Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem nakonec pořídil "COYOTE Rubber stick" (http://www.autokelly.cz/Product/AC-C877986/12164786) a můžu vřele doporučit. Dnes ráno při -11 stupních nebyl sebemenší problém se do auta dostat :) Takže díky kluci za tip!

IMG_2140.JPG

Jinak tyhle mrazy kolem deseti pod nulou by už mohli přestat, jaksi mi přes noc vždycky zamrzne čelní a zadní okno zevnitř :nevim a teda škrábat to zevnitř je zrovna u 407mičky vážně paráda..

Odesláno

Máš v autě vlhko, řekl bych až mokro. Máš gumové koberce? Poradím ti je občas vylít a nebo vzít domů do tepla vyschnout. Dělám to taky jednou tak za tři dny, když je sníh a tahá se na botech. Zamlžená okna tak neznám. ;)

Odesláno

Nikdy jsme gumáky neměli ani v jednom autě a bylo to v pohodě, nějak se mi nechtělo dávat 1500,- za koberce, aspoň takovou cenu mi v peugeotu sdělili :) a ano, bohužel klapka.. jenže to je na vyndání palubky - do toho sám nejdu, takže to půjde přes servis. Jenže jsem se přes Vánoce vydal z peněz a navíc ještě dovolená.. Hold letos tu zimu budu muset takhle přežít :nevim

Odesláno

V Kelly mají za rozumnou cenu. Předpokládám, že Coupé má tu přední podlahu stejnou, jako klasická 407, tak by měly pasovat :myslim 

407.JPG

Odesláno

Já mám gumový koberce celoročně. Někdo sice tvrdí že to není estetické ale je to praktické když tam nadělám binec tak to kobercem sklepu na jedno místo a pak to cucnu vysavačem. A mám pořád uklizeno. Nacpi pod ty textilní starý noviny vytáhnou tu vlhkost ale musíš je měnit alespoň dvakrát týdně.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak příští měsíc už se snad půjde na ty klapky v topení. Docela se těším, občas fakt mrznu :D Jinak si nemůžu na nic stěžovat krom jedný věci, trochu se mi nezdá spotřeba.. Jasně, v zimně auto žere trochu víc ale otec má 407 SW se stejným motorem i převodovkou a žere mu to v průměru o 1,5 litru míň. Jezdím teď po Praze zhruba za 8l/100km normální jízdy, když se snažím jet šetrně tak za 7,5l/100km. Otec jezdí za 6-6,5l/100km. A není to řidičem, zkoušeli jsme se i prohodit v řízení - změna žádná :D Myslíte že to je normální nebo popřípadě kde by mohl být problém?

Jinak když byl včera ten Valentýn tak proběhla menší očista :)

IMG_2205.jpgIMG_2206.jpg

Odesláno
V 25. listopadu 2016 at 13:40, Rikic339 napsal:

alesv: Ahoj, hele v plánu jsem to měl ale po opravě/výměně toho FAPu jsem to doložil na jaro :D po pravdě jsem to zatím nijak nezjišťoval, jeden reprák už měněný mám (výškáč v palubce u řidiče) ale udělali mi to kluci v Peugeotu v rámci servisu po koupi.. byl tam danej JBL kterej se logicky odpálil, takže otázka jestli i vzadu někdo neměnil.. Pro zatím mám zadek utlumenej a hraju jen zepředu, na jaře nebo možná už po Vánocích s tím zkusím něco udělat :) Ty to hodláš řešit teď? Já se do toho bojim lézt jen tak abych si to zbytečně nezdrápal nebo tak :D

Ahoj,

jen malé info, jak se mi podařilo vyřešit ten "vadný reprák". Mě dělal problém zadní levý výškáč. Když sem si pustil hudbu více nahlas a přidal lehce basy, tak to znělo jak kdyby bylo po něm a jen rezonoval a rušil zvuk. Někde sem na interentu četl, že to může být pěnovou výplní vzadu za reprákem. Mezi tím reprákem a plechem. Opravdu tam pěnovka je a byla nějak posunutá mimo ten reprák. Když sem ji tam narovnal a zatlačil pod repráček, tak vše hraje jak má. Nevím jak to dlouho vydrží, ale problém vyřešen. Nenapadlo by mě, že to může prostě rezonovat a dělat takový rámus, ale je to tak. Prozatím tedy vyřešeno. Třeba to budeš mít podobně.

Odesláno

Tak hned zítra budu v Peugeotu objednávat klapky a příští víkend se vrhnu na jejich výměnu :) už mě to fakt nebaví mrznout :D  sice si na to úplně nevěřím ale zkusit se má všechno :D vyndat tu hlubokou palubku - to bude sakra oříšek.. kamarád má volnou garáž a sám si teď vyndaval palubku z Jeepa a P807, tak snad to dáme :roker zkoušel jsem v rychlosti hledat nějakej návod na tu palubku a nic extra jsem nenašel, tak nevím.. Ani tady v sekci "udělej si sám"

každopádně to bude výzva! :D 

Odesláno

Tak na ty klapky nakonec nedošlo.. Nenašel jsem nikde použitelnej návod. Vyndání palubky by nebyl problém, ale rozebrat celou jednotku topení. Informoval jsem se na to od známého ze servisu a bylo mi řečeno, že při tom rozebírání se mimo jiné i musí přirozebrat nějakej radiátor kterej je umístěn za jednotkou. Problém je že je to dost křehký a pokud se to byť jen o milimetr přežene tak praskne. Cena nového je 16 tisíc.. a takových "pastiček" je tam víc. To by byla drahá chyba :( 

Ale nelenil jsem a dal se aspoň do opravy tlačítka na víku kufru. Je to asi týden co mi to nejdřív den blblo (jednou to otevřelo, pak zas ne) a potom nadobro přestalo fungovat. Naštěstí aspoň z tlačítka na klíči to šlo. Po rozebrání jsem se nestačil divit, předchozí majitel byl vážně expert (nebo "servis" kde to nechával dělat). Ani nevím co k tomu říct, udělejte si obrázek sami.. Oprava proběhla tak, že jsem ty "motance" ustřihal, kabely rozholil, pořádně sletoval, schoval do bužírky, a celé pořádně omotal elektrikářskou páskou. Ale bojím se jestli náhodou na autě není ještě něco takto "opraveno"...

IMG_2266.thumb.jpg.9fbe7537b078cc9c4ce8156369e11cee.jpg

Jinak ještě že mám kamaráda s garáží, není nad to si pustit rádio, otevřít pivko a pěkně se do těch aut pustit :superIMG_2265.thumb.jpg.364a52e5d11bd655e3a0d156bee892ee.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...