dodlo Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 (upraveno) Nedávno my menily termostat.Pri zapnutí ventilátora na 25 stupnov my fúka letný vzduch.Zkusil som dat na vyšiu teplotu,je to uplne rovnako. Tak neviem,či tam niečo nezbabrali v servisu. Upraveno 13. prosinec 2016 uživatelem dodlo Citovat
donrom Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 Pred tym ti fukal teply? Mas teply chladic? Nemas aj ty upchaty radiator? Ventilator na 25 stupnov? Ja ho mam na otacky... Citovat
Ajap Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 Letný vzduch = teplý vzduch, ne? V létě bývá teplo... Tak kde je problém? Citovat
dodlo Odesláno 13. prosinec 2016 Autor Odesláno 13. prosinec 2016 (upraveno) U toho starého termostatu my fúkal teply vzduch,akurát trochu blbnula teplota motora.Ja som myslel nastavenú teplotu v aute 25.Mám aut. klimatizáciu.Na chladič som sa ešte nepozeral.Ale v zimnom období,ked bola i velká zima,tak som mal nastavenú teplotu v aute max.25 a fukal my nadherne teplý vzduch do auta.Teraz sedím pri tejto teplote v bunde v aute.To je celý problem. Upraveno 13. prosinec 2016 uživatelem dodlo Citovat
ferinko2 Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 před 58 minutami, Ajap napsal: Letný vzduch = teplý vzduch, ne? V létě bývá teplo... Tak kde je problém? Letný=vlažný.....to chtěl básnik říci Citovat
Ajap Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 (upraveno) Pochopil jsem, jen jsem nikdy neslyšel výraz "letný vzduch", dělal jsem si z něj (_._) Dodlo - počti si tady: http://www.peugeot-club.com/topic/107607-topenií/ Tipuju, že při výměně termostatu se někde uvolnil nějakej bordel a ucpal ti výměník topení. Upraveno 13. prosinec 2016 uživatelem Ajap Citovat
Duffusss Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 Najskôr si skús odvzdušniť radiátor kúrenia, keď menili termostat tak po naštartovaní sa dostal vzduch do radiátora a oni to asi neodvzdušnili. Citovat
Kukajz Odesláno 14. prosinec 2016 Odesláno 14. prosinec 2016 Nikde som to nenašiel... Ako sa odvzdušnuje radiátor? Citovat
matii Odesláno 15. prosinec 2016 Odesláno 15. prosinec 2016 (upraveno) Schválně jsem na to koukal (1.6VTi) a nic takového tam nemám. Nemůže být u verze s oválným vzduchovým filtrem VTI ten šroub jinde? Mám podobný problém (výměna termostatu a slabé topení). Upraveno 15. prosinec 2016 uživatelem matii Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. prosinec 2016 Odesláno 15. prosinec 2016 A nemas tam misto sroubu cidlo teploty? Byla svolavacka a stare cidlo nevyndatelne se nahradilo jinym cidlem ktere se nasroubuje misto toho sroubu a kobektor se napoji misto stareho cidla. Citovat
matii Odesláno 15. prosinec 2016 Odesláno 15. prosinec 2016 (upraveno) Aha, tak to bude opět to zatrápené čidlo. Díky. Byl jsem nedávno v autorizovaném servisu a ptal se na to v souvislosti s tím, že mi studený motor přidával otáčky a bylo mi řečeno cituji: "To bylo řešeno softwarově, podíváme se vám na to". Následovala diagnostika, která kromě zvýšených hodnot lambda sondy nic neodhalila. Měnila se tedy lambda (problém s otáčkami vyřešen), nicméně to topení hřeje jak se píše v úvodu po výměně termostatu (toho domečku) ne tak dobře jako u nového auta (narozdíl od pisatele tohoto tématu před výměnou termostatu netopilo vůbec). Tak už fakt nevím co s tím. Ještě mi napadá ten radiátor, ale jestli to je jen zavzdušněné, tak škoda peněz za jeho výměnu. Auto jede 8 rokem (120 000Km). Proto mě zajímá, jestli se dá odvzdušnit i tedy jak říkáš auto s čidlem, nebo se mám podívat na ten radiátor (samotnému se mi do něj pouštět nechce a výměna zas přijde na nějaký ten tisíc). Jen by mě jako laika zajímalo, na co všechno má to čidlo teploty vliv a jakou teplotu to vlastně snímá? Upraveno 15. prosinec 2016 uživatelem matii Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. prosinec 2016 Odesláno 15. prosinec 2016 Teplotu chladici kapaliny a kdyz ho vysroubujes za studena tak voda lehce potece tzn ze by odvzdusneni takto jit melo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.