Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Přátelé, tak to vypadá, že pláštěnky, deštníky a drtiče mrazu budou nezbytnou součástí výbavy tohoto víkendu.:myslim Aladin, wetteronline a yr se vzácně shodují s předpovědí.:bacha

No co, dobrá střecha nad hlavou a zelená či jinak barevná to jistí.:aut

Upraveno uživatelem FrantaCV
Odesláno (upraveno)

nejakej Aladin...... Honzova hlasi ze bude hezky a ty se da verit :D

to byla prdel :D ;D

Upraveno uživatelem Scratch
Slušněji, dík
Odesláno

honsovou neposloucham vubec, ale honzova stara hlasi ze bude hezky a sousedova stara ma vyssi uspesnost nez honsova.......

Guest minimaxa
Odesláno
před 2 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Honsová Dagmar

Tu znám, ale Honzovou né :P

Odesláno

Od té doby, co přestalo Počasíčko, to jde s tím počasím vyloženě z kopce. Už na to nekoukám. I když dneska, v rámci politické korektnosti, by tam předpovídali i chlapi a transky. A stejně by se pletli a druhý den by bylo úplně jinak. 

Odesláno

Ježiši dyť je teprve začátek září. Hlasuju pro Babí léto. I když teda mlhovky má Pežík Ion v standardně automaticky vpředu i vzadu. Ale já chci jet pod stan.

Odesláno (upraveno)

@KoudaK jedu sice od Hradce, ale jestli znáš cestu od Brna dobře, tak si zajedu dolůůů a pojedu za tebou :D:aut:papa

Jsem už "párkrát" jel od Hradce áááž do Olomóóóca :roll

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Taky můžu dojet jak to bude potřeba.  Mám to kousek . CHTĚL jsem jít ještě do 11hod do práce,  ale nevím kolik bude práce. Třeba zůstanu už doma:myslim 

Doufejme,že to počasí bude lepší než tento víkend . Pepito a ty tam budeš už v kolik hodin?:papa

Odesláno

To se mi libí,že se už nemůžete dočkat,já taky :D

Budu v kempu kolem 10 hodiny ;)

Děkuji za každou pomoc při srazu :super

Počasí mám objednané bez deště. Šarlatány,kteří tipují počasí a trefí se jen "jak bylo",neposlouchám :bachaTěším se na vás,na všechny účastníky srazu :papa

Odesláno

@Klemoňto je jednoduchý ty pojedeš Hradec,Svitavy, Moravská Třebová a na konci Třebové směrem na Mohelnici je u kruháču malá pumpa a vedle ní takový malý obžerstvení... Tak tam se mužem sejít.  Pak už je to cca 30 minut jízdy... Proberu to s @Radek Hurvajzkdy vyjedeme a dám vědět. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...