lubotron Odesláno 14. duben 2016 Odesláno 14. duben 2016 Ahojte všetci! Od minulého auta vlastníme s priateľkou naše prvé auto a oficiálne sme sa stali aj my "pežoťákmi". Vlastníme Peugeot 307 rv. 2006 a myslím, ze v ňom máme zabudovanyý farebný RT3 aj s vstupmi na cinch. (foto v prílohe) Po googleni a prehľadávaní tohto fóra to vyzerá tak, že AUX vystup by sa mal dať aktivovať skrz menu zvuku, avšak táto možnosť nie je v našom aute dostupná. Podľa fóra mnohí tvrdíte, že sa to dá spraviť pomocou aktivacie cez diagnostiku, no neviem, kde takéhoto človeka nájsť. Bývam v Martine a pracujem v Liptovskom Mikuláši, kam často dochádzam autom. Nevie mi prosím niekto z Vás poradiť, či by som si to nejak vedel aktivovať aj sám, prípadne ma odporučiť na niekoho v okolí, kto by mi s tým mohol pomôcť? Predtým som si myslel, že možnosť spojazdnenia hudby (a hlavne podcastov) z telefónu je možná len vďaka inštalácie ďalších zariadení (ktoré nie sú lacné), ale ak s mi táto možnosť ponúka priamo v našom fáre, rád by som ju využil. Je tam nainštalovaný SW v 6.63 a podľa googlu by to mala byť verzia CAN. Ďakujem. :-) Citovat
lubotron Odesláno 14. duben 2016 Autor Odesláno 14. duben 2016 Ja som blb. Uz som to nasiel v Menu-> Nastavenia -> Nastavenia Displeja -> Nastavenia Zvuku -> Zapnut AUX. Preco je to zahrabne v nastaveniach displeja? Moderator, kludne mozes tuto temu vymazat. :-) Ospravedlnujem sa za otravovanie. Citovat
PajaXV Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 Taky mi to chvili trvalo najít... ale mám jiný "problémek", když tam zapojím cokoliv, tak hlasitost je tak zoufale slabá, že i když vytáhnu zvuk na maximum je to sotva slyšet. Malinko lepší to bylo při zapojení SGS5, ale třeba o nakousnutým jabku v mikro verzi se nejde bavit, to jen chrčí rušení šílené a hlasitost bídná. Citovat
lubotron Odesláno 28. září 2016 Autor Odesláno 28. září 2016 Sorry za neskory odpis, zapadlo mi to niekde v emailoch. Cital som, ze aux ma slabsi vstup a preto zalezi na sile signalu na vystupe zo zaiadenia. Tzn. ze SGS5 ma silnejsi zosilovac, ako jablko. Alternativne tam mozes skusit nejaky externy zosilovac. Nieco takehoto? http://lifehacker.com/five-best-portable-headphone-amplifiers-1722800379 Su ale dost drahe... Citovat
Agrafik Odesláno 28. září 2016 Odesláno 28. září 2016 Když zathneš volbu AUX v RT3, tak pak to normálně přepneš tlačítkem source na páčce volantu. S hlasitostí na AUX jsem nikdy problém neměl. Zkoušeno asi na 5 telefonech. Citovat
m_klrs Odesláno 15. prosinec 2017 Odesláno 15. prosinec 2017 Mam to samé autorádio i s výstupy cinch akorát v němčině, když mačkám spurce tak mi to ukazuje buď měnič nebo rádio. Mohl by mi někdo poradit jako aktivov@t nebo co opravit. Párkrát mi ho to i ukázalo Citovat
m_klrs Odesláno 15. prosinec 2017 Odesláno 15. prosinec 2017 ukázalo mp3 přehrávač a pak nic. Když dam přehrávat jakože video, tak to funguje. Telefon mám iPhone 5S. Citovat
ammorbidente Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 Zdravím. Co se týče AUXu, jak mám udělat, aby mi aux fungoval i za jízdy? Když mám přepnuto na AUX, vše funguje jen do doby, než se s autem rozjedu. Asi nějaká ochrana či co. Můžete mi někdo poradit? Díky Citovat
Agrafik Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 Je nastavení pro audio AUX a AUX video, které se ti za jízdy vypne. Musel bych se podívat , už jsem to dlouho nepoužil. Citovat
David 106s16 Odesláno 15. březen 2023 Odesláno 15. březen 2023 Rád bych se zeptal na AUX v 307, rv.07, RT3 s barevným displejem. Problém je, ze AUX vstup hraje velice potichu. Na dlouhých cestách poslouchám převážně mluvené slovo a ikdyz mám volume naplno,tak to hraje relativně potichu. Někde jsem se dočetl, že na tom vstupu je nějaký filtr, který to způsobuje. Takže se ptám, když AUX přepinuju a zapojím ho jako CD changer, bude to hrát hlasitěji? Citovat
ChouLu Odesláno 15. březen 2023 Odesláno 15. březen 2023 nepůjde ani zapojit řešit se tohle dá modulem např Carclever Citovat
David 106s16 Odesláno 15. březen 2023 Odesláno 15. březen 2023 @ChouLuproc to nepujde zapojit? Zvuk jde do rádia analogově, nebo se pletu? A nebo to radio prostě nebude hrát do repro když nebude komunikovat s měničem? Citovat
ChouLu Odesláno 15. březen 2023 Odesláno 15. březen 2023 měnič běží po VAN/CAN a pokud ho radio neuvidí, tak vstup měniče neaktivuje.. Carclever je řešení Citovat
David 106s16 Odesláno 16. březen 2023 Odesláno 16. březen 2023 No nic, byl to jen nápad. Děkuji za odpovědi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.