odee Odesláno 15. květen 2017 Odesláno 15. květen 2017 Zdra chlapi, dnes mě nechala 406 ve štychu:-( Jezdil jsem normálně po Brně, ani náznak žádných komplikací, pak jsem zastavil u Lidlu, vypnul motor a po cca 5-10 minutách už jsem nenastartoval a to tak, že startér ani nehlesne, pouze po otočení klíčku něco cvakne a nic se neděje. ( když jsem chtěl nastartovat poprvé, tak to cvaknutí bylo hladitější, ale startér se ani nepootočil) Jinak vše v autě funguje, pojistka startéru je ok, na display voltmetru v autě mi ukazuje 12,3-12,4, brácha mi dovezl novou nabitou baterii a žádná změna. Co by možná mohlo mít vliv, že auto bylo teď v servise a kluci blbě přidělali spodní kryt motoru (ten zadní díl), kterej se uvolnil šroubky odleťeli a už nemám náhradní, tak ho mám v kufru a jezdil jsem dnes v dešti bez něj, takže možná voda, ale skrat by teoreticky odpálil pojustku, ne? Předem všem díky za rady. Odee Ondra321 ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 15. květen 2017 Odesláno 15. květen 2017 (upraveno) Že by zaseklá (nebo zavodněná) ve vysouvací kotva startéru? Zkusil jsi zařadit kvalt (4ku nebo 5ku) a jen rukou strčit do auta tam a zpátky (žádné přetočení motoru, jen jím zacukat)? Finta ještě z dob embéček cukla motorem a startér se uvolnil. Pak zkusit nastartovat. Podobně jsme před měsícem nastartovali kamarádovu Octu TDi Upraveno 15. květen 2017 uživatelem RichVa Ondra321 ohodnotil 1 Citovat
odee Odesláno 15. květen 2017 Autor Odesláno 15. květen 2017 Jo, ten pastorek mě napadl až doma:-( a to sem přesně stejnej postup už kdysi praktikoval na Feldě:-D No nic, jedu tam s odtahem, tak to zkusím. Ondra321 ohodnotil 1 Citovat
odee Odesláno 16. květen 2017 Autor Odesláno 16. květen 2017 Takže výsledek zatím, auto jde roztlačit hned chytne, ale starter prostě ani necvakne. Co třeba nějaké relé? Ondra321 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. květen 2017 Odesláno 16. květen 2017 jak už psali--je to starter (cívka-spinač), relé tam není Ondra321 ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 17. květen 2017 Odesláno 17. květen 2017 uhliky starteru, nejspis, sada novych stoji kolem 300, podle cisla starteru je najdou v Elitu v katalogu Ondra321 ohodnotil 1 Citovat
krtek 2 Odesláno 17. květen 2017 Odesláno 17. květen 2017 no pokial starter ani necukne tak najskor uhliky ked cvaka tak cievka , Ondra321 ohodnotil 1 Citovat
odee Odesláno 19. květen 2017 Autor Odesláno 19. květen 2017 Ferry a po něm krtek se trefili. Starter jsme vytáhli, rozdělali, uhlíky K.O. , kámoš v práci jen lehounce zbrousil rotor, v místě styku s uhlikama nebyl dokonalej povrch a pak se shánělo, potřeboval jsem to hned a bylo pozdní odpoledne, v kelly měli jeden podobnej drzak s uhlíkama, tak jsme ho vzali a samozřejmě nebylo možné ho vyměnit, tak jsme ho vykuchali a do původního dali jen nové uhlíky a hle, startér točí, jako nový:-) Začali sme po hokeji s Rusama a v jedenáct večer bylo hotovo...venku před domem a svícení mobilem:-D Ondra321 ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 19. květen 2017 Odesláno 19. květen 2017 Sice je to krapet rozdíl,ale na Xantii v benálu -LFY- také blbě stratovala někdy jen cvakání ,někdy protáčel motorem a na roztlačení na drc- vadný snímač otáček klikové hřídele. Jen ta pro formu!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.