Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mam Partnera/Berlingo r. 2004 a mam dost prosezene a osoupane sedacky, dokonce na boku uz praskle u airbagu.

Daji se zamenit za nejake lepsi z jineho modelu? Mate nekdo zkusenost s bezproblemovou zamenou? Mysleno bez predelavani pojezdu, prevarovani apod. 

Diky.

Odesláno

Tohle mě taky zajímá, vím že to jde měnit u I. a II. ale z jinýho modelu si myslím to nepůjde, už jen kvůli tomu že má Partner vyšší posez,

Odesláno

I. a II. beru uz jako jiny model. Pokud by do 2004 sly sedacky 2008+, bral bych to pro sebe jako reseni, protoze ty nove se mi docela libi a sedi se v nich dobre.

Odesláno (upraveno)

změř si rozteč kolejniček sedadla na svém voze a navštiv vrakoviště PSA--určitě si vybereš, aby sedadla pasovala

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Molitan do sedaku by asi problem nebyl, ale mam potrhany i potah (u airbagu) a i v sedaku :( . nechat si sit nove potahy se mi moc nechce, proto jsem uvazoval o lehce jetych sedackach z neceho novejsiho.

Auto mam aktualne asi 800km daleko, proto jsem se ptal na zkusenost abych mohl sedacky jen objednat a nechat namontovat, coz dokazu na dalku :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takhle zkusím vytáhnout starší téma.Fakt jste nikdo nezkusil nacpat do partnera sedačky z něčeho jinýho?Můj jeden známej provozuje likvidace a sedačky jsou pro něj skoro odpad.Láká mě tam nacpat nějakou jinou ale nechci nic svářet.Přečalounit si nevěděl čalouník kolik si říct.Prý až podle hodin.To tam dám radši deku.

Odesláno

Veď tak len mu na tých sedadlách nezáleží,pozicaj si,a doma primeraj,preskusaj,a uvidíš.

Potom mu daco za to dáš.

Aj tak by som išiel cestou nového čalúnenia,sedacku si rozoberal na kusy,aby to mal bez námahy,usetris čas a peniaze,čas jeho,peniaze svoje, látku si vyberieš zo vzorkovnika,molitanom podľa tvrdosti,a prácu si už hádam vie spočítať.

Tiez mam takeho calunik v Martine,dohodnúť sa dá s ním všetko,a chalani mu tam vozia sedacky calunik furt, mne tiež calunik 3 maserské stoly, 2 x tapec strechy, a ešte dake drobnosti.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...