nicmene ti muzu udelat tu sumarizaci, dospely, skorodospely, deti, psi kocky pavouci a muzes si to tam pak postnout pres mobil..... Citovat
Pepito Odesláno 1. srpen 2017 Autor Odesláno 1. srpen 2017 Já jezdím na srazy nejen poznávat nové lidi,pokecat se "starými pardály",ale poznávat nové lokality a jejich okolí (zámky,hrady,přírodu...). Jsme s Kubou soutěživý,proto rádi jezdíme orienťáky a hrajeme soutěže. Je toho víc,proč na srazy jezdíme a proto se mi nelibí,když si někdo vybírá srazy podle toho,jestli se mi tam někdo líbí nebo nelíbí Citovat
FrantaCV Odesláno 1. srpen 2017 Odesláno 1. srpen 2017 (upraveno) před 2 hodinami, Scratch napsal: Tohle byste si hosi meli resit pres soukrome zpravy a ne ve vlakne o srazu..... to je ciste organizacni vec S tímto názorem se dá souhlasit, ale na druhou stranu je to názorná ukázka, že ujmout se pořádání srazu není "procházka růžovým sadem" a problémy nemusí pocházet jen z venku a na náladě určitě nepřidá, když se pořadatel ze strany klubu místo podpory dočká kritiky. Upraveno 1. srpen 2017 uživatelem FrantaCV Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. srpen 2017 Odesláno 1. srpen 2017 takhle otevrene jsem to napsat nechtel :D, nicmene je to tak. Dalsi veci je, ze toto je zrovna kravina, kazdy normalni clovek si to dokaze najit v rezervaci ubytovani, protoze kolikrat lidi i hledaj nekoho, vedle koho chtej byt....... ale budiz. Citovat
Schreek Odesláno 1. srpen 2017 Odesláno 1. srpen 2017 Já nevím, že se tady v poslední době z každého komára dělá obrovský velbloud Pepito pořádá sraz poprvé a i přes to si vede velmi dobře, věřím, že se mu občasné rady hodí a dokáže si z nich sám vybrat co smysl má a co ne. Na jeho sraz se těším, uvidíte sami jaká překvapení si pro vás připravil Citovat
Klemoň Odesláno 1. srpen 2017 Odesláno 1. srpen 2017 (upraveno) Tak bezva - držkování už stačilo, všichni řekli co chtěli a moudrý si z toho vybere jen to hezké . Mě to těšení na sraz nezkazilo. Akorát jsem ještě @StibTo a @KoudaK nekoupil ty ucpávky do uší . Upraveno 1. srpen 2017 uživatelem Klemoň Citovat
Weri 605 Odesláno 2. srpen 2017 Odesláno 2. srpen 2017 před 12 hodinami, Schreek napsal: uvidíte sami jaká překvapení si pro vás připravil A jéje.. Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. srpen 2017 Odesláno 2. srpen 2017 před 10 hodinami, Klemoň napsal: Tak bezva - držkování už stačilo, všichni řekli co chtěli a moudrý si z toho vybere jen to hezké . Mě to těšení na sraz nezkazilo. Akorát jsem ještě @StibTo a @KoudaK nekoupil ty ucpávky do uší . Ty chrápeš ?? V tom případě to bude chtít 4 sady špuntíků do uší Citovat
Pepito Odesláno 2. srpen 2017 Autor Odesláno 2. srpen 2017 Jirko @Scratch,v pohodě,až budu mít chvilku,tak to zpracuju Ostatním moc děkuji za podporu a za vaše názory. Weri,neboj Citovat
Klemoň Odesláno 2. srpen 2017 Odesláno 2. srpen 2017 před 13 hodinami, StibTo napsal: Ty chrápeš ?? V tom případě to bude chtít 4 sady špuntíků do uší No když se upravím, tak zcela jistě. Teď jsem si to vyzkoušel o víkendu na svatbě. Možná bych měl zajistit těch sad více, vedlejší chatky stojí dost blízko Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.