Tony Stark Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 Proc bys tam nemohl dat LEDku, vzdyt se delaji skoro ve vsech moznych zavitech. Citovat
Tony Stark Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 Takze ta Ledka hreje vic nez obycejna zarovka? Ptam se protoze me se nezda. Citovat
Pepito Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 Pepito promiň, ale nemystifikuj s kabelem cyky. Vlákno žárovky prostě a jednoduše prasklo do zkratu a kvůli tomu vybavil jistič. Zrovinka to tvé řešení není zrovna košér! Kabel cyky nepatří na prodlužovák, není určen pro pohyblivý přívod Kubo promiň,ale já tím nikoho nemystifikuji,já jsem to tak synovi napojil a má klid Máš pravdu,že dělat prodlužovák kabelem CYKY není košér,ale jak už jsem psal,tak já jsem to připojil "na tvrdo" Zase nejsem tak blbej jak tu naznačuješ Citovat
Péťa Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 Takze ta Ledka hreje vic nez obycejna zarovka? Ptam se protoze me se nezda. Právě že nehřeje A v terárku asi má být teplo. Ale to byl jen nápad, Pe.Tr to určitě objasní. Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. únor 2016 Autor Odesláno 14. únor 2016 jj želvička potřebuje teploučko proto defacto 100Watt žárovka Citovat
PítrR Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 Myslím že je to úplně normální že to vyhodí celej jistič. Divný by bylo kdyby to vyhodilo jen půlku jističe...... Citovat
punkac Odesláno 15. únor 2016 Odesláno 15. únor 2016 Pepito, jak s tím kabelem manipuluješ, když ta žárovka po nějaké době odejde? Samozřejmě čekám, že napíšeš, jak s přívodem ani s terárkem nikdy nehýbeš. On ten tvrdý drát CyKy umí taky prasknout.... Prostě toto je špatné řešení, kor když existují gumové prodlužováky o půřezu 2,5mm2, který snese mnohonásobné zatížení, než ty potřebuješ a je určený pro pohyblivý přívod ;-) Bohatě bystačil gumový kabel o průřezu 1,5mm2. To, proč jsem napsal svůj příspěvek, ber jenom tak, aby na fóru bylo co nejvíce správných rad a né bastlů od "takyelektrikářů". Až někomu praskne nožovka na baráku, poradíš mu, ať jí rozebere a nastrká do ní hřebíky, však ono to taky bude fungovat (toto ber jako vyhnání takyřešení ad absurdum) Mě je prakticky jedno, co doma děláš za elektrokouzla, ale tady se toho může chytit laik, který toto vezme za "dobré" řešení, které v nejhorším případě může dopadnout fatálně! To je vše, co jsem k tomu tvému řešení chtěl napsat na vysvětlenou Citovat
MJSytic Odesláno 15. únor 2016 Odesláno 15. únor 2016 no,většinou jako naschvál se to stává,když už je šero nebo dokonce tma a musí se svítit,takže po tmě hledat baterku a pak ven k pojistkám odesláno z Lumie JJ, kdybys svítil jen přes den, tak máš po problému Citovat
vendelinek Odesláno 15. únor 2016 Odesláno 15. únor 2016 Dobrý nápad,budu svítit přes den,to na výměnu bude dobře vidět odesláno z Lumie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.