Kachora Odesláno 14. prosinec 2016 Odesláno 14. prosinec 2016 Chtela jsem vjet do křižovatky a najednou se ozval divny zvuk na jednicku při rozjezdu a posléze i na dvojku. takový hrubý, jak kašel. Na 3 a 4 jel normálně 1km, pak se ozval zvuk znovu a auto stratilo tah. Do otáček šlo normálně jen stálo na místě. Opět jsem nastartovala a bez spojky vrazila dvojku, auto nechcíplo, jako by se to jinak normálně stalo. Odtáhli mě domů. Čím to prosím může být? Dá se to opravit své pomocí nebo budu nejspíš muset tlačit do servisu. předem moc dík Citovat
MJSytic Odesláno 14. prosinec 2016 Odesláno 14. prosinec 2016 Teda takhle od stolu ... Nevím, nevím V lepším případě spojka, v horším převodovka??? Asi to hned tahat do servisu nemusíš. Pro začátek bude stačit dotáhnout servisáka k autu Citovat
Kachora Odesláno 15. prosinec 2016 Autor Odesláno 15. prosinec 2016 před 9 hodinami, MJSytic napsal: Teda takhle od stolu ... Nevím, nevím V lepším případě spojka, v horším převodovka??? Asi to hned tahat do servisu nemusíš. Pro začátek bude stačit dotáhnout servisáka k autu Tak pokud tomu dobře rozumím motor bude muset ven asi tak jako tak. Jdu sehnat servisáka. Díky Citovat
MJSytic Odesláno 15. prosinec 2016 Odesláno 15. prosinec 2016 No motor ani ne. Spíš převodovka Citovat
Pepito Odesláno 15. prosinec 2016 Odesláno 15. prosinec 2016 Tipoval bych to taky na spojku Krtku,Ty máš na svým Pažoutu diferák? Citovat
oddie Odesláno 15. prosinec 2016 Odesláno 15. prosinec 2016 Co je to za otázku? Samozřejmě že tam má diferák... Citovat
Pepito Odesláno 15. prosinec 2016 Odesláno 15. prosinec 2016 Jsem to ale popleta,jsem rychleji psal než přemýšlel,jsem si to popletl s hřídelí Omlouvám se za svůj omyl Citovat
krtek 2 Odesláno 15. prosinec 2016 Odesláno 15. prosinec 2016 (upraveno) diferencial v prevodovke, mal som to takto napisat aby to bolo jasne a nedoslo k zamene s hruskou na zadnych kolach Upraveno 15. prosinec 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.