sitler Odesláno 8. únor 2016 Odesláno 8. únor 2016 Ahoj, mam Partnera/Berlingo r. 2004 a mam dost prosezene a osoupane sedacky, dokonce na boku uz praskle u airbagu. Daji se zamenit za nejake lepsi z jineho modelu? Mate nekdo zkusenost s bezproblemovou zamenou? Mysleno bez predelavani pojezdu, prevarovani apod. Diky. Citovat
Šalda Odesláno 8. únor 2016 Odesláno 8. únor 2016 Tohle mě taky zajímá, vím že to jde měnit u I. a II. ale z jinýho modelu si myslím to nepůjde, už jen kvůli tomu že má Partner vyšší posez, Citovat
sitler Odesláno 8. únor 2016 Autor Odesláno 8. únor 2016 I. a II. beru uz jako jiny model. Pokud by do 2004 sly sedacky 2008+, bral bych to pro sebe jako reseni, protoze ty nove se mi docela libi a sedi se v nich dobre. Citovat
P607Olda Odesláno 8. únor 2016 Odesláno 8. únor 2016 Samotný molitan sedáku se dá sehnat nový za 1500. Ale nevím, zda na tvůj model. Zavolej si do Peugeotu. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. únor 2016 Odesláno 8. únor 2016 (upraveno) změř si rozteč kolejniček sedadla na svém voze a navštiv vrakoviště PSA--určitě si vybereš, aby sedadla pasovala Upraveno 8. únor 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
grog Odesláno 9. únor 2016 Odesláno 9. únor 2016 Tak na to pozor, rozdíl uchycení sedadel je i u samotného II modelu. Citovat
sitler Odesláno 9. únor 2016 Autor Odesláno 9. únor 2016 Molitan do sedaku by asi problem nebyl, ale mam potrhany i potah (u airbagu) a i v sedaku . nechat si sit nove potahy se mi moc nechce, proto jsem uvazoval o lehce jetych sedackach z neceho novejsiho. Auto mam aktualne asi 800km daleko, proto jsem se ptal na zkusenost abych mohl sedacky jen objednat a nechat namontovat, coz dokazu na dalku Citovat
mmartinkovic Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 Daj to precalunit,mozes si vybrat tvrdost molitanu,farbu potahu. Sikovny calunik nema za 2 dni co robit. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 z prelouce coby kamenem dohodil do Chlumce nad cidlinoutam je sikovnej calounik (calounicka ??)mala rodinna firmicka rychle levne kvalitne Citovat
Dýdý Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 Takhle zkusím vytáhnout starší téma.Fakt jste nikdo nezkusil nacpat do partnera sedačky z něčeho jinýho?Můj jeden známej provozuje likvidace a sedačky jsou pro něj skoro odpad.Láká mě tam nacpat nějakou jinou ale nechci nic svářet.Přečalounit si nevěděl čalouník kolik si říct.Prý až podle hodin.To tam dám radši deku. Citovat
mmartinkovic Odesláno 26. březen 2016 Odesláno 26. březen 2016 Veď tak len mu na tých sedadlách nezáleží,pozicaj si,a doma primeraj,preskusaj,a uvidíš. Potom mu daco za to dáš. Aj tak by som išiel cestou nového čalúnenia,sedacku si rozoberal na kusy,aby to mal bez námahy,usetris čas a peniaze,čas jeho,peniaze svoje, látku si vyberieš zo vzorkovnika,molitanom podľa tvrdosti,a prácu si už hádam vie spočítať. Tiez mam takeho calunik v Martine,dohodnúť sa dá s ním všetko,a chalani mu tam vozia sedacky calunik furt, mne tiež calunik 3 maserské stoly, 2 x tapec strechy, a ešte dake drobnosti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.