Milan+ Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 před 10 minutami, Scratch napsal: No a v kelly se taky prodava hafo polskej dilu, takze asi tak. Ale jo ,taky tam budou,ale já třeba z mechanických dílů tam poláka ještě nekoupil. Díly z kelly od rumunů nebo bulharů mám dokonce na ačku. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 (upraveno) Taky jsem brával téměř vše v Kelly. Krom olejů ty beru jinde. Teď jsem ale strategii nákupů trochu změnil. Na plánované opravy nebo výměny nakupuju materiál u Badisáka. A v Kelly beru věci jen na akutní opravy kdy musí být auto zpět v provozu v řádu hodin a nebo pokud nemám jistotu že to je opravdu tím kterým dílem protože v Kelly není problém vrátit případně vyměnit díl ještě ten den kdy jsem to koupil. U Badisáka je zase ohromná výhoda že na rozdíl od mnoha jiných prodejců umí pracovat s VINkem jakékoliv značky a co dodá tak sedí. Nutno podotknout že servis jaký poskytuje AK nemá téměř konkurenci. Ono to že i na tu nejmenší dílnu jsou schopni a ochotni zavézt ND i 5x za den je fakt drahá sranda. Takže se to projeví v cenách pro zákazníka " z ulice" nebo i pro registrovaného zákazníka který má ale obrat jen v některé specifickém sortimentu. Ale já tvrdím a mám i ověřeno z více zdrojů že servisy které mají obraty tak se úplně v pohodě dokážou dostat na ceny různých internetových prodejců. Ano dá se říct že poslední dobou je AK v cenách dost vysoko ale je to daň za to co vše poskytuje. Upraveno 14. srpen 2016 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Dano406 Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Takže to kvůli takovým co zavezou díly i 5x denně, to máme my ostatní smrtelníci drahé, jo Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Ja nerikam ze to je spatne, ale jen ze me ten rozdil koncaka a koncaka, cili jako kdybych slevu nepocital, dost prekvapil... a muj otec by to tam treba koupil ze plnou palbu. A to je fakt ranec. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 asi loni jsem tu psal, že ceny v Kelly i po slevě jsou moc vysoké, většina diskutujících mě smetla, že Kelly je k dispozici imrvére...,no tak dobře , ale rozdíl v identickém palivovém filtru 400 Kč je prostě zu viel chlapyy, to je 15 Radegastů , to nee, to fakt neeeee Citovat
MJSytic Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Před hodinou, Scratch napsal: Poradne se na ty obrazky podivej a dle meho beru obou oleju stejne! Resim par stovek na spotrebaku ve stejne kvalite, protoze za tech par stovek muzu koupit dalsi veci nebo je pouzit jinym smerem. Treba do deti a na dalsi dovolenou...... driv jsem to neresil a bral v kelly, ted zjistuju ze se da lepe nakoupit jinde, kdyz nespechas Hmm, pravda, sorry, jsem koukal na founu Tak oleje jsou v AK dražší, o tom žádná - i po slevě. Stejně tak velká část dílu (po slevě) má cenu vyšší než u eshopové konkurence, ale zase až takový rozdíl už to není. Je jasný, že když toho člověk bere víc, tak se to pak nasčítá a je logické to pak koupit někde výhodněji Jinak olej do převodovky jsem bral v AK a byl po slevě za cca stejnou cenu, jako nejlevnější nabídky na internetu. Resp. ve finále vyšel levněji, než internet+doprava Edit: Ještě taková poznámka. Kolik zaměstnanců má asi AK a kolik Pema nebo jiné obchody? Někde se na ty výplaty vydělat musí Citovat
Dano406 Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 před 36 minutami, Vena garážmistr napsal: Ale já tvrdím a mám i ověřeno z více zdrojů že servisy které mají obraty tak se úplně v pohodě dokážou dostat na ceny různých internetových prodejců. Tak o tom žádná, ony ty dílny a různí garážisti musí někde toho koncového zákazníka(hejla) oškubat. Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 před 9 minutami, ozzy56 napsal: asi loni jsem tu psal, že ceny v Kelly i po slevě jsou moc vysoké, většina diskutujících mě smetla, že Kelly je k dispozici imrvére...,no tak dobře , ale rozdíl v identickém palivovém filtru 400 Kč je prostě zu viel chlapyy, to je 15 Radegastů , to nee, to fakt neeeee A 15 ryze horkych radegastu pro me jako prazaka je smyslny prozitek az skoro do nemoty :). Dostupnost maji dobrou a kolikrat mi to pomohlo. Ale ted jsem ve stadiu kdy jsem vyplazl dost penez a tak holt porovnavam. Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Treba vedeni zkusi domluvit nejake slevy Citovat
