Šalda Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 Konečně pořádná značka s pořádným pozadím :-D Citovat
Dano406 Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 Ty by sis měl zajít k očařovi. Já tam žádnou prdel nevidím Citovat
Šalda Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 Není pozadí jako pozadí, vidím správně, neboj Citovat
vendelinek Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 pěkně lvíček odpočívá,no,komu by se tam nelíbilo na takovým pozadí odesláno z Lumie Citovat
Weri 605 Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 Páni.. vám stačí málo co..? Asi odhalím kolínka... abyste nešli k pašíkovi.. Citovat
Weri 605 Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 Náhodou.. jak to řikal Kouďák..? Mám nohy jako laň..! Křivý a chlupatý... Citovat
vendelinek Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 jaký si mám vzít brejle,na čtení nebo na dálku odesláno z Lumie Citovat
Weri 605 Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 Žádný.. moje kolínka uvidíš i bez brejlí..! Citovat
Šalda Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 ono je fakt něco na tom že od určitýho věku se mění priority a chlap začíná dávat přednost dobrýmu jídlu Já su teď tak nějak napůl mezi tím Citovat
vendelinek Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 no,mě poslední dobou chutná čím dál víc,za poslední rok jsem přibral rovných 12 kg,pani doktorový se to nelíbí,ale co má semnou dělat,hlavně prej,že mi chutná odesláno z Lumie Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 Když jsi to takhle nakousl Šaldo ,tak dnes jsme se bavili před střídáním v práci a kolega který je ženáčem na x-tý pokus povídal asi tu moju budu muset vyměnit. A druhej a proč však je mladá perspektivní a on to jo to máš pravdu ale včera jsem přišel z práce a povídám jí k večeři bych si dal něco lehkýho abych se večer při sexu moc nezadejchal a ona vytřeštila voči s tím že tuten týden už sex byl a já prej to nevadí mám chuť tak se toho musí využít, a šel jsem za smradama do děckýho pokoje zkontrolovat žákovský a úkoly. Pak jsem se chvíli koukal na TV a když žena volala k večeři tak jsem zase vytřeštil voči já vyčarovala knedlo-vepřo-zelo a ještě poslala mladýho pro točený. Tak jsem si dal jen tak lehce a ona mi ještě přidala že jsem od stolu sotva odlez svalil jsem se do postele a v tu ránu jsem prej chrápal jak březí vlk. Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 Žádný.. moje kolínka uvidíš i bez brejlí..! image.jpg hm sexy kolínka Citovat
ozzy56 Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 no,mě poslední dobou chutná čím dál víc,za poslední rok jsem přibral rovných 12 kg,pani doktorový se to nelíbí,ale co má semnou dělat,hlavně prej,že mi chutná odesláno z Lumie no nevím, nevím Vendo tím bych se teda nechlubil Citovat
vendelinek Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 to ne,nechci se chlubit,jen jsem tím chtěl říct,že mi chutná,sním kdeco je dobrý,nejsem vybíravej,kolikrát se mi zadaří,že jim jednou denně ,ale já tlustej nejsem,jen se mi kulatí bříško,jinak jsem štíhlej odesláno z Lumie Citovat
Šalda Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 To je právě to, mě taky chutná, ale potom to musíš vyskákat :-D Já si teda těch 12 let v manželství držím pořád stejnou váhu 86 kilo, ale abych byl spravedlivej tak kolem ramen trochu ubylo svalů a pod prsama trochu přibylo, ale myslím že je to ještě v normě :-D Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 Šaldo: tak to jsi ten správný kohout, neb jak říkala prabába pořádnej kohout neztloustne. Vendelínku: to občas mívám taky že jím jednou denně a to furt. I když já se musím v jídle hodně krotit, za 11 roků co jezdím u DP jsem přibral asi 32 Kg. Paní doktorová mě poslala na nějaký sezení k jiný doktorce a z toho vyplynulo že a) mám rodovou dispozici ke "kulatosti" což je pravda neb oba dědové byli kulatější b) zatím mi to tolik v ničem nevadí a jinak jsem zdráv jako řípa nicméně mi bylo dáno několik doporučení a to nejlepší bylo slezte z autobusu a jděte zpátky na náklad kde budete mít pohybu přesně tolik kolik potřebujete aby jste ty autobusový kila pomalu vychodil a pak si držel optimální váhu. Jako uvažoval jsem nad tím ale zatím se nenaskytla nabídka na kterou bych kývnul. Citovat
Dano406 Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 ... to dělám taky... :D To,že chrápeš jako březí vlk? Citovat
Weri 605 Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 (upraveno) Ne - dělám to, že vlka odrovnám jídlem... Upraveno 10. duben 2016 uživatelem Weri 605 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.