Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Netradiční metody zvyšování výkonu spalovacích motorů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Protoze od roku 2011 ji mam jeste nekde ulozenou v original podobe kdyz jsem ji pomahal psat.

EDIT: Nebylo to ale pro pana Smrcka.

Upraveno uživatelem straki007
Odesláno

Tenhle stručný obecný výcuc by měl být schopen napsat spatra v podstatě každý student technické VŠ maximálně ve třeťáku, do kdy se brala termodynamika - když pominu, že Carnotův cyklus, z kterého to všechno vychází, je tuším učivem dokonce střední školy. Jestli si někdo na VŠ něco takového musel nechat psát, tak je to teda sakra tristní.

Odesláno

Tak příliš iluze si nedělám, sám jsem v prváku, druháku kreslil výkresy na kšeft vyplašeným gymplákům, co se do té doby s tecnickým kreslením nepotkali, a naopak si ve čtvrťáku nechal udělat od spolukruháka pár laborek, když jsem byl skoro půl semestru pryč... Ale tohle?

Odesláno

Nám profesor (starý a moudrý pán, bohužel už po smrti) říkal:

"Bakalářka, to je jen rešerše, v diplomce ji rozvedete a teprve doktorantské práce vědě něco přinesou." ;)

Odesláno

Asi jsem chodil na pro oddieho nedostatečně sofistikovanou střední školu, ale Carnotuv cyklus si fakt nevybavuju.

Odesláno

Vážně ? Ale to jsou SOUČASNÉ doporučení (osnovy). A pokud vím, jsem ze střední školy už pěkných par let pryč naštěstí..

Odesláno

Asi jsem chodil na pro oddieho nedostatečně sofistikovanou střední školu, ale Carnotuv cyklus si fakt nevybavuju.

Já taky ne (gympl) ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...