Mitchy Odesláno 2. leden 2017 Odesláno 2. leden 2017 Zdravím, jsem tu nový a chci se zeptat jestli pokud po nastartování studeného motoru může znamenat rozsvícení kontrolek a zablikání kontrolky STOP, jako to dělá kolegovi na přiloženém videu, umírající baterii nebo něco jiného? Při studeném startu mi to blikne tak třikrát, po ujetí 10km tak dvakrát a po delší trase cca 30 km to neblikne vůbec ale to jsem zkoušel jen jednou. A mluvím o teplotách -11 až -2°C. Ještě mě napadlo že STOP bliká než se motor namaže ale nevím. Všem děkuji za odpovědi Citovat
MilanF1 Odesláno 2. leden 2017 Odesláno 2. leden 2017 Zkontroluj provozní kapaliny, mohou být blízko minima. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. leden 2017 Odesláno 2. leden 2017 baterku ti změří zátěžákem v každém servisu, zpravidla zdarma (nebo za pakatel) Citovat
Mitchy Odesláno 2. leden 2017 Autor Odesláno 2. leden 2017 Kapaliny jsou OK. Doufal jsem že s tím někdo bude mít zkušenosti. Citovat
jarokare Odesláno 2. leden 2017 Odesláno 2. leden 2017 Při slabší baterii se po startu znovu načítá ABS , než zhasne kontrolka ABS tak svítí i STOP , nech si baterii změřit zátěžákem a podle výsledku se zařiď Citovat
P607Olda Odesláno 2. leden 2017 Odesláno 2. leden 2017 Na videu to bliká, než se olej dostane k čidlu, při - 22 st.C. Proč to bliká tobě, není jasné, hlavně když už je motor teplý po 10 či 30 km. Málo oleje, nebo nějaké jiné kapaliny, nebo dobíjení? Baterka asi není na vině. Zkontroluj kapaliny, a jinak se vydej na diagnostiku. Mmch, pokud chceš poradit, dej si námahu a natoč tvoje video. Takhle mohu maximálně poradit tomu zmrzlému italovi. Citovat
jarokare Odesláno 2. leden 2017 Odesláno 2. leden 2017 Pokud dobře koukám , tak se stopkou svítí ABS , ESP a červený vykřičník , takže platí , co jsem psal výše - ABS se znovu načítá z důvodu poklesu napětí . Ale jezdit se s tím dá , tedy pokud to auto natočíš .... Citovat
Mitchy Odesláno 2. leden 2017 Autor Odesláno 2. leden 2017 Děkuji, takže pravděpodobně akumulátor nebo dobijeni ? Citovat
Agrafik Odesláno 3. leden 2017 Odesláno 3. leden 2017 Kdyby byla baterka v háji, tak by jsi už dávno nenastartoval a bez dobíjení asi daleko taky ne. Na diagnostice by bylo asi vidět více. Možná by nebylo na škodu zjistit dle VIN výbavu auta, aby jsme mohli vyloučit různé výbavy. Hladiny jsi zkontroloval - nízkou i vysokou hladinu teda nemáš nikde? Brzdová kapalina OK? Hlídání opotřebení brzdových destiček tam je? Co se na ABS při nízkém napětí načítá bych chtěl vysvětlit. Citovat
jarokare Odesláno 3. leden 2017 Odesláno 3. leden 2017 (upraveno) Při poklesu napětí cca pod 9V se jednotka zachová , jako by si vypl a zapl klíček - při zapnutí zapalování jí taky chvíli trvá , než si ABS zkontroluje všechny okruhy (čidla , ventily , čerpadlo ...) Auto sice nastartuje , ale baterie zřejmě nedrží kapacitu a při startu dochází k poklesu napětí pod mez , která je pro fungování jednotky potřebná . Ale bez změření baterky a dobíjení jsou to jenom dohady . Upraveno 3. leden 2017 uživatelem jarokare Citovat
Mitchy Odesláno 4. leden 2017 Autor Odesláno 4. leden 2017 Dobíjí mi to 14,2 V a zítra ráno se mi snad povede změřit baterku než pojedu do práce VIN sem hodím až budu doma .... a děkuji všem Citovat
Mitchy Odesláno 4. leden 2017 Autor Odesláno 4. leden 2017 Tak dnes odpoledne jedu na zátěžový test baterie tak večer napíšu co a jak Citovat
Mitchy Odesláno 4. leden 2017 Autor Odesláno 4. leden 2017 Tak baterie byla KO dal jsem novou a je po problémů takže děkuji za rady☺ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.