Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pokud jsem ještě neměl 17" Challengery tak jsem nikdy nesundával . . .nikdy nebyl problém. . . teď jezdím na 17" na STK tak nemusím nic sundávat ;)

Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk

Odesláno

Tak na technicky sem byl 4x osobne a nikdy mi sbihavost nedelali, Klasika jama-cepy, a ramena ty hejbaci desky leva, prava dopredu a dozadu, kontrola spodku a kontroa motoru, pak valce na brzdy, a svetla a hotovka

Odesláno

no asi maj jste ze starejch dob
prootze tak 8-10 let zpatky vim ze to delavaly

ted za poslednich 5 let na STK asi 6x (2x evidencka ale sledoval sem ostatni vozy) a kontrolu sbihavosti jen projely

nevim jak na tvoji STK ale Velim to jeste na pracovisti ma

Odesláno

Ja jezdil do NBK na dekru, od urcity doby tam nejezdim protoze tam delaj jen arogantni a vyse zmineni technici ktery si potrebujou honit triko.... X krsat sem tam mel problem protoze Pan technik ma hlavni slovo a je jedno ze je spatny.....

Odesláno

Tak na technicky sem byl 4x osobne a nikdy mi sbihavost nedelali, Klasika jama-cepy, a ramena ty hejbaci desky leva, prava dopredu a dozadu, kontrola spodku a kontroa motoru, pak valce na brzdy, a svetla a hotovka

V Ústí v Hrbovicích mají úplně novou linku, na které mají nějaké měření sbíhavosti a zároveň klasické klepadlo

Mě dělal technik jen tu kontrolu na klepadle (ramena, čepy), poklice jsem musel sundat ještě před najetím na klepadlo, ale ty měřáky sbíhavosti se vozu taky ani nedotkly

Odesláno

puklice se sundávají na pokyn technika kvůli toho, aby mohl zkontrolovat údaje na disku, zejména rozměr ET a šířku ráfku

ostaní odečte z pneumatiky, samozřejmě nee kvůli kolovým šroubům, ty musejí být opravdu všechny ;)

Odesláno (upraveno)

právě pokyn technika je podle toho, zda ty údaje jsou vidět i s poklicema nebo nee--záleží na něm..., na většině disků jsou rozměry vylisované zepředu u kolových šroubů, puklice nemá cenu sundavat předem :bojim

EDIT: samozřejmě pokud není na vratech nařízeno je sundat...

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

kdyz to tak ctu tak jde videt ze nektere STK na to asi trochu serou

jestli kontroluji rozmer kola na STK vyletel bych uz ve vratech
na Evine mam vzadu rezervni kolo
na Saxu vepredu 155/80 R13 vzadu 155/70 R13 (v TP uveden druhy rozmer)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...