FrantaCV Odesláno 6. září 2017 Odesláno 6. září 2017 Tak si to tak neber, zatím se přihlásili jen Radek a Weri Citovat
Milan+ Odesláno 6. září 2017 Odesláno 6. září 2017 před 3 hodinami, Scratch napsal: podcenujes silu forda :D, vyjedu v 15:30 (doufam) a v 18 jsem v hospode s pivem v ruce.... a to se jeste stavim na studeny loucce na klobasku...... Co je psáno je dáno. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. září 2017 Odesláno 6. září 2017 no podle map by to melo vyjit a me to docela vychazi i v realu, ale jak rikam.... pokud chytnu nejakou uzavirku, coz nevim, ale musim mrknout.... tak to zkusim dat Citovat
Weri 605 Odesláno 6. září 2017 Odesláno 6. září 2017 "To se rači zabiju, než abych přijel v 18:01...!!!!!" Pepito, FrantaCV, regius a 2 další ohodnotil 5 Citovat
b5zasuvkacze Odesláno 6. září 2017 Odesláno 6. září 2017 Já jsem to tady tedy nečetl úplně všechno. Ale doufám že když dorazím na sraz a ukážu se v sobotu ráno bez předchozího ohlášení, že se taky budu moct zúčastnit orienťáku a dalších aktivit. Nerad bych se tam vláčel a pak tam koukal jak sůva že registrace už je out a já mám smůlu. Citovat
Pepito Odesláno 6. září 2017 Autor Odesláno 6. září 2017 Registrace se dá udělat i na místě,tak klidně přijeď,nebudeš sám,kdo přijede jen na sobotu Citovat
Zwedawec Odesláno 6. září 2017 Odesláno 6. září 2017 před 7 hodinami, Weri 605 napsal: Tak jakooo sem si nebrala v pátek volno v práci, abych na vás čekala do půl čtvrtý a pak jela v tom nejvěčim ee... Stejně jako Klemoň, kterej jede eště pro věci a Franta - jedem prostě dřív..., tak se na nás nečerti... Však se večer sejdem na zelený... Ta vaše zelená mi vŕta hlavou, dnes som sa po nej trochu pozeral, ale fakt neviem, čo mám hľadať Jediné, čo bolo zelené bola peprmintka Péťa a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
Zwedawec Odesláno 6. září 2017 Odesláno 6. září 2017 před 25 minutami, minimaxa napsal: Bingo! To ako fakt peprmint? U nás je zelená karpatská Citovat
Pepito Odesláno 6. září 2017 Autor Odesláno 6. září 2017 Tož dovez vzorek a porovnáme je regius a Zwedawec ohodnotil 2 Citovat
KoudaK Odesláno 6. září 2017 Odesláno 6. září 2017 Hele @Pepitotakovéj debilni dotaz.. Dá se v Mohelnici sehnat grilováný kuře? Protože já nafasuju na cestu čerstvý právě upečený pecen kvaskovýho chleba. A právě přemýšlíme s čím ho poobědváme.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. září 2017 Odesláno 7. září 2017 Jeee. Chytime nějaký a ugrilujeme sami Citovat
Pepito Odesláno 7. září 2017 Autor Odesláno 7. září 2017 @KoudaK,určitě,zjistím a dám vědět. Budeš ale muset dát vzorek,grilované kuřátko s čerstvým kváskovým chlebem já rád Citovat
Weri 605 Odesláno 7. září 2017 Odesláno 7. září 2017 Celkově by to chtělo ňákej tip, kde se najíst... buď po cestě nebo přímo tam.. Ale žádnej Mekáč.. Citovat
Pepito Odesláno 7. září 2017 Autor Odesláno 7. září 2017 (upraveno) @KoudaK,kuřátka dělají v Mohelnici v Penny v hned za vchodem v masně. Mám Ti ho zitra dopoledne koupit? A chceš půlku nebo celé? @Weri 605 už to tady vzpominal @Scratch že se staví na Studené Loučce nad Mohelnicí.A nebo přímo v kempu v restauraci,kam budeme chodit na snídaně a na večeře Upraveno 7. září 2017 uživatelem Pepito regius a Péťa ohodnotil 2 Citovat
KoudaK Odesláno 7. září 2017 Odesláno 7. září 2017 @Pepito to je dobrý... Já si tam zajedu... Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. září 2017 Odesláno 7. září 2017 před 35 minutami, Weri 605 napsal: Celkově by to chtělo ňákej tip, kde se najíst... buď po cestě nebo přímo tam.. Ale žádnej Mekáč.. kdybys poradne cetla me prispevky tak jsem nekolikrat zminil motorest Studena Loucka nad Mohelnici. Maji tam dobre klobasy, dobre domaci salamy, a je tam i restaurace kde se da najist. ale ja preferuju bufac http://motorest.sumpersko.com/ hlavne si tam nekupujte syrecky, pro ty zajedem primo do Lostic Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. září 2017 Odesláno 7. září 2017 před 11 hodinami, Weri 605 napsal: "To se rači zabiju, než abych přijel v 18:01...!!!!!" pravidlo lepsi mrtvej nez druhej umrelo s narozenim dcer Citovat
Pepito Odesláno 7. září 2017 Autor Odesláno 7. září 2017 před 39 minutami, KoudaK napsal: @Pepito to je dobrý... Já si tam zajedu... Ok.To je už druhý vzorek (karpatská a kuřátko),kdo přidá další? KoudaK, Zwedawec a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Weri 605 Odesláno 7. září 2017 Odesláno 7. září 2017 No o klobásách samo vím.. ty už byly slavný po první zmínce... ale ňaký normální jídlo sem chtěla.., tak jestli je tam i restaurace a nebo se dá najíst v kempu tak dobrý... místní specialitky jako "mohelnické peklo, buřtlinecký guláš nebo mohelpánev" asi taky nezvládnu ale tak ten steak ňákej... třeba... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.