Dodo1976 Odesláno 5. září 2016 Odesláno 5. září 2016 Pro stažení interního nastavení RT6 použij GET_USER_CONFIG Citovat
Charlie Rose Odesláno 5. září 2016 Odesláno 5. září 2016 Ahojky, pavlii, z tvého příspěvku není moc poznat, co jsi potvrdil, aby se udělalo. Zde znovu uvádím co potvrdit ANO, aby se dat informace z auta dostaly na USB flashku ( v předchozím příspěvku jsem něco ještě zapomněl, ale už jsem to tam doplnil) Na obrazovce se zobrazí hláška, že auto načítá USB a začnou skákat nabídky na provedení akce, u všech zadat NE, pouze u poslední "Run RT6_USERCOM.CMD" dát ANO. Po potvrzení se auto zeptá zda se mají číst data a zde dát ještě jednou ANO. Potom se provede kopírování dat na USB Flash a skočí obrazovka, že kopírování je kompletní. Na této obrazovce zadat NE a obrazovka skočí do základního režimu. Možná jsi vynechal to jedno potvrzení ANO, na které jsem předtím zapomněl upozornit. Já jsem jinak vzdal aktivaci funkce zapnutí/vypnutí automatického zatahování ruční brzdy. Zaboha ji tam nedostanu, je to zřejmě ještě nějak blokováno. Možná, že na to má vliv, že moje auto je určeno pro čechy, kde to možná nesmí být aktivní. Citovat
pavlii Odesláno 5. září 2016 Odesláno 5. září 2016 (upraveno) 2Charlie: jo, na jeden příspěvek toho bylo až moc :-) chyba je v tom, že po spuštění .CMD pak následuje "X" dotazů na načtení .CFG (ale není tam nic o tom .DAT souboru, co je všude v textu a na screenshotech v PDF popisu). Nicméně tohle jsem vyřešil - díky Dodo1976 (starší verze MiraScripts - 1.02 - a jen ten jeden .CMD příkaz). Čili .DAT soubor na flashdisku mám. Následovalo: otevření v DatExploreru v pohodě, přepsání požadovaných hodnot bez problémů (viz screenshot), update zpět do RT6 jako fík......ale po restartu nic (MODE tlačítko přepíná dokola rádio > malá navigace -> fullscreen navigace -> okamžité info -> rádio). Možná další varianta RT6, možná pořád někde zapomínám na nějakou prkotinu. Ale pohoda, je to docela zábava :-) P. EDIT: Tak chyba je ve zpětném uploadu. Jdu ještě zkusit, ale provedl jsem opětovné stažení .DAT souborů z RT6 a USER_CONFIG je opět beze změny (konkrétně ta položka .194 - viz screenshot). Upraveno 6. září 2016 uživatelem pavlii Zpřesnění informací. Citovat
Charlie Rose Odesláno 6. září 2016 Odesláno 6. září 2016 Pavlii, pokud chceš zobrazit obrazovku s teplotami a kontrolou tlaku pneu, tak se na ni dostaneš přepínáním tlačítka na pravé páčce pod volantam, kde přepínáš obrazovky palubního počítače : okamžité hodnoty - trasa1 - trasa2 - obrazovka s teplotami a tlakem a tak dokola. Né tlačítkem Mode Citovat
radek171076 Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 Me se ty teploty taky ještě nepodařilo tam dat. Ale o jednu obrazovku tam mám víc a místo těch teplot mi to ukazuje údaje trasa1 a přepínám to tlačítkem mode. Tou packou mi to prepina pouze info na mezi budikama. Co jsem se díval v mirascriptech tak jde nastavit více věci, ale nevím proč někomu to jde přes dataexplorer a někomu přímo z USB a předělat v rt6. Citovat
pavlii Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 (upraveno) 2Charlie: aha, díkes. Asi bych na to přišel taky, ale až za chvilku. Zatím pořád zpětně zjišťuju, že jsem nedodržoval ten závěr akce (než jsem zjistil, že EJECT rebootuje systém až asi po 20s držení, tak jsem rebootoval z menu - druhý dotaz po úspěšném uploadu CFG zpět do RT6 - což se všude píše, jak tak čtu, že se nemá dělat). Takže uvidíme dneska. P. EDIT: tak jako hacker bych se asi neuživil, ale klíčový je opravdu ten EJECT reboot (kupodivu po uploadu do RT6 to takhle i psalo, dřív jsem si toho nevšiml). Takže jako snad všichni přede mnou i já slavím úspěch :-) díky za podporu chlapci! Upraveno 7. září 2016 uživatelem pavlii Doplnění informací + obrázek. Citovat
parizov Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 Z anglického fóra (+ nová úvodní obrazovka)... http://www.peugeotrczforum.co.uk/viewtopic.php?f=20&t=10474&p=125019&hilit Bez záruky. Citovat
TommyC4 Odesláno 4. červenec 2017 Odesláno 4. červenec 2017 Dajú sa tieto teploty nastaviť do RT6 v 508 GT 2011? Ď. Citovat
