Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
před 3 hodinami, Scratch napsal:

podcenujes silu forda :D, vyjedu v 15:30 (doufam) a v 18 jsem v hospode s pivem v ruce.... a to se jeste stavim na studeny loucce na klobasku...... :D

Co je psáno je dáno.:)

Odesláno

no podle map by to melo vyjit a me to docela vychazi i v realu, ale jak rikam.... pokud chytnu nejakou uzavirku, coz nevim, ale musim mrknout.... tak to zkusim dat :D

Odesláno

Já jsem to tady tedy nečetl úplně všechno. Ale doufám že když dorazím na sraz a ukážu se v sobotu ráno bez předchozího ohlášení, že se taky budu moct zúčastnit orienťáku a dalších aktivit. Nerad bych se tam vláčel a pak tam koukal jak sůva že registrace už je out a já mám smůlu.

Odesláno
před 7 hodinami, Weri 605 napsal:

Tak jakooo :) sem si nebrala v pátek volno v práci, abych na vás čekala do půl čtvrtý a pak jela v tom nejvěčim ee...  :aut Stejně jako Klemoň, kterej jede eště pro věci a Franta - jedem prostě dřív..., tak se na nás nečerti... ;) :papa Však se večer sejdem na zelený... :D 

Ta vaše zelená mi vŕta hlavou, dnes som sa po nej trochu pozeral, ale fakt neviem, čo mám hľadať :D

Jediné, čo bolo zelené bola peprmintka :myslim:)

Odesláno

Hele @Pepitotakovéj debilni dotaz.. Dá se v Mohelnici sehnat grilováný kuře?  Protože já nafasuju na cestu čerstvý právě upečený pecen kvaskovýho chleba.  A právě přemýšlíme s čím ho poobědváme.. :myslim

Odesláno

Celkově by to chtělo ňákej tip, kde se najíst... :) buď po cestě nebo přímo tam.. Ale žádnej Mekáč.. :P

Odesláno (upraveno)

@KoudaK,kuřátka dělají v Mohelnici v Penny v hned za vchodem v masně. Mám Ti ho zitra dopoledne koupit? A chceš půlku nebo celé?

@Weri 605 už to tady vzpominal @Scratch že se staví na Studené Loučce nad Mohelnicí.A nebo přímo v kempu v restauraci,kam budeme chodit na snídaně a na večeře :papa

Upraveno uživatelem Pepito
Odesláno
před 35 minutami, Weri 605 napsal:

Celkově by to chtělo ňákej tip, kde se najíst... :) buď po cestě nebo přímo tam.. Ale žádnej Mekáč.. :P

kdybys poradne cetla me prispevky tak jsem nekolikrat zminil motorest Studena Loucka nad Mohelnici. Maji tam dobre klobasy, dobre domaci salamy, a je tam i restaurace kde se da najist. ale ja preferuju bufac :D

http://motorest.sumpersko.com/

hlavne si tam nekupujte syrecky, pro ty zajedem primo do Lostic :D

Odesláno
před 11 hodinami, Weri 605 napsal:

"To se rači zabiju, než abych přijel v 18:01...!!!!!" :D

pravidlo lepsi mrtvej nez druhej umrelo s narozenim dcer ;)

Odesláno

No o klobásách samo vím.. :) ty už byly slavný po první zmínce... ale ňaký normální jídlo sem chtěla.., tak jestli je tam i restaurace a nebo se dá najíst v kempu tak dobrý... :) místní specialitky jako "mohelnické peklo, buřtlinecký guláš nebo mohelpánev" asi taky nezvládnu :D ale tak ten steak ňákej... třeba... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...