Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ač kouli nemám, TP mi u 306tky píše brzděný přívěs do 1 200 kg. Tudíž na 100 kW 307čce by Bazi mohl mít podobnou nosnost, ne-li vyšší :myslim

Odesláno

To je divný.. Tak lehký auto a taková nálož?! Já mám na Partnerovi 1100 brzděnej...

Odesláno (upraveno)

Takže bržděný přívěs bez bočnic bych mohl dát za auto. Tento by mohly mít i půjčovny.www.privesy.eu/privesny-vozik-vz-33

Kouknu do TP jaký brzděný přívěs mohu za auto zapojit.

Doplnění:

Tato půjčovna v Brně. Vozík č.15 by vyhovoval. Jen není tak široký, ale to by asi nevadilo. A možná najdu i jiný. Takže by to mohlo klapnout.

https://www.google.cz/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.pujcovnaprivesubrno.cz/&ved=0ahUKEwjyh726kvLLAhUDPhQKHUIcBGsQFghfMAU&usg=AFQjCNHmwjk_M6spUVpnnQ5MSBBqPWJPTA

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno (upraveno)

Opět máš pravdu.

Ale když já bych si to opravdu nejraději odvezl sám. Ta radost, až to budu mít za prdelí, to nejde svěřit odtahovce :D .

Stejně bych s tou odtahovkou musel jet, asi bych nevydržel čekat, až to přivezou.

Kdybych nejel s odtahem, vydělal bych peníze, a ty bych dal jim - také řešení.

Odesláno

Od toho si tu odtahovku koupil aby jiným za poplatek převážel nepojizdny auta. Takže o obtěžování se mluvit nedá.

Odesláno

A myslím, že s ním můžeš jet.. Nebo pojedeš za ním.. Musíš počítat půjčovný a taky cestu 2X do půjčovny...

Odesláno (upraveno)

To auto čeká několik převozů- ke mě, pak nejméně 2x do dílny na Vysočinu, na lak a na STK. Z tohoto důvodu jsem si na podzim nechal namontovat tažné zařízení. Takže i pro budoucí převozy, je pro mě vozík výhodnější a levnější.

Odesláno

1007 dvakrát do dílny a na lak? Kdo by se s tak obyčejnou šlupkou dělal a hlavně proč, když jich je všude dost... To bude něco podstatně zajímavějšího.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...