kveton Odesláno 20. září 2016 Odesláno 20. září 2016 zkus odpojit baterku na pár minut, případně zkus odpojit ještě BSMko. Mě to při vadny BSMku taky nestartovalo, ale jen někdy. Nebo jsem nedávno řešil vadný čidlo otáček klikové hřídele a taky to nestartovalo příčin může být spousta Citovat
Bystričan Ivan Odesláno 20. září 2016 Autor Odesláno 20. září 2016 Druhý kľúč je aut. Ten nefungoval od začiatku. Citovat
Bystričan Ivan Odesláno 20. září 2016 Autor Odesláno 20. září 2016 Skúsim to ešte nahodiť na tú druhú diagnostiku, či niečo ukáže a potom sa uvidí, mal som aj odpojenú batériu, lebo som ju dobíjal. Veď to je to, že príčin môže byť veľa, ale keď to na tej prvej diagnostike nič nevypísalo - žiadne závady a ani chybové hlásenia tak to musím skúsiť ešte s tou druhou. Dík chalani, že sa o mňa staráte. Auto síce potrebujem skoro denne, ale nerobím si z toho tragédiu. Som v pohode. Citovat
Bystričan Ivan Odesláno 20. září 2016 Autor Odesláno 20. září 2016 Aj mňa po tých rokoch "prevádzky" sem tam niečo zabolí. Citovat
Leo Odesláno 20. září 2016 Odesláno 20. září 2016 Tak hlavně ať použijí diagnostiku originál přímo pro Peugeoty a ne nějakou univerzální . Citovat
manco Odesláno 20. září 2016 Odesláno 20. září 2016 Ak ma pamät neklame, pri probleme s immobilizerom mi auto hlasilo tuto informaciu na display. A startovanie bolo uplne hluche, bolo citit, ze to je bez nafty. Citovat
Bystričan Ivan Odesláno 20. září 2016 Autor Odesláno 20. září 2016 Mne to nevypisuje nič, ale autobusík sa správa presne tak ako keby nemal "šťavu" ( buď elektriku, alebo naftu ). Nafta tam je určite minimálne 1/4 nádrže aj s pridaným aditivom, ktoré dávam stále pri tankovaní. Citovat
kveton Odesláno 20. září 2016 Odesláno 20. září 2016 a máš naftu i ve filtru? Dává ti čerpadlo? (teda pokud ho 2.2 má ) Citovat
Bystričan Ivan Odesláno 21. září 2016 Autor Odesláno 21. září 2016 Naftu mám určite, či vo filtri to neviem, a ani neviem, či funguje čerpadlo, to všetko musím ešte zistiť Citovat
Zodiak Odesláno 21. září 2016 Odesláno 21. září 2016 (upraveno) Já mám k autu klíč s čipem jen jeden. Druhej bez čipu jsem si nechal za pětikilo udělat v zámkařství. Nicméně, když odpojíš baterku a za nějaký ten moment zase připojíš, mělo by auto jen točit startérem, ale nenastartovat, navíc píšou v manuálu, že po odpojení baterie je potřeba zapnout zapalování a nechat minutu zapnuté, aby imo.načetl čip klíčku. Mě to navíc na displeji (mám počeštěno), když zkusím nastartovat, píše "Závada imobilizeru". Po minutě v pohodě nastartuju. Když to zkusím klíčem bez čipu, startér točí, nenastartuje a displej zobrazí tu hlášku. To samé mi to dělalo na předchozím autě Xsara Picasso. Citovat - Před odpojením baterie zavřete okna a otvírací střechu. Jestliže okna a střecha po opětném připojení baterie nefungují normálně, musíte je znovu aktivovat (viz kapitoly "Elektrické ovládání oken" - odstavec "Ochrana proti přiskřípnutí" a "Otvírací střecha" - odstavec "Ochrana proti přiskřípnutí"). - Po opětném připojení baterie zapněte zapalování a vyčkejte před zapnutím startéru 1 minutu, aby se mohly aktivovat elektronické systémy vozidla. Nicméně, pokud se po této manipulaci vyskytnou malé poruchy, obraťte se na servis PEUGEOT. Upraveno 21. září 2016 uživatelem Zodiak Citovat
Bystričan Ivan Odesláno 21. září 2016 Autor Odesláno 21. září 2016 Aj teraz mám odpojenú batériu, lebo ju dobíjam. Tak že keď ju pripojím, zapnem kľúčik a počkám minutu a potom skúsim naštartovať. Mne to ale ani na veľkom displey, ani na kontrolkách nič neukazuje. Citovat
