pižu Odesláno 12. leden 2017 Odesláno 12. leden 2017 Potřeboval bych poradit mám Peugeot 807 2.2 HDI a ztrácí se mi voda. Každý den mám pod autem louži. V pondělí jsem ji dolíval a ve čtvrtek zase. Olej ve vodě není ani voda v oleji. Díky za radu. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 12. leden 2017 Odesláno 12. leden 2017 Přesunuto do sekce servis. Nevim co to dělalo v důležitých informacích pro uživatele fora! Citovat
jarokare Odesláno 12. leden 2017 Odesláno 12. leden 2017 (upraveno) No , pokud je každý den pod autem louže , tak to musí být někde vidět. Zvedni auto , oddekluj ho zespodu a podívej se , odkud to teče . Těch míst je spousta - prasklá hadice , trubka , vodní pumpa , termostat , chladič ...... Upraveno 12. leden 2017 uživatelem jarokare Citovat
P607Olda Odesláno 12. leden 2017 Odesláno 12. leden 2017 Případně stiskni hadici, aby tam byl tlak. Citovat
pižu Odesláno 12. leden 2017 Autor Odesláno 12. leden 2017 Díky všichni říkají že to je prasklá hlava Citovat
kavol Odesláno 13. leden 2017 Odesláno 13. leden 2017 hlava není na louži možnosti již jmenoval kolega, já jen doplním, že jsem slyšel (...), že v čerpadle se vydírá nějakej kroužek, takže se u těhle aut zásadně mění zároveň s rozvodama, čili bych to viděl na vážný podezření pokud se to neudělalo, mně to přes něj taky kapalo Citovat
krtek 2 Odesláno 13. leden 2017 Odesláno 13. leden 2017 (upraveno) vodne cerpadlo na rozvodoch vseobecne ma odvodnovaci kanalik ,v momente ked je cerpadlo vybehane(povoli ucpavka) vyteka to cez tu dierku na cerpadle von po bloku motora na zem snad je to dobre vidiet Upraveno 13. leden 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
jarokare Odesláno 13. leden 2017 Odesláno 13. leden 2017 Zatím to jsou jenom dohady , vždyť ani nenapsal , z jaké strany to teče Citovat
krtek 2 Odesláno 13. leden 2017 Odesláno 13. leden 2017 to bolo pre Kavola ze je jedno o ktore auto ide a s rozvodami treba meni zaroven cerpadlo ak nechces robit dvakrat stejnu pracu Citovat
jarokare Odesláno 13. leden 2017 Odesláno 13. leden 2017 O.k. a s tím čerpadlem máš pravdu , při té práci s rozvodama se to nevyplatí dělat dvakrát , když navíc se ta pumpa může zadřít Citovat
kavol Odesláno 13. leden 2017 Odesláno 13. leden 2017 před 55 minutami, krtek 2 napsal: to bolo pre Kavola ze je jedno o ktore auto ide na feldě jsem to v životě neřešil Před hodinou, jarokare napsal: Zatím to jsou jenom dohady , vždyť ani nenapsal , z jaké strany to teče jasně; já jsem to myslel tak, že jde o provozní závadu, ke který prostě vždycky časem dojde, není-li prevence, takže je to možná o kousek pravděpodobnější než havárie typu prasklá hadice (i když i na ty postupem doby taky dochází); navíc zamyslet se v teple u počítače "měnilo se čerpadlo? ne? tak že by - první místo kam se podívám?" je pohodlnější než pod autem vysledovávat cestu vody, jestli mě dovede až ke zdroji Citovat
jarokare Odesláno 13. leden 2017 Odesláno 13. leden 2017 Já jsem ale netvrdil , že to je čerpadlem , jenom jsem vypsal možnosti , odkud to může téct Citovat
pižu Odesláno 13. leden 2017 Autor Odesláno 13. leden 2017 před 7 hodinami, kavol napsal: hlava není na louži možnosti již jmenoval kolega, já jen doplním, že jsem slyšel (...), že v čerpadle se vydírá nějakej kroužek, takže se u těhle aut zásadně mění zároveň s rozvodama, čili bych to viděl na vážný podezření pokud se to neudělalo, mně to přes něj taky kapalo diky musim zkontrolovat faktury mam pravidelny servis v autorizovanem servisu Peugeot tvrdi že je to hlava oprava za 75 tyček nejsem blazen. Citovat
P607Olda Odesláno 13. leden 2017 Odesláno 13. leden 2017 (upraveno) Chjo, měl by ses ohnout a podívat, odkud to teče. Bydlíš ve městě Ahoj... to je taky údaj. Těsněním pod hlavou by neteklo na zem, to by se stihlo odpařit po cestě. Tipuju, že bude prasklá hadice k chladiči. Upraveno 13. leden 2017 uživatelem P607Olda Citovat
mmartinkovic Odesláno 13. leden 2017 Odesláno 13. leden 2017 Keď je naštartované bude vidieť, kade by to mohlo tiecť. Citovat
kavol Odesláno 16. leden 2017 Odesláno 16. leden 2017 V 13. 1. 2017 at 19:53, pižu napsal: tvrdi že je to hlava oprava za 75 tyček nejsem blazen. tvl, hustý ... jetou hlavu seženeš za 5 kKč, repas 1500-2000, popř. oprava prasklý hlavy 5-7 kKč, takže to vyjde prašť jak uhoď, 1500 přebroušení bloku, rozvody s pumpou 2000-3500 (za ty prachy je vhodný je udělat, když už se tam poleze), těsnění, olej, filtry, chladicí kapalina tak 3000 dohromady, nějakej další drobnej materiál a práce max desítku, pokud se nevyskytne další problém (přetrženej vstřik apod.), tak se do 25 kKč musíš vejít, to maj dobrej vejvar za 75 ... nicméně pořád si nemyslím, že by to měla být hlava ty rozvody jsou vpravo (vlevo z pohledu do motoru), strana by na čerpadlo odpovídala, ale jak bylo napsáno výše, je to jenom jedna z možností (která mi z výše uvedenýho důvodu přijde možná lehce pravděpodobnější než jiný, ale mohu se mýlit a často se mýlím) @jarokare: snad nikdo netvrdil, že jsi tvrdil :-) ... furt se bavíme jen o možnostech, samozřejmě že reálně je potřeba vystopovat to na tom autě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.