Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 106 GTI by MilanF1 - Prodáno

Recommended Posts

Odesláno

Dneska konečně GTIčko zaparkováno a připraveno na servis. Chtěl jsem dříve, ale nepojízdnost 306tky to zhatila. 

Naposledy jsem si užil jízdu a nestabilní zadní náprava mě pěkně vypekla. 

V zatáčce jsem přidal plyn, přední náprava držela a táhla ze zatáčky, ale zadek odskočil a šel jsem do přetáčivého smyku. Nedivil bych se, kdybych v tu chvíli jel po třech. :D 

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak už jsem se na to vrhnul a je na tom kopec práce. 

Malá ochutnávka. 

Upraveno uživatelem MilanF1
Odesláno (upraveno)

No uz jsem na to koukal na srazu ... co s tim mas v planu delat ?

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

Šikovný autoklempíř si s tím poradí. Dá se to vyvařit a 106 bude jako nová. Zadní část u 106 = spodek je klasika. Taky ji máme vyvařenou.

Odesláno

opravit

To mi došlo že ne shodit ze skály woe .... Myslel jsem JAK nebo ČÍM opravit samozřejmě ...

Odesláno

Jde ti o víčko nádrže (tedy to tuningové), nebo o ty puchýřky okolo něj. Protože puchýřky už jsou rozbroušené. :D

Odesláno (upraveno)

Takže víčko nádrže pro Printa: 

Fotografie0128.jpg

Upraveno uživatelem MilanF1
Odesláno

koukam ze ty nakupni tasky maj dost velkej problem v tehle mistech
na modre to bylo vlevo uz vystuzene L-kovym jeklem a pravoou sem nejak zaplacnul

na zeleny je kufr tak v prdeli ze tam pomuze snad jen vystuha mezi zadni tlumice

Odesláno

Tohle je prostě slabé místo, nevím, co udělali frantíci špatně. Ale asi se ohnu pod cabrio a podívám se, protože to je 100% zdravé. ;) Počítám, že tmel narušily odletující kamínky, pak se tam dostala vlhkost se solí a už to jede. 

Dědovo auto jsem taky opravil "L" profilem, vrtačka a pár šroubů. Zevnitř a zvenku trochu BODY 950 a hotovo. Prostě aby tam na TK nebyla díra. Ale to byl vyhnilý vpodstatě jenom ten svár, tady mi regulérně chybí kus plechu. :D

Odesláno

Lepší je to vyvařit jak píše ozzy56. Dát silnější plech, na nerovnost  (spáry) použít karosářský tmel, natřít základovkou poté Body 950 a máš klid na ,,celý" život. Pokud by si měl barvu karoserie, tak přetřít na Body950. Tak to má udělané kluk na své 106. Obě strany.

Odesláno

A máš originál jako náhradu? Samozřejmě s klíčem?

Jinak o tom nebudu ani uvažovat ... nicméně na hodně GTIčkách jsem viděl tohle víčko nádrže ... ale nepasuje tam origo Peugeotí klíč, takže to nebude origo.

Odesláno

Lukáši, nějak ti nerozumím. 

Když použiju to tvoje víčko a přehodím vnitřek z mého klíče, zůstane mi planžeta do dveří a spínačky. Takže pořád budu mít dva klíče. 

Ale tak s tím by se počítalo, že budu mít dva klíče. Nicméně když dám jiné víčko, zase ho budu muset nechat lakovat ... :(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...