Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prohledal jsem  forum ale nenašel jsem uspokojivou informaci takže  píši sem. Prováděna výměna spojky motor venku kabeláž motoru odpojena , baterie taktéž, po opravě vše zapojeno-Fiat ulysse 2. 0 HDI motor RHW r.v 2002

Motor točí vše funkční ale objevila se závada airbagů, projeto asi 200 km,  závada pořád trvá, připojení na diagnostiku Peugeot  P 2000. která hlásí že se nemůže spojit s jednotkou airbagů, airbagy nevystřelené nic se s nimy

nedělalo.Ještě  nezhasíná   zapojení kontrolka   bezpečnost pásu řidiče nezhasne po zapnutí pasu , výměna  za jiný spínač nepomohla či

Tedˇ dotazy- kde je řídící jednotka pro airbagy  v našich vozidlech mezi předním sedadly jako o 806 nebo jinde,  nemá někdo schema  zapojení airbagů  C8 či P 807 a ŘJ airbagů pro C. setkal se něko s podobnou závadou- jak ji vyřešil

Zá všechny odpovědi předem děkuji

Odesláno

Zkus se podívat na pojistku F16 v BSI v kastliku spolujezdce , jinak jednotka airbagů je mezi sedačkama pod kobercem pod černým krytem , kterej jde mooooc dobře odlepit

Odesláno

Tek koberec musíš rozrezať :( , skús reset BSI , v rj chyba nebude. Zrejme po zapojení baterky sa nenačítala RJ airbagov.

RESET BSI.jpg

Odesláno

Dobrý ale jak odpojím baterku přes okno řidiče , co znamená zkontrolovat funkčnost  v bodě  5  po zapnutí  zapalování.

Odesláno

no u našich aut musíš nechat otevřené i okno u spolujezdce oddeklovat si baterku ke dveřím si dát stoličku a na odpojení a zapojení baterky se nasoukat spolujezdcovo oknem do vozu stejně tak se musíš nasoukat oknem u řidiče pro ty zmíněné úkony s klíčem.

Odesláno
V 4/19/2017 at 13:51, PSA napsal:

Prohledal jsem  forum ale nenašel jsem uspokojivou informaci takže  píši sem. Prováděna výměna spojky motor venku kabeláž motoru odpojena , baterie taktéž, po opravě vše zapojeno-Fiat ulysse 2. 0 HDI motor RHW r.v 2002

Motor točí vše funkční ale objevila se závada airbagů, projeto asi 200 km,  závada pořád trvá, připojení na diagnostiku Peugeot  P 2000. která hlásí že se nemůže spojit s jednotkou airbagů, airbagy nevystřelené nic se s nimy

nedělalo.Ještě  nezhasíná   zapojení kontrolka   bezpečnost pásu řidiče nezhasne po zapnutí pasu , výměna  za jiný spínač nepomohla či

Tedˇ dotazy- kde je řídící jednotka pro airbagy  v našich vozidlech mezi předním sedadly jako o 806 nebo jinde,  nemá někdo schema  zapojení airbagů  C8 či P 807 a ŘJ airbagů pro C. setkal se něko s podobnou závadou- jak ji vyřešil

Zá všechny odpovědi předem děkuji

A proč to bylo venku?  Spojka jde udělat i bez toho vyndání. 

Odesláno
před 10 hodinami, Vena garážmistr napsal:

no u našich aut musíš nechat otevřené i okno u spolujezdce oddeklovat si baterku ke dveřím si dát stoličku a na odpojení a zapojení baterky se nasoukat spolujezdcovo oknem do vozu stejně tak se musíš nasoukat oknem u řidiče pro ty zmíněné úkony s klíčem.

......alebo ostať sedieť chvíľu v aute :D

Odesláno

Když odsuneš spolujezdcovu sedačku co nejdál dozadu, tak to není žádný problém. Dělal jsem to v noci, když mi z důvodu delšího stání a pokesu napětí začal houkat alarm. Zavřel jsem se v autě dálkáčem, odpojil baterku, vylezl ven a dveře spolujezdce zamkl klíčem. A byl klid. Přitom nejsem žádnej drobeček, tedy okolo pasu. :D

Odesláno

Závada  nalezena ale odstranění zatím v nedohlednu

Ulhnilé  kolíky ŘJ airbagů, když o ně zavadím  tak skoro upadnou, zatím nevím na koho se obrátit.

Současně jsem zjistil že nejde radio a diagnostika  se nespojí s řj

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže sehnal jsem jinou řj bagů stejný model ale jiné číslo nevystřelené ,piny jsou v pořádku,jeden uhnilý

konektor v svorkovnici , vyměnněno zapojeno ale diagnostika hlásí že se nemůže spojit s řj airbagů.

po nastartování kontrolky na chvíli zhasnou ale zase se rosvítí, BSI hlásí vzálenou závadu data B,jinak žádné závady.

Tak nevím musí se to asi nějak spárovat řj airbagů ř s BSI,jde to s PP 2000 nebo musím za někým odbornějším

Odesláno

Tak probém se  nedaří řešit , řj ůairbag již sehnáno stejné číslo odborně zkontrolována ale  chaby  je i nadále , diagnostika se nemůžr spojit s řj

Prosím  nemá nekdo schema ři airbagů hodně by mi to pomohlo.

Odesláno

Takže nikdo nemá schema nebo  nechce poslat,

No přesto se podělím  vyřešení problemu

Problem  byl v unilých konektorech na řj airbagů.

Koupil jsem novou řj  stejný model vozu ale jiné číslo řj., nevystřelenou,  program řj zkontrolván  .

Zkontrolování a nahrazení uhnilých svorek  v konektoru řj airbagů, je jich asi 40 .

Poté zapojení nové řj , žádné vypínání baterie a  žádné přihlašování  a podobné  nesmysly co se tady  tradují.prostě jednotka se zapojí

a hned maká. Snad to někomu pomůže, kfdyž jsem si  musel pomoct sám

Odesláno

Přečetl jsem tvůj předposlední přīspěvek až teď. Třeba tohle někomu pomůže.

https://www.petrila.net/repair/index.htm

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...