straki007 Odesláno 21. září 2016 Odesláno 21. září 2016 Immo to na 100% neni. Po zapojeni aku staci pockat minutu i s vypnutym klicem a pokud zacne fungovat dalkove ovladani tak immo je odemcene a melo by jit startovat. Nebezi pumpa v nadrzi a s diagnostikou se nedokazes spojit.......nebo? Citovat
kavol Odesláno 21. září 2016 Odesláno 21. září 2016 před 8 hodinami, Zodiak napsal: Druhej bez čipu jsem si nechal za pětikilo udělat v zámkařství. hloupej dotaz ... k čemu je to dobrý? před 3 hodinami, straki007 napsal: Immo to na 100% neni. Po zapojeni aku staci pockat minutu i s vypnutym klicem a pokud zacne fungovat dalkove ovladani tak immo je odemcene a melo by jit startovat. pro zajímavost, vysvětlil bys prosím, proč myslíš, že ne? - já to trošku nechápu, jak s tím souvisí dálka, přece při startování to čte čip přímo, kdyby byla v háji tato čtecí cívka (číslo dílu u Fiatu např. 9632897680), jak jsem psal, že se mi stalo na feldě, tak se to podle (ne)funkčnosti dálky nepozná(?) (a narozdíl od Zodiaka u mě žádná hláška na displeji, když jsem Phedře smazal klíče) (nehádám se, chci se o tom autě poučit; prve jsem jen popisoval, co se stalo mně, a prostě mi to přišlo podobné, netvrdím, že to musí být ono) Citovat
Leo Odesláno 21. září 2016 Odesláno 21. září 2016 Taky si myslím, že to nebude imobilizérem, ale mohl by jsi se pokusit nastartovat jen čistým klíčem bez čipu (nebo bez elektroniky podle typu imobilizéru) jestli se to bude chovat stejně. Pokud zůstane něco svítit nebo se zobrazí hlášení, tak víme, že to tím nebude . Citovat
Zodiak Odesláno 22. září 2016 Odesláno 22. září 2016 před 22 hodinami, Zodiak napsal: Druhej bez čipu jsem si nechal za pětikilo udělat v zámkařství. hloupej dotaz ... k čemu je to dobrý? No, já když to auto koupil, byl u něj jen jeden klíč a ještě jsem neměl diagnostiku, abych si zamykání ponastavoval dle svého. Takže se mi stalo, že jsem nechal klíček uvnitř a auto se zamklo. Klika byla, že to bylo v létě, bylo vedro a já měl nejzadnější okýnka otevřený. Citovat
kavol Odesláno 22. září 2016 Odesláno 22. září 2016 před 3 hodinami, Zodiak napsal: Takže se mi stalo, že jsem nechal klíček uvnitř a auto se zamklo. "se zamklo"? - já měl za to, že to se nedá, zamykám buď tlačítky (u zrcátka nebo na dveřích) = sedím uvnitř a můžu si odemknout, anebo klíčem = musím ho mít v ruce ... teď jsem si prošel návod, a krom zamknutí za jízdy tam nic o samozamknutí nevidím? (pardon za dotaz mimo téma, ale nevidím, jak to odštěpit - to může jen admin fóra?) Citovat
Zodiak Odesláno 22. září 2016 Odesláno 22. září 2016 (upraveno) Měl jsem vadný modul zámku u spolujezdce, když se pravé přední dveře otevřely zvenčí a zavřely, aniž by se hnuly dveře u řidiče, auto se zamklo. Názorně: odemkl jsem auto dálkáčem, otevřel dveře spolujezdce (ne šoupačky) a hodil klíčky a doklady na sedačku spolujezdce, s tím, že si ještě pro něco dojdu, dveře spolujezdce jsem zavřel, klaply zámky a zatáhly se okna. To bylo v den, kdy jsem to auto koupil a byl na půl cesty z autobazaru Olomouc do Hradce Králové. Ve Svitavách na benzině. Ještěže jsem měl ty okýnka úplně vzadu pootevřený. A protože jsem neměl ještě diagnostiku (abych zjistil čím to je), pořídil jsem si klíč, kterej nosím tak, aby nezůstal nikdy v autě a já ho měl vždy po ruce. Upraveno 22. září 2016 uživatelem Zodiak Citovat
Lukas.407 Odesláno 2. říjen 2016 Odesláno 2. říjen 2016 Panove ja mam problem se startovnim v zime, jakmile teplota klesne pod cca -10stupnu, takje problem nastartovat. kdyz to uz chytne, tak v pohode... do cca minus 7 zadny poblem... Menil jsem zhavicky a bez rozdilu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.