Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte všetci!

Od minulého auta vlastníme s priateľkou naše prvé auto a oficiálne sme sa stali aj my "pežoťákmi".

Vlastníme Peugeot 307 rv. 2006 a myslím, ze v ňom máme zabudovanyý farebný RT3 aj s vstupmi na cinch. (foto v prílohe)

Po googleni a prehľadávaní tohto fóra to vyzerá tak, že AUX vystup by sa mal dať aktivovať skrz menu zvuku, avšak táto možnosť nie je v našom aute dostupná. Podľa fóra mnohí tvrdíte, že sa to dá spraviť pomocou aktivacie cez diagnostiku, no neviem, kde takéhoto človeka nájsť.

Bývam v Martine a pracujem v Liptovskom Mikuláši, kam často dochádzam autom.

Nevie mi prosím niekto z Vás poradiť, či by som si to nejak vedel aktivovať aj sám, prípadne ma odporučiť na niekoho v okolí, kto by mi s tým mohol pomôcť?

Predtým som si myslel, že možnosť spojazdnenia hudby (a hlavne podcastov) z telefónu je možná len vďaka inštalácie ďalších zariadení (ktoré nie sú lacné), ale ak s mi táto možnosť ponúka priamo v našom fáre, rád by som ju využil.

Je tam nainštalovaný SW v 6.63 a podľa googlu by to mala byť verzia CAN.

Ďakujem. :-)

post-55088-0-20816100-1460659214_thumb.j

post-55088-0-65872600-1460659216_thumb.j

Odesláno

Ja som blb. Uz som to nasiel v Menu-> Nastavenia -> Nastavenia Displeja -> Nastavenia Zvuku -> Zapnut AUX.

Preco je to zahrabne v nastaveniach displeja?

Moderator, kludne mozes tuto temu vymazat. :-)

Ospravedlnujem sa za otravovanie.

Odesláno

Taky mi to chvili trvalo najít... ale mám jiný "problémek", když tam zapojím cokoliv, tak hlasitost je tak zoufale slabá, že i když vytáhnu zvuk na maximum je to sotva slyšet. Malinko lepší to bylo při zapojení SGS5, ale třeba o nakousnutým jabku v mikro verzi se nejde bavit, to jen chrčí rušení šílené a hlasitost bídná.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Když zathneš volbu AUX v RT3, tak pak to normálně přepneš tlačítkem source na páčce volantu.

S hlasitostí na AUX jsem nikdy problém neměl. Zkoušeno asi na 5 telefonech.

• O 1 rok později...
Odesláno

Mam to samé autorádio i s výstupy cinch akorát v němčině, když mačkám spurce tak mi to ukazuje buď měnič nebo rádio. Mohl by mi někdo poradit jako aktivov@t nebo co opravit. Párkrát mi ho to i ukázalo

• O 4 roky později...
Odesláno

Zdravím.

Co se týče AUXu, jak mám udělat, aby mi aux fungoval i za jízdy? Když mám přepnuto na AUX, vše funguje jen do doby, než se s autem rozjedu. Asi nějaká ochrana či co. Můžete mi někdo poradit? Díky

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Rád bych se zeptal na AUX v 307, rv.07, RT3 s barevným displejem.

Problém je, ze AUX vstup hraje velice potichu. Na dlouhých cestách poslouchám převážně mluvené slovo a ikdyz mám volume naplno,tak to hraje relativně potichu. Někde jsem se dočetl, že na tom vstupu je nějaký filtr, který to způsobuje. 

Takže se ptám,  když AUX přepinuju a zapojím ho jako CD changer, bude to hrát hlasitěji? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...