loque Odesláno 8. červenec 2017 Odesláno 8. červenec 2017 Asi viem, prečo tam tie obrazovky niesu aktívne od výroby... lebo to k ničomu nieje dobré Teplomery máme pekné ručičkové, ja osobne monitoring pneu nemám a vraj ak aj je, tak to tuna nefunguje Citovat
Agrafik Odesláno 8. červenec 2017 Odesláno 8. červenec 2017 Proč by to měření tlaku nefungovalo?. U každého kola máš OK , nebo vykřičník, případně Stop. Pravdou je, že od RT3 tu obrazovku mohli vylepšit o digitální zobrazení teplot a třeba i tlaky kol... Citovat
loque Odesláno 10. červenec 2017 Odesláno 10. červenec 2017 Neviem, kdesi som tu čítal, že mal dotyčný prázdnu pneu a napriek tomu na tej obrazovke bolo všetko OK, sám to neviem overiť, keďže meranie tlaku nemám. Citovat
parizov Odesláno 10. červenec 2017 Odesláno 10. červenec 2017 Mně to např. měří (NG4) vždy až po několika km (ne průběžně)... Citovat
TomasARN Odesláno 10. červenec 2017 Odesláno 10. červenec 2017 Viete mi prosim poradit, ako dostanem do RT6 v P508 slovensky jazyk od profora? Ked to z jeho temy stiahnem na usb dam do auta, potvrdim vsetko co sa pyta, tak mi zmizne vsetok text v nastaveniach radia, navigacie atd. Citovat
baffy Odesláno 19. červenec 2017 Odesláno 19. červenec 2017 Akú verziu softu tam máš.U RT6 by malo stačiť nahrať 2.81 a čeština sa tam objaví automaticky. či? Citovat
TomasARN Odesláno 19. červenec 2017 Odesláno 19. červenec 2017 (upraveno) Pri citroene c5 sa objavi, na 508 nie. Mam 2.86 B1 Upraveno 19. červenec 2017 uživatelem TomasARN Citovat
Joozino Odesláno 6. říjen 2017 Odesláno 6. říjen 2017 ahojte, mozete mi poradit ? nejde mi prepisat na "1" Citovat
Joozino Odesláno 9. říjen 2017 Odesláno 9. říjen 2017 V 24. 8. 2016 at 8:06, Dodo1976 napsal: Ahoj Mě ta aktivace dodatečných funkcí (Trip 1/2, pneu, teploty vody/oleje) přesně tak jak výše popisuje Charlie Rose nefungovala. Zkoušel jsem to X-krát. Nakonec se mi to podařilo přímým upravením E-promky (v RT6 je micro SD card) pomocí jiných mirascriptů. Podle mě některé RT6 to mají proti Dataexploreru prostě zamčený. Jiný věci mi nastavit šli. Teď tam mám třeba i aktivní informace (upozornění) z palubního počítače. Výhoda je že je to všechno česky. Doporučuju si tam nahrát design PROFORa. Jak to je všechno uspořádaný je naprosto ideální. Není tam ten přiblblej kompas ;-) Ahoj, nemas nejaky podrobny návod ? lebo mne to tiez nejde, a v daraexploreru mi nejdu prepisat hodnoty.. Citovat
pavlii Odesláno 2. leden 2018 Odesláno 2. leden 2018 Počátkem roku zatím není co dělat :-D tak malinko oživení a reinkarnování tohohle tématu: kdo jste si hrál se zpřístupněním té "skryté" stránky s teplotami & tlaky, funguje vám zobrazení stavu TPMS? Někde to už tady na fóru zaznělo myslím; mě se hodnoty "OK" tváří dost staticky, tj. při poklesu tlaku, kdy TPMS zahlásí problém, není tento stav na této stránce zohledněn. Přitom grafická prezentace při nastartování palubního systému je korektní (ale je to jen to plovoucí okno se siluetou vozu, kde se správně zobrazí na pár vteřin problematické kolo/kola). Tohle okno ale samo za chvíli mizí, v textovém seznamu výstrah již identifikace problematické pneumatiky není a skrytá stránka tvrdošíjně zobrazuje stav "OK". Zkoušel jsem zatím na 2 grafických profilech (původně jsem si myslel, že by mohl být problém i zde, neboť jsem měl navoleno jedno z těch dvou odblokovaných, ale nebylo tomu tak, mám teď to první v sezamu - tuším standardní default - a je to stejné). Nechce se mi zatím šťourat do Mirascriptů, tak se ptám, jestli tohle vůbec funguje nebo ne. V nějakém tom sousedním tématu zde se totiž takhle informace pojila s poznámkou, že Peugeot tuhle stránku neaktivoval záměrně, protože kromě těch grafických teploměrů tam nic jiného (=TPMS stav) nefunguje. Dík za odpověď, Pavel Citovat
5008 hdi Odesláno 14. leden 2018 Odesláno 14. leden 2018 Mohl bych mít taky zájem o "instalaci" teplot na obrazovku? Teda pokud by to šlo... 2.0Hdi ,110kW,r.v.13/14 ,RT6... Cidla v kolech nemám... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.