Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jen mě tak napadlo zeptat se vás jaká byla vaše největší investice do opravy auta,nemyslím za dobu provozu že se něco sem tam udělat musí ale myslím jednorázovou částku.Já dal nejvíce tenkrát za hydrauliku na BXko nechal jsem si to dělat u Suka v Lounech a bylo to 20tis a něco.

Doufám že podobné téma tu není ale nenašel jsem kdyby ano tak se omlouvám :)

Odesláno

34 tis koupe auta tatkovi kdyz sem mu jeho sesrotoval (2004)
20 tis za lakovani pulky prdelky na C4 (2009)
14 tis za rozvody a tesneni pod hlavou na Evinu (2011)
8 tis - koupe Saxa kvuli motoru - nakonec se z toho udelalo provozuschopne (2016)

Odesláno

Na 306 to byla pravděpodobně výměna zadní nápravy a ty věci okolo, to tehdy vyšlo tuším na 10 tisíc ... U 407 zatím žádná výraznější investice nebyla, to bude až střed+konec výfuku ...

Odesláno

Joooo ty nápravy to je vždy celkem pálka,teď mě to bude čekat na 405 ale až bude tak nějak hotová ještě je toho na ní hodně moc.

Odesláno (upraveno)

no kdybych mel pocitat na to nase "druhe" saxo zadni napravu

5 tis repas
2 tis brzdy
3 tis bubny
1200,- lanovody
500,- brzdove trubicky
2 tis ?? omezovac zadni napravy ??

napravu sem ze 2 slusnych zbouchal 1 dobrou

takhle sem udelal jen trubky a omezovac rozchodil (snad brzdi)

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Když jsme u toho omezovače tak jaká je jeho přesná funkce ? na mojí 306 sice je ale total v háji a jeden známej mi řekl abych ho dal prostě pryč.

Odesláno

to si pamatuju presne :D brezen 2015 54 000kc

Spojka+turbo+zhavice+tlumice na zadku+silentbloky na zadku+tycky stabiky+kotouce+desky+lesteni+tepovani vnitrku. Mam doma fakturu bylo tam jeste mraky dalsich malejch veci ktery si nepamatuju :D

Odesláno

Největší částka jednorázově? To ani nevím, ale asi moc ne, když náhodou nějaké auto vyžadovalo větší investici, radši jsem ho rozkopal na díly a pořídil si jiné :D

Odesláno (upraveno)

Já servisuju průběžně, pak se to nasčítá. :D

Ale jednorázově to bylo asi 15 000 Kč, když jsem se rozhodoval, zda to s 306 HDi ještě nějakou dobu myslet vážně a to bylo před 100 000 tkm. :D 
To se dělaly rozvody, spojka, přední tlumiče, pružiny, tyčky stabu, silenty ramen, jiné řízení, střední a zadní díl výfuku + nějaké drobnosti. Tohle jsem si nedělal sám, tudíž jsem platil i servisákovi za práci.

Upraveno uživatelem MilanF1

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...