Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dnes ráno bych nejradši někomu nafackoval... Napadl sníh a lidi se můžou zbláznit... Jedna polovina aut jela jen na denní svícení tudíž zadek po tmě a druhá polovina pro změnu měla zapnuté i zadní mlhovky...světlo sice bylo ale díky těm srač**m  to nebylo ideální ale na mlhovky to nebylo už tuplem :(

Když jsem na to upozornil nějaký SUV( značku nevím) kterému ty mlhovky svítily  až nepříjemně tak mě vyblikal ,po chvíli mě předjel a měl je tam stále...

Upraveno uživatelem brixtr
Odesláno

Joo to je klasika.. Nejhorší je že tohle ani tolik nezávisí na počasí, já nedávno potkal pána který ty mlhovky pálil v Praze v koloně aut, když jsem se po chvíli dojel tak jsem ho s dobrým úmyslem upozornil ať si je vypne (myslel jsem že o tom třeba ani neví).. Zeptal se proč by je měl vypínat :D  Po chvilce vysvětlování mi řekl že je prostě nevypne, že s nima jezdí pořád protože chce být vidět.. A s takovýma neuděláš nic :) Spíš mě štve ta lenost lidí omést auto od sněhu.. Připadal jsem si jak idiot když jsem ometal celé auto, zatímco 3 další řidiči kolem mě prostě skočili do auta, pustili stěrače (který tim málem zničili) a vyrazili.. A samozřejmě jsem potkal i pár "tankistů" :) za to bych hned sbíral řidičáky...

Odesláno (upraveno)

a proč myslíš že jsem to dal do tohohle vlákna :D

jo a Radku ty už to nepij. a pokud budeš pokračovat tak mi rovnou nalej taky :D

Upraveno uživatelem brixtr
Guest minimaxa
Odesláno

No mě do kolen dostalo tohle. To je tak moc dobré, že ho ještě skočím dokoupit :D

IMG_20180219_204808.jpg

IMG_20180219_204836.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 16. 2. 2018 at 9:35, Rikic339 napsal:

Joo to je klasika..

No to chápu, že chce být vidět, ostatní taky potřebují na první pohled vidět s kým mají tu čest. Akorát mě teda mezí, že neprodávají na auta světla s nápisem "idiot". ,-)

Odesláno
V 8. 6. 2017 at 18:38, FrantaCV napsal:

Na té fotce to není vidět, ale měli jsme k té nádrži i dřevěnou tyčku se zářezy na měření množství benzínu - pecka palivoměr.:P Pravda nikdy nezklamal a nelhal, jako někdy ty dnešní - tedy pokud jsi ho neztratil.:aut

Mám to takhle u hasickýho trambusa.. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...