Guest Scratch Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Tak jsem si pro jistotu zkontroloval ceny nejakych veci co preventivne davam do Mondea v autokelly vs. Pema. No a rozdil me prekvapil, jdu do Pema........ Kelly je posledni dobou fakt silene drahe, byt chapu, ze za dostupnost se plati.... Pro ty co budou remcat ze olej total (castrol) jsou daleko drazsi nez olej ford..... tak na peme je ten rozdil max 200 Kc na 5 litrech..... Citovat
Schreek Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Srovnavas v peme po sleve a v Kelly před slevou? Jaký to ma mít význam? Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 protoze kelly je i po sleve drazsi.......... z hlediska logiky si vezmu ze kelly je pred slevou o cca 48% drazsi, odectu prumernou slevu 30% a stejne mi tam zbyde 15-18% rozdilu...... Citovat
Schreek Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Průměrnou slevu? Byt u PC tak Ti to prepocitam přesně, ale nejsem. Dle sortimentu máme v Kelly slevu na neco 30 ale i 60%, nech si to příslušném vlákně přepočítat ať porovnas porovnatelné... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 olejovy mam za 174kc a to mam jen slevu jako zakaznik AK Citovat
Milan+ Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Porovnáváš i rozdílné značky v některém případě. A oleje jsou celkově v kelly krapet dražší. A ten prodejce z OV už nevzbuzuje moc důvěry ,kdepak se nachází nejvíce shitů. Citovat
Milan+ Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 před 25 minutami, Havlicek.Lukas napsal: olejovy mam za 174kc a to mam jen slevu jako zakaznik AK Kdyby Ti nebylo líto čtyrech stovek,tak si cvakneš členství a máš i větší slevu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Tak ono je cokoliv levnější než Kelly po slevě. Např http://www.bonatrade.cz Jenže, v Kelly to mam hned, když si to rozmyslim mužu to hned vyměnit za jinej kus, neplatím poštovné. Ovšem jsou věci který v Kelly nemají např. (Wynn´s Super Charge - přísada do oleje) a tak když už to objednavam v Bonatrade tak ten olej + filtr vezmu s tím za jedno poštovné Jinak Milane, obchod Oleje Pema, stejně tak Bonatrade si mužeš ověřit tady: http://obchody.heureka.cz/oleje-pema-cz/recenze/ Kdyby prodavali shity tak tam nebude to co tam je napsano. Citovat
MJSytic Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Koupí si nabušený Mondeo a řeší tady pár stovek rozdílu na spotřebáku P.S. Proč máš jednou 6l a jednou 7l ? Citovat
ozzy56 Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 před 2 hodinami, Milan+ napsal: Porovnáváš i rozdílné značky v některém případě. A oleje jsou celkově v kelly krapet dražší. A ten prodejce z OV už nevzbuzuje moc důvěry ,kdepak se nachází nejvíce shitů. máš s tím prodejcem osobně nějaký problém?? nebo píšeš , co jedna paní povídala?? nakupuju u nich už roky a vše bez problémou Citovat
Milan+ Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Problém s ním sám nemám ani jpp,ale co si budeme povídát,skoro všichni v těchto končinách maj odběry v PL a to kvůli levným nákupům. A co jsem tak tahal za moudra z mana co nám vozí oleje pro obrábění,tak spousta prodejců se tváří jak ofic.distribuce a oni je ani neznají. Konkrétně on dělá Castrol a jsou sloučeni pod BP Citovat
ozzy56 Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 nevím, co si povídáte tam u vás, ale tady je to ověřený prodejce, prosím tě, nerozšiřuj tady ty svoje fantasmagorie ve smyslu co si budeme povídat...,radši nepovídej nic, co nemáš ověřené, děkuji Citovat
Milan+ Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Co se rozčiluješ,jsem napsal co mi řekl ofiko prodejce jak to je. A některé ceny když jsem se ho ptal,tak nejsou ani jejich prodejní ze skladu,tak co si pak o tom myslet. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 co ti kdo řekl je mi fuk, není to poprvé, co se otíráš o prodejce z ostravy, jak píšu--nakupuju u nich roky, třeba oleje pro celou familii a nemám důvod jim nevěřit, všechna auta jezdí bez problémů, pokud máš něco ověřeného, tak prosím, ale rozšiřovat kecy, co se nezakládají na pravdě si nechej do hospody Citovat
kurka Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Oleje z Pemy beru pro všechny auta v rodině už 8 let a nikdy žádný problém-cena a kvalita de lux! Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 (upraveno) před 2 hodinami, MJSytic napsal: Koupí si nabušený Mondeo a řeší tady pár stovek rozdílu na spotřebáku P.S. Proč máš jednou 6l a jednou 7l ? Poradne se na ty obrazky podivej a dle meho beru obou oleju stejne! Resim par stovek na spotrebaku ve stejne kvalite, protoze za tech par stovek muzu koupit dalsi veci nebo je pouzit jinym smerem. Treba do deti a na dalsi dovolenou...... driv jsem to neresil a bral v kelly, ted zjistuju ze se da lepe nakoupit jinde, kdyz nespechas Upraveno 14. srpen 2016 uživatelem Scratch Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Před hodinou, Milan+ napsal: Co se rozčiluješ,jsem napsal co mi řekl ofiko prodejce jak to je. A některé ceny když jsem se ho ptal,tak nejsou ani jejich prodejní ze skladu,tak co si pak o tom myslet. Pema opravdu funguje dlouho. A mam ji take overenou. Jen jsem necekal ze rozdil kelly vs pema je i 700 na 5litrovem baleni. Po sleve i tak bude cena treba i o 200 vyssi.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 No a v kelly se taky prodava hafo polskej dilu, takze asi tak. Citovat
Milan+ Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Před hodinou, ozzy56 napsal: co ti kdo řekl je mi fuk, není to poprvé, co se otíráš o prodejce z ostravy, jak píšu--nakupuju u nich roky, třeba oleje pro celou familii a nemám důvod jim nevěřit, všechna auta jezdí bez problémů, pokud máš něco ověřeného, tak prosím, ale rozšiřovat kecy, co se nezakládají na pravdě si nechej do hospody Tak mi asi náš prodejce lže. A jináč i ten nejlevnější přebalený oil těch 10 _15000 dá bez problémů.Možná jsem ještě někde něco napsal o prodejcích z OVY,ale ted si to nějak nevybavuji. Jináč vím,že to tam funguje nějaký ten pátek. Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 Ono zo kolikrat s tema prodejcema je ny stiru. Ja taky kdysi prodaval polske sahary a byly vesmes kvalitni ale taky jsem kupujicim rikal ze nemecka gea uz neni co byvala..... pro ty je dulezity prodat a mit pekna cisla. Btw jsem koupil good year v ostrave a jsou nemecke. V praze mi dodali made in poland.... takze.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.