Ferry Odesláno 30. březen 2020 Odesláno 30. březen 2020 (upraveno) co tak koukam do schematu tak rele 1502 (zelene) je spinany po dratu c.159 ukostrenim z jednotky rizeni ventilatoru (tzv. bitron) dratem 154 a je pak napajen pravy ventilator. K nemu rele 1504 (cerne) pripojuje bud do serie levy ventilator na prvni rychlost a nebo ho ukostri a rozbehne naplno. rele 1503 (zelene) spina pri ukostreni dratem 157 od bitronu levy ventilator na plus od baterky, v pripade, ze ma bezet levy ventilator naplno. zkus najit drat 159 u patice toho rele 1502, zda neni nekde trvale prodreny na kostru. Ukostreny musi byt jen s pripojenou jednotkou (bitronem) kdyz da pokyn k zapnuti sahar, jinak musi byt nekonecno Upraveno 30. březen 2020 uživatelem Ferry Citovat
Ferry Odesláno 30. březen 2020 Odesláno 30. březen 2020 před 7 minutami, inoxing napsal: Tak to pak spíná dvoustupňový spínač- podle nákresu je to spínač 1505 namontovaný na chladiči (3 pin). Podle všeho by měl být na straně řidiče nahoře, na chladiči. podle VIN tam ten spinac na chladici nema. poslal jsem mu jine schema, je tam jen ridici jednotka ventilatoru, ktera bere teplotu chl.kapaliny z modreho ctyrpinoveho cidla na termostatu inoxing ohodnotil 1 Citovat
inoxing Odesláno 30. březen 2020 Odesláno 30. březen 2020 Tohle by měl být Expert 1.9 XUD9, 95, klimatizace, opr 10000 (nemělo by mít vliv). Z toho jsem vycházel, možná je to jiné. Bez názvu2.bmp Citovat
Ferry Odesláno 30. březen 2020 Odesláno 30. březen 2020 (upraveno) v podstate zapojeni rele je uplne stejny, jen misto cidla na chladici je tam kvuli pritomnosti klimatizace ridici jednotka ventilatoru a cidlo je na termostatu, z ridici jednotky jdou uplne stejne draty 157 a 159, jako na tvem schematu. zakladni rele je proste 1502, ovladane dratem 159, to pripoji +12V z baterky na pravy ventilator a tim se to cele rozbehne, v tom musi byt chyba, pres nic jineho se do cele soustavy nedostane proud. Tipuju, ze bude nekde drat 159 prosoupanej na kostru Upraveno 30. březen 2020 uživatelem Ferry inoxing ohodnotil 1 Citovat
Stanlys Odesláno 30. březen 2020 Odesláno 30. březen 2020 Chlapi díky moc, zítra budu zkoumat. Je vidět, že tomu rozumíte. Ještě se zeptám, k čemu je to druhé zelené 2 pinové čidlo? Ve schématu vůbec není. Díky Citovat
Ferry Odesláno 30. březen 2020 Odesláno 30. březen 2020 To je pro ridici jednotku motoru, ridi podle nej treba zvyseny otacky studenyho motoru Citovat
Stanlys Odesláno 31. březen 2020 Odesláno 31. březen 2020 (upraveno) Tak jsem vše prošel, žádný zkrat bohužel nenašel. Je mi divný, že větráky běží i když odpojím Bitron. Upraveno 31. březen 2020 uživatelem Stanlys Citovat
ChouLu Odesláno 31. březen 2020 Odesláno 31. březen 2020 Bitron nemá se saharou vůbec nic společného... Kluci ti to už psali... Citovat
Stanlys Odesláno 31. březen 2020 Odesláno 31. březen 2020 (upraveno) Jaktože nemá řídící jednotka ventilátorů Bitron s ventilátory nic společného? Co potom řídí spouštění ventilátorů dle teploty chladící kapaliny a klimatizaci? Upraveno 31. březen 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
ChouLu Odesláno 31. březen 2020 Odesláno 31. březen 2020 O kterém se teď bavíš? Bitron je relátko pod jednotkou pro zapalování.. pro sahary vypadá relé takto: Citovat
ChouLu Odesláno 31. březen 2020 Odesláno 31. březen 2020 máš někde to VINko? pošli mi ho.. pokud to bude jak myslím, tak ti poradím co kde změřit Citovat
Ferry Odesláno 31. březen 2020 Odesláno 31. březen 2020 ono se Bitron rika ledascemu, protoze ve skutecnosti Bitron je vyrobce ruznych relatek a modulu a je to napsano na obalu, tak se toho kdysi nekdo chytil a tak se to vzilo. Jak je videt, stejnou jednotku ventilatoru vyrabi i G.Cartier Nicmene aspon tady na foru, kdyz se mluvi o Bitronu, tak je to prave vetsinou v souvislosti s touhle jednotkou sahar Citovat
ChouLu Odesláno 31. březen 2020 Odesláno 31. březen 2020 Bitron je i relátko pod jednotkou tady na fóru se to právě dost míchá Ve výsledku tady v tom případě to bude slepené relé.. Citovat
inoxing Odesláno 1. duben 2020 Odesláno 1. duben 2020 Jo, taky už mám asociaci s Bitronem k jednotce motoru. Citovat
Stanlys Odesláno 1. duben 2020 Odesláno 1. duben 2020 Obě zelený a jedno černé relé ventilatorů rozebráno a v pohodě, kontakty jak nový, neslepený. Po vložení po patice je vždy slyšet sepnutí. Něco nutí všechny relé najednou být sepnuté. Citovat
ChouLu Odesláno 1. duben 2020 Odesláno 1. duben 2020 Podle schématu bude spíše problém, že je někde proklepaný ukostřený svazek, jelikož relé jsou trvale napájeny a spíná je jednotka (viz obrázek nahoře) a když jednotku odmontuje a běží furt, tak není nic jiného, než že je to někde ukostřené Citovat
krtek 2 Odesláno 1. duben 2020 Odesláno 1. duben 2020 (upraveno) ano jak pise ChouLu tie dva ovladacie draty(MINUSOVE OD BITRONU) - jeden je na jednom zelenom rele a druhy je sucastne na druhom zelenom a ciernom rele tie ustrihni od petic relatiek a potiahni nove kable na jednotku sahar bitron Upraveno 1. duben 2020 uživatelem krtek 2 Citovat
Stanlys Odesláno 1. duben 2020 Odesláno 1. duben 2020 Tak jsem vše rozdělal, bohužel zkrat neobjevil, vodiče se zdají nepoškozené. Asi budu muset dát na radu Krtka, to bude porod. Je to krám starej. Pod nosičem autobaterie jsem našel ještě jedno relé Bitron, k čemu slouží? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.