Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.

Chci moc poděkovat všem lidičkám, kteří mi skvěle poradili během mého tříletého působení zde na Peugeot Clubu, a se kterými se skvěle povídalo...

Už skoro rok sem nechodím z důvodu změny značky a působení na Octavia fóru...bohužel zkušenost s posledním modelem 307 (a peněz v ní narvaných) mě utvrdila v tom, že se po dvanáctileté oblíbenosti zn. Peugeot (205, 106, 306, 307), k této značce již nevrátím, a zůstanu u koncernu...

Takže ještě jednou díky všem a hodně zdaru...

Odesláno

No jo škoda. Změna auta nemusí vést ke změně barev klubu, ale čas je jen jeden. To chápu. Dej příležitostně vědět, zda a jak se ti "koncern" osvědčuje. Já mám jeden VW Prassat služební občas k půjčení a je to takové rozpačité 50:50. Ale může to být i jen tím, že zvyk je železná košile. Tak hodně šťastných km :papa

Odesláno

Kdykoliv budeš chtít, tak jsi tu samozřejmě vítán i bez peugeota ;) Jinak přeji také hodně kilometrů bez nehod a ať se daří :papa

Odesláno

No ono kdyby jsi si koupil koncern po roce 2008 tak budes nadavat 10x vic nez na peugeota.PSA byl v roce 1999 tam kde koncern v roce 2008.

A je pravda ze TDi ti da dohromady kazda druha opice za rohem.

A jak pisou kolegove,neni duvod se loucit kdyz si koupis jine auto....:aut

Odesláno

Do firmy jsme v posledních 6 letech koupili asi 8 Škodovek a už se vracíme k Peugeotu.

"Lepší ojetý Peugeot než nová Škodovka". Žerou olej a když se rozsvítí diagnostika, tak to neumí opravit ani autorizovaný servis.

Odesláno

Já už Pažouta také nějaký rok nemám,obě auta mám koncernové,ale na forům zavítám skoro každý den i přes všechny možné změny fora.

Prostě ráno začnu kávu,pak mrknu na zprávy na idnes a pročtu pokece na pc  a jdu makat,je to už denní rituál :-)

Naopak na škoda forum nechodím skoro vůbec,prostě mě to nechytlo.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Peugeota jsem nikdy neměla, a po pořízení Forda před třemi lety, kdy se mi většina lidí vysmala, co že sem si to koupila za první auto, jsem na Pezinu nalepila nálepku Peugeot clubu i Ford clubu. Na forum jsem chodivala strašně ráda, i když jsem peugeota neměla a asi ani mít nakonec nikdy nebudu. Prispivam sem minimálně a vlastně sem i daleko méně chodím. Má to svůj důvod ale není to tím, že nemám Peugeot :-) 

Na sraz si vždy když můžu ráda zajedu a i tu spanilku jezdím s maskovanim :-) takže rušit nick kvůli jiné značce auta... Na jednu stranu smysl možná dává ale o tom to forum přeci také není :-) 

Hodně šťastných km a ať škodovka slouží! 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...