Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Děkuji tedy všem,opravím to co nejrychleji,zkoušel jsem nejdříve právě tu nejlevnější možnost,protože tento měsíc jsem do auta proinvestoval až až a toto nastalo náhle.

Ještě se zeptám,co vše je lepší hned udělat,když se mění těsnění pod hlavou?

Děkuji tedy za trpělivost a veškeré rady.

Odesláno (upraveno)

nejlepší je zajet tam, kde to opraví :myslim, domluvit si cenu opravy a pak den-dva počkat, než to bude hotové, potom auto převzít a jezdit...

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Když jsem měl hlavu dole tak jsem rovnou dal nové dříky ventilů a těsnící kroužek vačkové hřídele a ono se pak toho našlo více když tam byl prostor :D ale ty to dáváš do servisu .

Odesláno
před 11 hodinami, Sniper17 napsal:

Když jsem měl hlavu dole tak jsem rovnou dal nové dříky ventilů a těsnící kroužek vačkové hřídele a ono se pak toho našlo více když tam byl prostor :D ale ty to dáváš do servisu .

By mě docela zajímalo, jak se mění DŘÍKY ventilů.... :myslim

Odesláno (upraveno)

sundáš ,koukneš , necháš zabrousit zarovnat,koukneš na blok jestli je ok .....porovnáš s tloušťkou starého podle stočení ,dáš vhodný rozměr....

hned je třeba rozchodit šrouby co drží lauf ....a jak ženskou - přeříznout a nachystat nové,s těsnící miskou a pružinama

skouknout ,v jakým stavu jsou silenbloky na motor- závěs,držák za motorem...bo s tím budeš krapet hýbat

před samotnou výměnou nafotit a popsat ,s čím budeš hýbat ,ať se neškrábeš za uchem ,kde to bylo...

poznačit ,v jaké poloze zůstala vačice

zařazený rychl. stupeň - to se nesmí pohnout ani o mm- polohy,zajištěný auto proti pohybu , očištěný přední pravý podběh na motor , před opětovným natočením ráčnou protočit motor na sucho . ,jak to chodí ( nesmí se to potkat)

a třeba vyčistit ručo motor...esli tě svrbí ruce ,tadyk máš inspiračku ...je to sice déčko ....ale i tak ...:autIMG_3270.JPG

Upraveno uživatelem myšut
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak to mám konečně opravené

Dělalo se :  

-srovnání hlavy

- zabroušení ventilů

- nové gufera ventilů

- těsnění pod hlavu

- gufero na vačce

- nové šrouby

- nová chladící kapalina

-Těsnění výfukových svodů

Do toho jsem měl ještě prasklé vahadlo na ventilech.

Cena -  8850,- 

Odesláno (upraveno)

Ještě taková blbá otázka,ale na kolik Vám vyleze teplota,když jedete do kopce? Mě to vyleze max na 96°C,tak jestli to mám řešit nebo ne?

Upraveno uživatelem Peu306

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...