MJSytic Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Sleva, sleva, všude samá sleva. Slevy jsou mor. Všem pěkně bez slev a pořádně za draho Ale samo až budu mít po servisu Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 před 19 minutami, Scratch napsal: horkych radegastu Tak horký Radegast bych si opravdu nedal Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 před 21 minutami, Scratch napsal: Treba vedeni zkusi domluvit nejake slevy No a proč si je nedomluvil když jsi byl ve vedení? Citovat
mmartinkovic Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 No ja neviem,ale tiež nie všetci kupujú len v AK, a pokiaľ niekto vie že kúpi rovnakú vec lacnejšie inde,preco by míňal navyše? Zoberiem to tak,mam tu v okrese predajcu dielov,ci AutoTechna, Elit , AK, Pela,Bosh,Bardi, je mi jedno odkiaľ to bude,k ed mi povie toľko a viem že inde to je drahšie a v ten deň, alebo na druhý, to twm bude, tak naco zbytočne vyhadzovať peniaze. To by sa mohlo porovnávať všetko, Tesco,Metro /Makro, Bila Lidl atd, Orange ,T mobil,O2 a tak.preco platiť navyše. Prečo by som mal v T mobile platiť toľko xy,zato že majú veľa ľudí?alebo veľké pobočky,ci Tesco,ze má mega hypermarkety,kde sa platia mega nájmy a tak? Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 před 32 minutami, Pe.Tr napsal: No a proč si je nedomluvil když jsi byl ve vedení? Ja uz ve vedeni nejsem. Uz muzu jen prudit :). Nicmene uz jsi OPET ve vedeni a za partnery uz i dele nez ja a zadnou aktivitu nebo prinos pro cleny krom "obnoveni"partnera, jsem si nevsiml niceho jineho. A TAKY TO NERESIM. Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Neresis a to cos napsal je co? - A protoze nejsi ve vedeni nevis co se deje. Neboj, ja svoji praci OPET delam dobre Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 před 2 hodinami, Pe.Tr napsal: No a proč si je nedomluvil když jsi byl v Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 před 51 minutami, Pe.Tr napsal: Neresis a to cos napsal je co? - A protoze nejsi ve vedeni nevis co se deje. Neboj, ja svoji praci OPET delam dobre Tak konecne forum zase na mobilu funguje. Odpovim ti Petre jednoduse. Nebudu rikat co a koho jsem premlouval at se vrati. Konec koncu to asi najdes v historii. Facebook vede. Ty jsi zpet dotahl jednoho partnera ktery mi ani na email neodpovedel a je to fakt trida...... vidim jak se stara..... Ja partnery dostal v takovem stavu ze mi z toho bylo k zbliti doslova, v takovem stavu neco co ma fungovat x let. Nedostal jsem vlastne nic. Kontakty, evidenci, nějaké informace, proste nic krom jedine veci, totalniho bordelu, kterym jsem se prokousaval a pak to vse dal dohromady a v souhrnu poslal na predsedu. A pak skoncil. Takze fakt me s timhle neser..... Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 K tematu Kelly je ve vetsi mire zamereno na servisy Pema zase na koncové pultare Oba ovsem neodmitaj nikoho Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Neser? Nabihas si zbytecne sam - Mam podepsanou smlouvu s autorizakem s platnosti od 1.9.2016... - Od kelly nam chodi i penize... - S nekolika partnery jsme pripravily nejake zbozi k nam do eshopu, čekáme na doladeni eshopu a obchodnich podminek. Eshop se rozbehne uz co nevidet a zbytek az skonci dovolene. - Do cen srazu uz jsme toho take dost obdrzeli... Scratchi střílíš slepýma... Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Navic se angažuji i jiném odvětví jako jsou srazy a prezentace klubu... ...k tematu. Nikdo nikoho nenuti nakupovat v kelly. Zasadni pro jeji osloveni byla tehdy sit prodejen po cele cr. Ta spoluprace si myslim oběma stranam vyhovuje a neni zatim potreba to nejaj menit. Jak rikam nikoho nenutime tam nakupovat a kdyz si vsimnes tak ani nikoho neomezujeme v nakupech jinde, tim myslim neplatici aktivni cleny klubu u badisaka, v granexu a pod. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.