Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím vás pánové, chci se zeptat.Teče my olej okolo interkuleru, turbo ok.Jediné co mě napadá tak odvzdušnění klikové hřidele a jde to do sání.

Co stím?Mám obavy že nic.Pravdě podobně to tam jde přes kroužky.Žere tak 0,4L oil na 5000tic km. Phedra r.v. 2008 2.0 88kw 120k

Upraveno uživatelem Spifly
Odesláno

cooler vytáhni a vypláchni tech. benzínem atd., prostě ho vyčisti--pak ho nechej vyschnout od čistidel !!

s tím olejem nedělej vůbec NIC--není to velká spotřeba :bojim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hele znám auto C Xsara Picasso 1,8 a tam se na výměnu kupovalo 10L oleje a kolikrát s tím majitelka nevydržela do další výměny. Pak s tím něco nechala udělat a potíže s olejem přestaly a teď vydrží se zbytkem v pěti litrovým kanystru na dolévání do výměny. Co se s tím dělalo nevím protože to nechávala dělat v době kdy jsem se o to auto přestal zajímat a tohle vím jen z doslechu. A třeba legendární Š120 měla normovanou spotřebu oleje 1000 ml/1000 km.

Odesláno

výměna pístních kroužků bez nových vložek je jak věřit naší vládě . .

Dál gufera ,najdeš něco na klice ,komplet těsnění , tmely ....najdeš to či ono a budeš chodit nějaký čas pěšky ,tak to prostě je

Odesláno

Tak kruhy se sednou,toho bych se nebál,když to nebude moc projetý,bych spíš tipnul,že mu to jde kolem gufer na ventilech.Ale také male mnozství se nevyplatí řešit.

Odesláno (upraveno)

Zdravím pánové, obávám se že se na mě řítí další problém.Syčí mi o kolo brzdového pedálu asi posilovač, respektive nasává vzduch.Má te někdo zkušenost a co stím?No a taky kolik ta sranda stojí.Sešlapnu pedál a stichne to pustím a syčí.Děkuji

Upraveno uživatelem Spifly
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Nikdo se stím nesetkal?Jo jak potížné je vyndat EGR připada mi že nedovírá při 1800ot to cukne mezi 2 a 3 kvaltem jinak nic.Jede táhne jako drak, dia žádná chyba.Děkuji. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...