Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

prodej C8 V6 benzín automat 2003

Lukas B.

Recommended Posts

Odesláno

citroen C8, benzín V6,  3000 ccm, 150 kW, v TP 5-8 mist, fyzicky 7 sedaček, výbava exclusive, tažné. barva červená. do provozu 2003, najeto cca 340 tisíc, kosmetické vady zvenku i zevnitř, čas od času vyskočí hláška "depollution", po smazání hlášky opět výdy nějaký čas bez problémů. jedny elektrické dveře odpojené (funkční v v manuálním režimu), zaslepené ostřikovače xenonů.  auto bylo nové v čr, 3. majitel, jasná historie. na autě letňáky 80% na litých kolech, k autu zimní pneu 50% na plechu. tel. 731601711. Praha 4.

foto 2.jpg

foto 3.jpg

foto 4.jpg

foto 1.jpg

Odesláno

ano, plecháče se vejdou na bremba. nenapadlo mě to řešit, disky jsem kupoval s autem a dvakrát ročně to přehazuju, letos jsem se teda nedokopal(samozřejmě můžu prodat zimní kola zvlášť, ale dal bych přednost tomu to prodat dohromady).

• O 2 týdny později...
Odesláno

no, popravdě, přesná specifikace co je to za motor je na mě moc. tak nějak se domnívám, že je to ten motor co se dával do spousty jiných aut jako ten největší už od šerého dávnověku (do 406, 605 atd.), ale fakt nevím. jestli to vyčteš z vinu? VF7EBXFWF13063358....

Odesláno
V 14. 11. 2016 at 14:23, oddie napsal:

Charlie už se pomalu těšil, že za odvoz bude co rozebírat :) 

ja už nic nerozebral už hodně dlouho,tohle by mě bylo k prdu když mám 406:autted když odešel altík,šup šahnul jsem do police vzal záložbí a zase je to cajk...:cool:

výhoda je když něco máš....ne uvažoval jsem na ježdění pro sebe,LPG do toho a bylo by to asi fajn....

Odesláno

Proč tu závadu neopravíte? Pak by to třeba hned někdo koupil. Vypadá jinak pěkně, ale v ČR do toho půjde asi jen fanda (at, v6, vada).

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...