Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Sice to není problém přímo piškotí, ale MOŽNÁ by tu někdo mohl poradit (v autorizáku mi řekli, ať používám vestavěnou, ale ta mi nevyhovuje svou neaktuálností).

Pomohli byste mi, prosím, vyřešit můj problém?

Už nějakou dobu používám na svých cestách navigaci WAZE, se kterou jsem celkem spokojený. Vyhovuje mi její aktuálnost, rychlost reakce na případné uzavírky nebo náhle vzniklé kolony a okamžité hledání náhradních cest, aby člověk co nejméně stál. Jezdím soukromě i pracovně několik tisíc km měsíčně a tak je mi WAZE opravdu dobrým společníkem - ALE ....

WAZE mi funguje jak v mém soukromém autě (Peugeot 306 2002), tak i ve firemní Octavii (2005), Fabii (2007) i Tranzitu (2013), BOHUŽEL ALE MÁ VELKÝ PROBLÉM V SUPERBU III. GENERACE, který škola v lednu pořídila - jedná se sedan ve výbavě Laurin & Klement. V Superbu se mi často stává, že mě WAZE (kterou mám v tabletu za čelním sklem) vodí místo silnic a dálnic po polích a lesích (na mapě jedu třeba 100 m od komunikace) a velice často se úplně ztratím. Dnes jsem se byl ptát v autorizovaném servisu, kde jsem se dozvěděl, že za všechno může čelní sklo, které nějak blokuje GPS signál a tablet se díky tomu nechytá a že mám používat navigaci vestavěnou v autě.

Auto má sice vestavěnou navigaci, ale WAZE mi přijde pro řidiče z důvodů výše popsaných výhodnější (pokud tedy funguje).

Napadne Vás jak zařídit, aby mi WAZE v tabletu fungovala jako v jiných autech?

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Externí gps modul někde, kde to nestíní, a propojení s tabletem přes bluetooth. Možná tu mám ten modul ještě někde zahozený, že by se to aspoň vyzkoušelo.

Odesláno

Koukám, že v servise jen potvrdili to, co jsme ti říkali už v zimě na srazu :roll

Ext modul bude asi jediné řešení :myslim

Odesláno

JJ. Čelní sklo je příčinou. Jak bylo psáno, externí modul přes BT třebas ještě se solárem za zadní sklo a mělo by to fungovat.

Odesláno

Zkus dat tablet nekam jinam nez primo na sklo. Treba nejaky drzak co by ho drzel na panelu pod radiem. Proste kus dal od skla. No a nebo jak pisou ostatni, externi modul.

Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...