Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě po dešti občas blbne mikrospínač "kliky" 5. dveří. Když vyschne, je to zas OK. Asi spoj nebo koroze, ještě jsem se v tom nehrabal...

Odesláno (upraveno)

Rozebrat a prohlídnout co je špatně. Bráchovi na 307 to taky přestalo fachat. Aby to otevřel tak musel přes kabinu vyskládat věci z kufru přes kabinu a oddělat ten kryt na dveřích. Byl tam tuším prasklej nějakej plastík u toho mikrospínače. :myslim

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

Mě tohle hlavně dělalo teďka v zimě kdy se tam dostal sajrajt a dveře jsem dokázal zabouchnout na x-tý pokus. Teď žádný problém.

Odesláno

Taky jsem řešil podobný problém, měl jsem v háji BSI. To je asi ta nejhorší možnost. Stálo mě to 4500. (v Peugeotu bych dal cca 13000)

Odesláno

Tak já měl asi tak před půl rokem opačnej problém, mė se pro změnu nechtěly zavřít,To bylo boucháního,než se zacvakly, u mě byl problém v dotyku pod klikou,výměnou za novou už to funguje,jen je sputim,žádný bouchání a otevírání na dotek,vyšlo to na +- 1000 Kč

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno (upraveno)

Nouzové otevření - zevnitř šroubovák do dírky, viz návod anebo pohledej tady.

Zlobí mikrospínač ovládání - vydloubnout a podložit molitanem. Anebo kontakty mikrospínače - tapacír sundat a kontakty vyčistit.

Upraveno uživatelem P607Olda
  • O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

vedel by mi niekto poradiť, kam ide signal z mikrospínača, a o čo zopína , či na 0V alebo + 12V pri zatlačení naň? možno by stálo za úvahu, mikrospínač si dať ku šoferovi a zdnuky otvárať zadok, čo vy na to mládenci ??? 

Upraveno uživatelem lacoceco
Odesláno

Leda, že by tam dal silnější vzpěry, aby to ty těžké vrata otevřelo. Zase na druhou stranu aby je ty silné vzpěry neotočily na střechu. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...