Radovanek Odesláno 31. srpen 2017 Odesláno 31. srpen 2017 V pohodě, probereme to u zmiňované zelené. Tu já piju jako magický voko, blahé paměti (Bony a klid). včetně toho pobryndání se. Citovat
Pepito Odesláno 31. srpen 2017 Autor Odesláno 31. srpen 2017 Zelená už je objednaná Taky mám rád Magickýýý vokóóó Citovat
Klemoň Odesláno 31. srpen 2017 Odesláno 31. srpen 2017 fuj čuňata Michal11 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Radovanek Odesláno 31. srpen 2017 Odesláno 31. srpen 2017 (upraveno) Tak můžeme to dělat kulturněji a nemáchat si pracky v pivu. Jmenuje se to pak: "Dám si 7 piv a jednu zelenou....." a ušetří se hodně zelené Upraveno 31. srpen 2017 uživatelem Radovanek Klemoň a Péťa ohodnotil 2 Citovat
FrantaCV Odesláno 2. září 2017 Odesláno 2. září 2017 (upraveno) Přátelé, tak to vypadá, že pláštěnky, deštníky a drtiče mrazu budou nezbytnou součástí výbavy tohoto víkendu. Aladin, wetteronline a yr se vzácně shodují s předpovědí. No co, dobrá střecha nad hlavou a zelená či jinak barevná to jistí. Upraveno 2. září 2017 uživatelem FrantaCV Péťa ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. září 2017 Odesláno 2. září 2017 (upraveno) nejakej Aladin...... Honzova hlasi ze bude hezky a ty se da verit to byla prdel ;D Upraveno 2. září 2017 uživatelem Scratch Slušněji, dík Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. září 2017 Odesláno 2. září 2017 před 14 minutami, Scratch napsal: Honzova Kdo to je? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. září 2017 Odesláno 2. září 2017 Honsová Dagmar Většinou vykládá bludy Péťa a regius ohodnotil 2 Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. září 2017 Odesláno 2. září 2017 honsovou neposloucham vubec, ale honzova stara hlasi ze bude hezky a sousedova stara ma vyssi uspesnost nez honsova....... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. září 2017 Odesláno 2. září 2017 před 2 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Honsová Dagmar Tu znám, ale Honzovou né Citovat
Radovanek Odesláno 2. září 2017 Odesláno 2. září 2017 Od té doby, co přestalo Počasíčko, to jde s tím počasím vyloženě z kopce. Už na to nekoukám. I když dneska, v rámci politické korektnosti, by tam předpovídali i chlapi a transky. A stejně by se pletli a druhý den by bylo úplně jinak. Citovat
KoudaK Odesláno 2. září 2017 Odesláno 2. září 2017 Tak když je to Pepítův první sraz tak to abych tam dal ty nejlepší mlhovky co sem sehnal... regius, Weri 605, Radek Hurvajz a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radovanek Odesláno 2. září 2017 Odesláno 2. září 2017 Ježiši dyť je teprve začátek září. Hlasuju pro Babí léto. I když teda mlhovky má Pežík Ion v standardně automaticky vpředu i vzadu. Ale já chci jet pod stan. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. září 2017 Odesláno 2. září 2017 Hlásím že mohu přijet už k obědu, takže ruce nohy k dispozici. Pokud mám vzít něco ssebou tak nahlasit do SZ Pepito ohodnotil 1 Citovat
KoudaK Odesláno 2. září 2017 Odesláno 2. září 2017 @Radek Hurvajzhele mi jsme na tom stejně... Dej pak echo kdy pojedeš přes Brno. Znám cestu. Citovat
Klemoň Odesláno 2. září 2017 Odesláno 2. září 2017 (upraveno) @KoudaK jedu sice od Hradce, ale jestli znáš cestu od Brna dobře, tak si zajedu dolůůů a pojedu za tebou Jsem už "párkrát" jel od Hradce áááž do Olomóóóca Upraveno 2. září 2017 uživatelem Klemoň Citovat
regius Odesláno 3. září 2017 Odesláno 3. září 2017 Taky můžu dojet jak to bude potřeba. Mám to kousek . CHTĚL jsem jít ještě do 11hod do práce, ale nevím kolik bude práce. Třeba zůstanu už doma Doufejme,že to počasí bude lepší než tento víkend . Pepito a ty tam budeš už v kolik hodin? Citovat
Pepito Odesláno 3. září 2017 Autor Odesláno 3. září 2017 To se mi libí,že se už nemůžete dočkat,já taky Budu v kempu kolem 10 hodiny Děkuji za každou pomoc při srazu Počasí mám objednané bez deště. Šarlatány,kteří tipují počasí a trefí se jen "jak bylo",neposlouchám Těším se na vás,na všechny účastníky srazu Péťa, Klemoň a regius ohodnotil 3 Citovat
KoudaK Odesláno 3. září 2017 Odesláno 3. září 2017 @Klemoňto je jednoduchý ty pojedeš Hradec,Svitavy, Moravská Třebová a na konci Třebové směrem na Mohelnici je u kruháču malá pumpa a vedle ní takový malý obžerstvení... Tak tam se mužem sejít. Pak už je to cca 30 minut jízdy... Proberu to s @Radek Hurvajzkdy vyjedeme a dám vědět. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. září 2017 Odesláno 3. září 2017 Čeče @KoudaK ja ti nevim, jestli zase pojedeme podlem tvé navigace tak radši první pojedu já Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.