Guest StibTo Odesláno 16. květen 2016 Odesláno 16. květen 2016 Přijde mi že na té jedné fotce je docela dobře vidět že autí "trpělo" v klasické kartáčové myčce - snad by pomohlo nějaké důkladné rozleštění laku Citovat
OK406 Odesláno 16. květen 2016 Odesláno 16. květen 2016 Moc pěkná 307 cc. Barva sluší . Přední zástěrky bych nechal. Citovat
Lucasao Odesláno 16. květen 2016 Autor Odesláno 16. květen 2016 Zástěrky se chystám sundat, ale mám obavy, že pod nima bude poškrábaný blatník jak psal Veverka. Nálepku co je na pravém blatníku, ještě od novoty od Federal cars, tak taky sundám společně s podložkama pod SPZ, které jsou také ještě od prodejce Federal cars. O tom tažném jsem už psal výše, že první majitel za autem tahal nějaký vodní skůtr na dovolenou. Naštěstí koule není napevno, takže to tažné nejde moc vidět. Co se týče laku, tak na sluníčku jde vidět, že auto bylo několikrát v myčce pod kartáčema. Už jsem koupil leštěnku od 3M tak uvidím jak moc to půjde rozleštit. Minulý týden proběhla oprava výfuku a v pátek mi ještě dorazily nové rozvody od člena Badisak Jinak pokud chcete vidět červeného Peugeota cabrio s karavanem tak tady je Citovat
Grlik Odesláno 17. květen 2016 Odesláno 17. květen 2016 Však normálně se takhle jezdí na dovolenou. Holanďané tak jezdí. Si vezmi že většinu věcí dáš do karavanu a něco do celkem velkého kufru (pokud je střecha nahoře). Přijedeš do kempu ustavíš přívěs vyndáš věci z kufru stáhneš střechu a budeš si moc užít jižní sluníčku nahoře bez. Za mě ideální volba jenom ten motor no. Citovat
MilanF1 Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 Grlik asi myslí na tahání přívěsu. Nicméně těch 130 kW si s tím přívěsem taky poradí. A ten motor musí jezdit parádně. Já jsem spokojen s 106 GTI, ale vůbec by mi nevadila ani 306 GTI-6 120 kW, jenže to fakt není kam dát. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 U mě před barákem je místa dost Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 Milane z Tebe se stává sběratel jak Marcel nebo Ota co Citovat
Lucasao Odesláno 18. květen 2016 Autor Odesláno 18. květen 2016 Grlik: Mám stejný názor jako StibTo, do sporťáku (kabrioletu) patří benzín S HDI by určitě nemělo to auto takový pěkný sportovní zvuk Citovat
Roman Bazi Odesláno 19. květen 2016 Odesláno 19. květen 2016 (upraveno) A taky by nemělo výkon . Benzín 130Kw na stovce o 0.5 vteřin rychlejší než HDI . A maximálka u benzínu o 17km větší . Upraveno 19. květen 2016 uživatelem Roman Bazi Citovat
Guest minimaxa Odesláno 19. květen 2016 Odesláno 19. květen 2016 Ano ano, na jízdu s karavanem velmi potřebné informace Citovat
Veverka Odesláno 19. květen 2016 Odesláno 19. květen 2016 Však ten karavan si chce určitě taky zasportovat Citovat
parizov Odesláno 23. květen 2016 Odesláno 23. květen 2016 Krása :-) Odesláno z mého LT30p pomocí Tapatalk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.