Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

dobrý servis na repasi zadní nápravy - vrže :)

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, poraďte prosím v okolí Ostravy dobrý servis na Peugeoty - mám 206+ a  začala mi vrzat zadní náprava - takže asi repase.

Auto má prý najeto 64.000

Nechci to dávat nějakým garážníkům. 

Předem díky 

Odesláno

Tak to je docela síla ... Necelých 6 let starý auto a už problém  s nápravou ? No není to poprvý co slyším negativa na 206+

Odesláno
před 20 hodinami, JakubkoSK napsal:

Auto ma najazdene len 64 tis. A už je KO? Moje ma cez 100 tis a furt je ticho a pruži koesa mierne do A tak bežne...

auto jsme koupili pro manželku před půl rokem z bazaru a "prý" má najeto 64.000 :) takže ten údaj bych bral s rezervou

... každopádně zadní kola jsou rovně, ale pokud se nepletu je slyšet bouchání a vrzání při jízdě - z toho usuzuju že je potřeba repase nápravy.   

Odesláno

stav se u toho Chodury ať se na to koukne--možná nebude repase třeba, možná bude stačit namontovat maznice na nápravu a namazat tlakově vazelínou :myslim

Odesláno
před 29 minutami, ozzy56 napsal:

stav se u toho Chodury ať se na to koukne--možná nebude repase třeba, možná bude stačit namontovat maznice na nápravu a namazat tlakově vazelínou :myslim

jojo ...dík za tip. už jsem objednaný :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...